پزشکی و سلامت

بهداشت آب و فاضلاب

صفحه 1:
بسم اللّه الرحمن الرحیم © Lob 9 ‏آپب‎ Creal ay

صفحه 2:
‎SS‏ مت بهداشت آب 1 م7 ‏. آب (شامیدنی باید عاری (ز هر کونه میکرو ارکازیسم بیماری زای شنافته شده باشد ‏ء عمده مشکلات بهداشتی کشور های رو به توسعه آب (شامیدنی (ست

صفحه 3:
SZ 9 ان لبوكه فاقديكيادومورد ‎J‏ ويرك هيات تبن ا ا ان ‎Gg 20D‏ واه !!!نينت

صفحه 4:
eRe دارای شوینده ها فلزات سنگین و مواد عالی 0 دارای آهن و منگنز زیاد ‎ad‏ اس سر

صفحه 5:
كدورت 0 كك استاندارد

صفحه 6:
‎Ss‏ شب ۰ فب ‎WY ‎a a 2 ۰ ‏خواص پیولوژیکی اب‎ : oud Jule ) 6۵11۴0۲۲۳5 ( ‏از میان میلرو ارگانیسم های موبور «ر آ بکلیفرع ها‎ v . ‏كننره قابل شرب بودن يا ثبورن آب هستئر‎ ‏بر طبق استائرارر در آب هاي ىله موار ضرعفون ىكنثره مائ ركلر استفاره شره است أكر رر هلا‎ 0 1 ri BK > ‏ع هف‎ i ۰ ۰ ‏رررصر ثموله هایی له رر مرت ۲ ماه پررسی می شوثر تعرار للیفر۴ ها لمتر از سه عرر پاشر‎ ‏آب قابل شرب فواهر بور . ‎۲ ‏تا‎ &Y = ۸

صفحه 7:

صفحه 8:
0 2 : معمولا حدود لا © * ۰ تا ۷۵ میلی گرم کلسیم كربنات محلول در اب ‎Seen GHB‏ ! استاندارد های شیمیاپی آب شرپ | 0 سیختی , سل * ۱5۷۵ ۱۵۰ ملی گرم کلسیم کربنات محلول در اب © نسبتا سخت ۴ ۱۱۵۰ ۳۰۰میلی گرم کلسیم کربنات محلول در آب 48 سخت * ۳۰۰ میلی گرم کلسیم کربنات محلول در آب © خيلى سخت 0 رادیواکتیویته: مقدار مجاز برای حضور مواد رادیواکتیو در آب های شرب برای ذرات الفا ۰/۱ بکرل و برای ذرات بتا ۱ بکرل بیان شده است .

صفحه 9:
فشكى و شكنندكى يوست بدن مصرف بیشتر شوینده ها برای تولید کف بیشتر خراب شدن عمر لوله ها و اتصالات و تجهيزات صنعتى و فخانكى تاثير بر يفت و يزو طعم و رنك غذا

صفحه 10:
۱ UNCP SU re force yed eMC peer smeeel BOE Peewee BC RULY S| eed Seen RC Re LED)

صفحه 11:
منابع الوده کننده آب آلاینره ها یکشاورزی ‎Bey =‏ 50 آلاینره های فیزیلی موار زاثر گارفانبات و صنایع ‎

صفحه 12:

صفحه 13:
۲۳ 5 3 زا وه ا 1_7 ‎PTO‏ ضد عفونى صاف كردن جوشاندن

صفحه 14:
Cc : مخلوط رقیقی از مجموع آب های دور اسان ‎wo?‏ ‏استفاده ۳ کندا د‌ آمده است . ‎wy‏ در ) oY _ Oe

صفحه 15:
ی | * مرچقدر میزان مصرف آب در فعالیت های انسانی بیشتر باشد ميزان فاضلاب توليدى نيز افزايش نيا ‎wT‏ * عوامل دخیل در میزان مصرف آب : 4 v شرايط جغرافیایی و اقلیمی منطقه شرایط فرهتلی » اجتماعی و اقتصاری مررم منطقه میزان رسترسی به آب فشار آپب در منطقه قیمت مصرف آب

صفحه 16:
Be rr) yea eer)

صفحه 17:
فاضلاب صنعتی فاضلاب خانگی ‎WAN We EUAN) YY‏ 00 مواد شيميايى و سمى كمتر خاصيت اسيدى و قليايى و فخورندكى كمتر Feeney tren ey) yetw

صفحه 18:
اکسیژن میکروارگانیسم ها

صفحه 19:
۲ فاضلاب های تصفیه نشده سبب ایجاد بیماری بوی نا مطبوع و افزایش حشرات و جانوران موذی در منطقه مئ شود . 5 لسن م ا منبع عظيمى براى مصارف كشاورزى و جنكلدارى و ... . ‏با نكهدارى و دفع بهداشتى آن مى توان از پتانسیل های آن استفاده کرد و از آسیب های آن نیز جلوگیری کرد‎ a ۲ تجزیه و تثبیت مواد آلی موجود در فاضلاب : اهداف تصفیه فاضلاب Ly ۸ ۲ تولید پساب های قابل تخلیه در محیط زیست استفاده مجدد از اب و مواد جامد باقیمانده از تصفیه فاضلاب كك ‎YYZ‏ ‏۷ لاا

صفحه 20:
آشغالكيرى با تورى فلزى ) ACTIVE SLUDGE ) ‏روش های تصفیه فاضلاب‎ ) ا 200

صفحه 21:
سح«( YU > ‏ت دو روش تصفیه فاضلاب در مناطق با جمعیت کم و بافت های روستایی‎ أ 3200 ory (Septic Tank) ایمهاف تانک ‎Imhoff Tank )‏ (

صفحه 22:
Be ee ‏به سمت تصفیه تکمیلی و یا دفع پساب‎ ‏ورودی‎ staat, ۳" ) 0000۵1 ‏(مورت‎ ‏پکیج سپتیک تانک تک قسمتی‎ - ‏كف نا‎ 0 ۹

صفحه 23:
بل 20590 المومعاه ييا

39,000 تومان