صفحه 1:
بسم اللّه الرحمن الرحیم
©
Lob 9 آپب Creal ay
صفحه 2:
SS مت
بهداشت آب 1 م7
. آب (شامیدنی باید عاری (ز هر کونه میکرو ارکازیسم بیماری زای شنافته شده باشد
ء عمده مشکلات بهداشتی کشور های رو به توسعه آب (شامیدنی (ست
صفحه 3:
SZ
9
ان لبوكه فاقديكيادومورد J ويرك هيات تبن ا ا ان
Gg 20D واه !!!نينت
صفحه 4:
eRe
دارای شوینده ها فلزات سنگین و مواد عالی
0
دارای آهن و منگنز زیاد
ad اس سر
صفحه 5:
كدورت
0 كك استاندارد
صفحه 6:
Ss شب
۰ فب
WY
a a 2 ۰
خواص پیولوژیکی اب :
oud Jule ) 6۵11۴0۲۲۳5 ( از میان میلرو ارگانیسم های موبور «ر آ بکلیفرع ها v
. كننره قابل شرب بودن يا ثبورن آب هستئر
بر طبق استائرارر در آب هاي ىله موار ضرعفون ىكنثره مائ ركلر استفاره شره است أكر رر هلا 0
1 ri BK > ع هف i ۰ ۰
رررصر ثموله هایی له رر مرت ۲ ماه پررسی می شوثر تعرار للیفر۴ ها لمتر از سه عرر پاشر
آب قابل شرب فواهر بور .
۲ تا &Y = ۸
صفحه 7:
صفحه 8:
0 2 : معمولا حدود لا ©
* ۰ تا ۷۵ میلی گرم کلسیم كربنات محلول در اب Seen GHB
! استاندارد های شیمیاپی آب شرپ | 0 سیختی , سل * ۱5۷۵ ۱۵۰ ملی گرم کلسیم کربنات محلول در اب © نسبتا سخت
۴ ۱۱۵۰ ۳۰۰میلی گرم کلسیم کربنات محلول در آب 48 سخت
* ۳۰۰ میلی گرم کلسیم کربنات محلول در آب © خيلى سخت
0 رادیواکتیویته: مقدار مجاز برای حضور مواد رادیواکتیو در آب های
شرب برای ذرات الفا ۰/۱ بکرل و برای ذرات بتا ۱
بکرل بیان شده است .
صفحه 9:
فشكى و شكنندكى يوست بدن
مصرف بیشتر شوینده ها برای تولید کف بیشتر
خراب شدن عمر لوله ها و اتصالات و تجهيزات صنعتى و فخانكى
تاثير بر يفت و يزو طعم و رنك غذا
صفحه 10:
۱ UNCP SU re force yed
eMC peer smeeel BOE Peewee BC RULY S|
eed Seen RC Re LED)
صفحه 11:
منابع الوده کننده آب
آلاینره ها یکشاورزی
Bey = 50
آلاینره های فیزیلی موار زاثر گارفانبات و صنایع
صفحه 12:
صفحه 13:
۲۳ 5 3 زا وه
ا 1_7 PTO
ضد عفونى صاف كردن جوشاندن
صفحه 14:
Cc
: مخلوط رقیقی از
مجموع آب های دور
اسان wo?
استفاده ۳
کندا د آمده است .
wy در
)
oY _ Oe
صفحه 15:
ی
|
* مرچقدر میزان مصرف آب در فعالیت های انسانی بیشتر باشد ميزان فاضلاب توليدى نيز افزايش نيا
wT
* عوامل دخیل در میزان مصرف آب :
4
v
شرايط جغرافیایی و اقلیمی منطقه
شرایط فرهتلی » اجتماعی و اقتصاری مررم منطقه
میزان رسترسی به آب
فشار آپب در منطقه
قیمت مصرف آب
صفحه 16:
Be rr)
yea eer)
صفحه 17:
فاضلاب صنعتی فاضلاب خانگی
WAN We EUAN) YY 00 مواد شيميايى و سمى كمتر
خاصيت اسيدى و قليايى و فخورندكى كمتر
Feeney tren ey) yetw
صفحه 18:
اکسیژن
میکروارگانیسم ها
صفحه 19:
۲ فاضلاب های تصفیه نشده سبب ایجاد بیماری بوی نا مطبوع و افزایش حشرات و جانوران موذی در منطقه مئ شود .
5
لسن
م
ا منبع عظيمى براى مصارف كشاورزى و جنكلدارى و ...
. با نكهدارى و دفع بهداشتى آن مى توان از پتانسیل های آن استفاده کرد و از آسیب های آن نیز جلوگیری کرد a
۲ تجزیه و تثبیت مواد آلی موجود در فاضلاب
: اهداف تصفیه فاضلاب
Ly
۸
۲ تولید پساب های قابل تخلیه در محیط زیست
استفاده مجدد از اب و مواد جامد باقیمانده از تصفیه فاضلاب
كك YYZ
۷ لاا
صفحه 20:
آشغالكيرى با تورى فلزى
) ACTIVE SLUDGE
)
روش های تصفیه فاضلاب
)
ا 200
صفحه 21:
سح«(
YU
> ت دو روش تصفیه فاضلاب در مناطق با جمعیت کم و بافت های روستایی
أ
3200 ory
(Septic Tank)
ایمهاف تانک
Imhoff Tank ) (
صفحه 22:
Be ee
به سمت تصفیه تکمیلی و یا دفع پساب
ورودی staat,
۳" ) 0000۵1 (مورت
پکیج سپتیک تانک تک قسمتی
- كف نا 0
۹
صفحه 23:
بل 20590 المومعاه ييا