صفحه 1:

صفحه 2:
تغذیه و بیماریهای قلبی eer 00 سوري راغبي کارشناس تغذیه و رژیم درماني دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

صفحه 3:
بيماري هاي واكير به بيماري هاي غیر واگیز شنده است: " افزايش فزاينده استرس هاي شهري " كاهش فعاليت بدني به دليل تغيير الكوي زندكي " افزايش جاقي به دليل افزايش رفاه مردم و دسترسي بيشتر به غذا تغییر الگوي مصرف

صفحه 4:
نتایج نامطلوب: عادات بد ‎BE‏ " بيمارىهاى قلبى-عروقى " حمله مغزى

صفحه 5:
یکی از مهمت = مهمترین مداخلات آ 239° شی برای 1 صلاح ند ‎ct‏ ‏سیوه ae eS! | ‏شناخت گروههای غذایی بر‎ ‏ایی بر اساا‎ ‏اس هرم تغذیه سالم‎

صفحه 6:
Daily Physical Activity A | سس سس سب |

صفحه 7:
vive servings of Fruits and Veggies

صفحه 8:

صفحه 9:
se در بدن تبدیل به ها شده سیب بالا رفتن کلسترول خون میشود چربی اشباع و اسید هر معمولا در چربی های هیوانی و یا در ردغن های کیامی هاهد وجود دارد. جایگزینی آن باروغن گیاهی غیر اشباع منمر به کاهش قابل توجه در کلسترول خون و خطر بیماری ها خواهد شد.

صفحه 10:
روغن نباتی جامدبه دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع بالا و اسیدهای چرب ترلنس که در جریان هیدروژناسیون تولید می شود پرای سلامتی مضر است. کاهش ۲ اسسید چرب ترانس دریافتی در رژیم غذایی خطر بیماریهای قلبی و عروقی را ۵ ۲ گاهش می دهد. طبق توصیه سازمان جهانی بهداشت حداکشر ۸۳۰ کل انرژبی دریافتی روزانه سی تواند از روغن و چربی تامین شود. همچنین اسيدهاى جرب اشباع حداكثر ‎/٠١‏ واسيدهاى جرب ترانس حداکثر .از کل انریٍی دریافتی ریم غذلیی روزلنه راحی تولند تامین کنند.

صفحه 11:
* اسید لینولنيك (امگا 9) دانه ها و مغزها » روغن کلزا (کانولا ) تخم کنان و شاهدانه» روع ماهي » ماهي هاي جرب ( قزل آلاء ماهي آزاد» کپور و ‎(cee‏ اسید لینولئيك (امگا ©) در انواع روغن هاي نباتي (آفتابگردان» گل رنگ) اسید اولئيك (امگا 9) به وفور در روغن زیتون و مغزها مثل گردو بادام. پسته» فندق و تخمه هاي آجيلي ( تخمه آفتابگردان و تخمه کدو ). فر اوان ترین اسید چرب در خون انساز

صفحه 12:
مطالعات زیادی تأثیر مصرف مواد غذابی حاوی فلاونوئیدها را دربب نشان داده است : * مصرف زیتون در منطقه مدیترانه * مصرف انگور یاقوتی در فرانسه #* مصرف چای و ماهی در ژاپن

صفحه 13:
تاثیر مواد غذایی بر کاهش بیماریهای قلبی و ‎ae‏ * مصرف روزانه يا ‎ote‏ در هفته * مصرف روزانه 00 گرم ماهی کاهش 0 - 6 میلیمتر جیوه فشار خون سیستولی و کاهش 0 میلیمتر جیوه فشار دیاستولی * خشکبار : * گردو » بادام » پسته شامی مصرف روزانه 900 گرم خطر بیماریهای قلبی و عروقی را 06 درصد کاهش می دهد . * میوه های خشک : * برگه هلو ؛ انجیر و سیب : 000 تا 000 گرم موجب کاهش خطر سکته می شود .

صفحه 14:
فیبرها * دریافت روزانه 060 -00 گرم توصیه شده است # فیبرهای محلول جذب کلسترول رات درصد كاهش مي ذا * مهمترین منابع غذایی فیبرهای محلول . ۶ حبوبات : لوبیا عدس و نخود * میوه ها : گلابی » سیب » زغال اخته و ... * آجیل " جو دوسر

صفحه 15:
عوامل موثر بر فشار خون : ‎al‏ ی * بین 80/۱ با فشار خون رابطه مستقیم وجود دارد از 000 در صد افراد مبتلا به فشار خون افزایش وزن بیش از 00 درصد دارند . * 6600 درصد کل هیپرتانسیونها با کنترل وزن کنترل می شود . # سدیم : * حساسیت به کلرور سدیم با سن بالا . چاقی و نژاد سياه يوست مرتبط است . ۴ بتاسيم : *_دريافت زياد يتاسيم با کاهش فشار خون همراه است . * آب سخت و کلسیم موجب کاهش فشار خون می شود . منیزیوم موجب کاهش فشار خون می شود .

صفحه 16:
Try Not to Add Extra Salt 4 to Foods

صفحه 17:
توصیه های انجمن قلب ۳۹ برای پیشگیری از ۳1170616151010 معمولاً مقدار ۶ گرم کلرور سدیم( ۴/۲ گرم سدیم) روزانه توصیه می شود. موارد زیر نبایستی استفاده شود: ‎-١‏ نمك سر سفره ‏۲- مواد غذایی دودی شده مثل ماهی دودی و شور شده سوسیس, کالباس- انواع کنسروها ‏۳- غذاهایی مثل چیپس ها - کراکر- آجیل شور -پنیر شور- انواع شوری و ترشی

صفحه 18:
* مصرف پتاسیم (نیاز یک فرد بالغ و سالم ۰۰ ۲ میلی گرم) دریافت بالای پتاسیم. اثر حمایت کننده ای ( کاهنده) بر پرفشاری خون دارد" زرد آلو-موز-پرتقال-گوجه فرنگی پخته-شیر کم چرب- نخود- لوب

صفحه 19:
#*مصرف کلسیم (نیاز یک فرد بالغ و سالم ۰۰ میلی گرم) ۳۹ افزایش مصرف کلسیم و يتاسيم» فشار سیستولیک را پایین آورده و در نهایت فشار خون, کاهش می یابد. مصرف لبنیات کم چرب. برخی از انواع ماهی های کوچک (مثل كيلكا)» سبزی های برگی» کلم بروکلی» شلفم و انواع مغزها مانند گردو و فندق منبع خوب کلسیم می باشند.

صفحه 20:
۹ 5 مصرف منیز یم (نياز يكك فرد بالغ و سالم میلی گرم ۳۹ شواهدى مبنى بر دريافت يايين منيزيم و بالابودن فشارخون وجود دارده با لین وجود هیچ اطلاعلتی لین موضوع را تایید نمى كند كه افزليش منيزيم می تواند باعث کاهش فشارخون شود. غلات» مغزهاه سبزی های برگی منبع خوبی منیزیم هستند. #مصرف كاف حي ‎git‏ ات ‎its‏ می تواند سب افزایش قابل توجهی در فشار خون شود ولی افرادی که بطور مرتب از آن استفاده می کننده تحت تأثير این عملکرد نیستند.

صفحه 21:
۹ 5 مصرف منیز یم (نياز يكك فرد بالغ و سالم میلی گرم ۳۹ شواهدى مبنى بر دريافت يايين منيزيم و بالابودن فشارخون وجود داردء با لين وجود هيج اطلاعاتى لين موضوع را تأييد نمى كند كه افزليش منيزيم مى تواند باعث كاهش فشارخون شود. غلات» مغزهء سبزى هاى بركى منبع خوبى منيزيم هستند. CHET ‏*مصرف‎ حتی نصف یک فنجان قهوه ی حاوی کافتین. می تواند سبب افزایش قابل توجهی در فشار خون شود. ولی افرادی که بطور مرتب از آن استفاده می ‎AES‏ تحت تأثیر این عملکرد نیستند.

صفحه 22:
توصیه‌های مفید تغذیه ای: * عدم مصرف غذاهای چرب و سرخ شده و جایگزینی روغن مایع ۴ افزایش وعده‌های غذایی دز روز * مصرف غذاهای آب‌پز, بخارپزه کباب‌پز یا تنوری * عدم مصرف سس‌های سالاد و جایگزینی آب لیموء غوره یا نارنج تازه * عدم مصرف یا کاهش مصرف غذاهای کنسروی ۴ کم کردن مصرف نمک و عدم مصرف غذاهای شور و نمک‌سود * جدا کردن پوست مرغ و چربی‌های گوشت ۴ عدم مصرف دل و قلوه و کله پاچه ۴ کاهش مصرف گوشت قرمز و چربی حیوانی و لبنیات پرچرب و محدودیت دریافت تخم مرغ * مصرف ۶-۸ لیوان آب روزانه #مصرف حبوبات ومغز دانه ها ۴ فزایش فعالیت ۴ آهسته غذا خوردن و جویدن کامل غذا یکی و ورزش مناسب

صفحه 23:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
32,000 تومان