صفحه 1:
بررسی خواص نوری
7
کاربرد آن در کشاورزی
صفحه 2:
اصول يايه نور
> نور- انرزى
ed ا ل ا ا لل لت
2000000
ل ل ال ۱
romp 323000100000
ا ل ا لت لل 1ل
صفحه 3:
شيمى - نور
Lad eee Came Ed ا ا ل ا وا
گیاهان
ee ee فركلنس وطول موج بايد در محدوده مشخصى باشد تا در واكنش دخالت
کند.بعضی مکانیزها باید وجود داشته باشند تا اجازه بدهند که واکنش اتفاق بیفتد که عبار تند از:
کلروفیل
ا ل
صفحه 4:
increasing
decreasing
violet] X rays)
1
لقان | ع
infrared 1
light
frequencies
wavelength
لصت 0 1 ۲ 10۳۳0 ۰
radio waves
dec:
sing
increasing
صفحه 5:
02020 شزمجيوده
انان /نسبتاً يك ثوار بار د
3 23 (بنفش) تا ,9
امواج رادي نسبتا" طول موج بالا و ف کاس پایین دارند:
ری p> NE eH SS وود و9 برده مشود
صفحه 6:
Color Wavelength Representative Frequency
range (nm) wavelength (nm) range (Hz)
Ultraviolet < 400 254 < 95
Violet 400-425 410 7.5- 4
Blue 425-490 460 7.1-6.1x10!4
Green 490-560 520 6.1-5.4x104
Yellow 560-585 580 5.4-5.1x10!4
Orange 585-640 620 5.1-4.7x10!4
Red 640-740 680 47-04
Infrared >740 1400 <2.1x10!4
صفحه 7:
وا کنش پرتو ورودی به یک جسم سه سیر می تواند داشته باشد:
صفحه 8:
palo انرژی پرتو برخورد کرده به سطوح مربع Ly
I, :مقدار انرژی منعکس شده Are
4 :انرژی داخل جسم ۱
12 :انرژی برخورد کرده به سطح مقابل بعد از انتقال خطی Rel
Sout مقدار انرژی خارج شده از سطح مقابل Th
ay
1 A 5
و 10* ۸ 109,,( 09,7
برای مشخص کردن باز تاب کل باید تمام پرتوهای باززتلبی بدون توجه به جهتی
که قرار می گیرند.محاسبه شود.
2
‘out
ref
صفحه 9:
REGULAR 2
REFLECTION 7
م7 ae
0۲ 7 if
REFLECTION كر
7 ie
ve
directions
and Law, 1977)
صفحه 10:
ممم ی
WAVELENGTH Am
صفحه 11:
اندازه گیری اندازه و رنک
۱ تسا
_ Amplifier
9
Computer Analog to و
pee وس
عا حرو
Cote Tico
Target
صفحه 12:
5 مون 3 a tT Ce ae
رزى ۱۵ اكه اخير براى موارد
صفحه 13:
توالت لو لته
BEL re Sie en ie ae er eee ae |
es ee Beers) a Ue)
ابتدا توسط يك منبع نور سفيد , نوربه محصول تابانده مى شود وانعكاس آن از
۳4|
رنك متناسب با شدت و طول موج نور دريافتى ارسال مى شود .
به منظور حذف رنک های ناخواسته از صافی نور (فیلتر) استفاده می شود
طول موجهای خروجی از آنها به حسگر نوری فرستاده می شود.
صفحه 14:
:تعیین میزان رسید گی و قند سیب
0 همکارلندر سل ۱۹۹ برلعت عیبر حتولءق ند
mandarins تکنیک ۱115 را بکار بردند.
طیف سنجی در نزدیک مادون قرمز (*11) روشی است که برای
آزمون غیر مخرب بکار برده می شود وصفات متعددی از سیب را
تعیین کیفیت میوه های ناقص ومعیوب یکی از سایل
صنعت میوه است. در مورد سیب (firrmmess), a
ومحتوای قند در مشخص کردن کیفیت آن بكار مى رود.
14
صفحه 15:
et ye :
میوم هلا GOB مى oss pote Roms Nag ,منبل تور
SIE تسطا ات
و عبؤر دیاز دی نو
> وريم Cr به > وه تلو ,تیوه
اب
صفحه 16:
صفحه 17:
ات
تغذيه كننده ارتعاشيٌ
کانالها
more
re STF
يس زميقه
tie a
Eevee Sey renee eg
RB neg Fone men)
ep Ry Wate Wyo ee ome STO)
ل ل
ا الك
ره Se) etree
00000 ie ee
کانال دانه ها انتخاب ش «
انهه مالع
ACCEPT CHUTE
همیرج
0
صفحه 18:
صفحه 19:
صفحه 20:
Belt Type Color Sorter
elt Type Color Sorter BLD Series
2000/8, 600D/S, 2000/8)
ليا
With Special RGB
a
۳
2
Chute Type Color Soriex بر
Acts Rejects Accepts Resets Acces | Reece
صفحه 21:
:سنجش از راه دگاور
Hoes senor mee
oan a5
صفحه 22:
صفحه 23:
Yellow
(1,1,0)
صفحه 24:
صفحه 25:
/
L,a,b Color Solid
ml