صفحه 1:
صفحه 2:
صفحه 3:
ماده خام غليظ لزج بلغمى
ريم و جرك غليظ
خون
حرارت ناريه غريبه
#انسداد ( كمبود نیروی دافعه)
صفحه 4:
درمان
#تنقيه بدن به قى و مسهل
#در صورت غلبه دم: فصد باسليق
#آبزن ملین و مرخی
#مدرات و سنگ شکن با توجه به مزاج بيمار
جلوگیری از حبس طبیعت (حقنه ملين و مرخی)
#تسکین درد
#بادکش
#پرهیز از مولدات سنگ
#رژیم غذایی
صفحه 5:
غذاهایی کذماده اصلی را تولید میکنتتد
© انواع شير حيوان و ينير تر و تازه
پرندگان بزرگ کنار مرداب ( احتمالا اردک و مرغابی )
© كوشت كاو / بز نر / شكار
© كوشت غليظ ماهى
© سرخ شده ها در تابه
© نان نابرشته (خمير)
* نان با كندم داراى لزجى
نان فطیر
* نان آرد دوباربيخته بدون سیوس (آرد ول)(ماکرونی)
صفحه 6:
غذاهایی کةماده اصلی را تولید میکتند
© شيرينى هاى لزج
© ميوه هاى ترشمزه دير هضم
ترنج
* أبيهاى كل آلود و ناصاف
© نوشابه هاى تيره رنك و سياهرنك غليظ
* هضم ضعية
* زياد خوردن
© خوردن لطيف بر غليظ
* ورزش در حالت سيرى و امتلا
* أميزش جنسى مكرر
صفحه 7:
#رياضت معتدل در حال كرسنكى
#حمام معتدل الحراره ريختن آب نيم كرم بر جانب مرض
* يرهيز از يبوست
©آب سرد در ميان طعام بخورند وكاهكاه ناشتا اندكى شراب بخورند (گرم مزاجان)
#خوابيدن بر بستر كتان
#پوشیدن کتان
ب تنی در آبهای گوگردی
صفحه 8:
بيه
© لحوم طيور ملايم (جوجه مرغ / دراج / كنجشك / خطاف)
* گوشت یز به طریق اسفیدیاج زیرباج و مطنجن نیک پخته
۶ نان خشکار خمیری خوب پخته
گوشت برشته خرچنگ
انگور سفید
* انجير تر و خشک
© كبر مخلل / هليون مخلل / عنصل مخلل
زیتون پرورده
* سکنجبین از سرکه کیر یا عنصل
* شراب سفید لطیف
© كرفس / كاسنى / شبت / پودینه / بادیان | برگ ترب / ترب
* کنگر/ مارچوبه
© خربزه / خيار / بادرنگ
© بادام تلخ / بسته / زعرور
صفحه 9:
جرجانی: اگر قوت قوی باشد چیزهایی که غذا کمتر دهد
تخود
زیرباج و مزورات ساده به منز بادام و روغن آن و روغن کنجد تازه یا روغن گاو