صفحه 1:
3 3 0 7 ع 3 3 3 5 3 اختلالات معده سوء هاضمه پاتوفیزیولوژی سوء هاضمه عبارتی است کلی که اغلب برای اختلالات قسمت فوقانی دستگاه گوارش به کار می رود. علائم سوء هاضمه عبارتند از دردهای نامشخص شکمی, بادکردن شکم. تهوع» برگشت غذا از معده به دهان و آروغ زدن. ممکن است سوء هاضمه نسبتاً ضعیف باشد و عواقب کمی به همراه داشته باشد. یا اينکه شدید باشد و ایجاد مشکلات جدی تری کند.

صفحه 2:
۴ 3 0 7 5 3 3 a 3 مراقبت های تغذیه ای افراط در مصرف مواد غذایی» مقدار زیاد غذا یا مصرف بالای چربی» قند. کافئین, انواع ادویه ها یا الکل, عموماً در سوء هاضمه نقش دارند. آهسته بخورید. غذا را کاملاً بجوید و بیش از حد غذا و مایعات مصرف نکنید. همچنین واکنش در برابر ناملایمات زندگی می تواند باعث ناراحتی ‎GL‏ شکمی شود. که در این مورد نظارت بر رفتار فردی و داشتن پشتیبان عاطفی می تواند چاره ساز باشد.

صفحه 3:
۴ 3 0 7 5 3 3 a 3 کاستریت و زخم پپتیک گاستریت و زخم پپتیک هنگامی بوجود می آید که ناهنجاری های میکروبی» شیمیایی یا عصبی باعث مختل شدن عواملی می شوند که به طور طبیعی انسجام غشاء مخاطی را حفظ می کنند. شایع ترین علت ورم معده و زخم پیتیک عفونت هلیکوباکترپیلوری است. ولی مصرف مداوم آسپرین یا سایر داروهای ضدالتهاب غیر استروئیدی» سوء استفاده در الکل. استعمال دخانیات. مصرف کورتیکواستروئیدها با دوزهای بالا و ضعف بدنی می تواند به شروع و شدت یافتن علائم این بیماری ها کمک کند.

صفحه 4:
۴ 3 0 7 5 3 3 a 3 گاستریت گاستریت اصطلاحی است عمومی که به التهاب و آسیب بافت معده اشاره دارد. این بیمای در اثر تحلیل لایه مخاطی و از تماس سلول های زیرین لایه مخاطی با ترشحات معده و میکروب ها حاصل می شود. شایعترین عامل ورم معده عفونت حاصل از هلیکوباکترپیلوری عوارضی که بیماری گاستریت را آشکار می سازند که عبارتنداز: تهوع. استفراغ, کسالت, بی اشتهایی, خونریزی, درد معده.

صفحه 5:
۴ 3 0 7 5 3 3 a 3 زخم پپتیک موکوس طبیعی مخاط دوازدهه و معده سالم را در برابر فعالیت های هضم کنندگی اسید و پپسین. تولید بی کربنات.محافظت می کند. زخم پپتیک. زخمی است که در اثر عدم فعالیت مکانیزم های احیا و دفاع طبیعی بوجود می آید. برخلاف صدمات حاصل از ‎poy‏ معده و دیگر زخم های سطحی, زخم پیتیک کهنه مخاط ماهیچه ای را فرسایش می دهد و به مخاط تحتانی یا پایانه های عصبی حسی ماهیچه ای می رسد.

صفحه 6:
۴ 3 0 7 5 3 3 a 3 از علل اصلی زخم های پپیتیکی عفونت هلیکوباکترپیلوری, مصرف آسپرین و دیگر داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی, کورتیکواستروئیدها و زخم های ناشی از استرس هستند. اشکال غلیظ شده اتانول می توانند مخاط معده را تخریب کنند. علائم زخم پپتیک را بدتر نمایند و در بهبود زخم تداخل کنند.

صفحه 7:
۴ 3 0 7 5 3 3 a 3 عوارض با وجودی که معمولاً زخم مزمن در پی علائم مشخصی ایجاد می شود. گاهگاهی خونریزی یا سوراخ شدگی اولین علایم بیماری هستند.. ۷616۳2 که به مدفوع سیاه و قیری رنگ گفته می شود. یک علامت عمومی است که در بین بزرگسالان مبتلا به زخم پیتیک دیده می شود. 616۳8 می تواند در اثر خونریزی حاد یا مزمن روده = معده ای باشد.

صفحه 8:
۴ 3 0 7 a 3 3 3 a 3 مراقبت های تغذیه ای "غذاهای پروتئینی بطور موقت مانع ترشح معده می شوند. ولی ترشح اسید و پپسین را تحریک می کنند. شیر یا خامه در روزهای اول زخم پپتیک. در پوشش دادن یا حمایت معده مهم هستند. ولی در درازمدت از لحاظ پزشکی قابل توجیه نیستند.

صفحه 9:
میرف زیاقا الکلمی:تواتف: سب ققریب: مخاظ سظمیءشوبی ممکن است باعث بدتر شدن بیماری موجود یا جلوگیری از درمان زخم معده شود. قهوه و کافئین هر دو ترشح اسید را تحریک می ۴ 3 0 7 5 3 3 a 3

صفحه 10:
۴ 3 0 7 5 3 3 a 3 "تعدادی از چاشنی ها(بطور قابل ملاحظه فلفل سیاه و قرمن) می توانند ‎Seb‏ زخم های سطحی در آستر مخاط شوند. مقادیر کم فلفل از طریق افزایش تولید مخاط احتمال دارد باعث افزایش محافظت مخاط شوند. ولی مقادیر زیاد آن ها سبب تخریب می شوند. به خصوص وقتی با الكل یا دیگر تحریک کننده ها مصرف شوند. "به علت اينکه عفونت هلیکوباکتر پیلوری و آسیب های زخم معده ایجاد التهاپ می کنند. استفاده از آنتی اکسیدان هاء اسیدهای چرب امگا۳ و فیتوکمیکال های گوناگون قابل توجه هستند.

صفحه 11:
۴ 3 0 7 5 3 3 a 3 ۷سوء‌تغذیه ناشی از کمبود ریزمغذی ها یا سوء تغذیه ناشی از پروتئین - کالری اثرات وسیعی بر روی سلول هایی که به سرعت تقسیم می شوند مانند سلول های دستگاه گوارش دارند و کمبودشان باعث به مخاطره انداختن بهبود زخم ها می شود. ‎ea”‏ هم رفته یک رژیم غذایی با کیفیت بالا و جلوگیری از کمبود مواد مغذی ممکن است برای پیشگیری از بیماری زخم معده و نقش ‏درمان کننده آن توصیه شود.

صفحه 12:
۴ 3 0 7 5 3 3 a 3 از لحاظ عملی, به افرادی که تحت درمان زخم معده و التهاب معو رسكيه ترصيهه مى شوب أكه أأق مصبوك آدويه مان مخصوص, الکل و قهوه(با کافئین یا بدون کافئین) پرهیز کنند و آنان را به خوردن یک رژیم غذایی با کیفیت خوب و مصرف مکمل های غذایی در حد مورد نیاز ترغیب کرد.

صفحه 13:
مراقبت تغذیه ای بعد از اغلب جراحی های معده همه غذاهای دریافتی دهانی و مایعات تا زمانی که عملکرد دستگاه گوارش برگردد. به تعویق انداخته می شود. وقتی که عملکرد طبیعی دستگاه گوارش دوباره ایجاد شد. تغذیه با مایعات شروع می شود. در مرحله بعدی بیمار می تواند تغذیه با مواد غذایی جامد را ادامه دهد و یک حجم و غلظتی از آن را تحمل کند. ۴ 3 0 7 5 3 3 3 a 3

صفحه 14:
۴ 3 0 7 5 3 3 a 3 اگر برای جراحی نیاز به یک دوره طولانی درمان داشته باشد. تغذیه بیمار به روش ژژنوستومی انجام می شود. استفاده از تغذيه کامل وریدی(۲۳۸۷) معمولاً برای بیمارن مبتلاء به عوارض بعد از جراحی که باعث تأخیر تغذیه روده ای برای یک دوره طولاتی می شود به اجرا درمی آید. اولین مایعی که بیمار می تواند از طریق دهان بنوشد, آب است.

صفحه 15:
غذاهای پرادویه. پرچرب یا هیپرتونیک ممکن است از طرف بیمار تحمل نشود. وعده های غذایی کوچک یا میان وعده ها بطور متناوب معمولاً بهتر از وعده های غذایی حجیم تحمل می شوند. ۴ 3 0 7 5 3 3 a 3

صفحه 16:
3 3 0 7 5 i 3 3 1 & سندرم دامپینگ سندرم دامپینگ پاسخ فیزیولوژیکی پیچیده به وجود مقادیر بیشتر از حد طبیعی غذا و مایعات در روده کوچک است. سندرم دامپینگ معمولاً نتیجه فقدان تنظیم طبیعی تخلیه معده و دستگاه گوارش و عکس العمل های سیستمیک به غذا است.

صفحه 17:
راهنمایی مراقبت تغذیه ای برای بیماران مبتلا به سندرم دامپینگ و هایپوگلیسمی تغذیه ای ‎.١‏ استفاده از وعده های کوچک و مکرر در طول روز, احتمالاً موجب پیشبرد جذب و کاهش سطح تغییر مایعات می شوند. ۲ غذاهای پرپروتئینی و غذاهای با چربی متعادل» همراه با ‏کالری کافی برای نگهداری وزن و بدست آوردن نیازهای بدن ‏3 ‏3 ‏0 ‏7 ‏ع ‏3 ‏3 ‏3 ‏5 ‏3 ‏توصیه می شود. کربوهیدرات های پیچیده در حد تحمل ‏مصرف شود. ‎

صفحه 18:
۴ 3 0 7 5 3 3 a 3 دریافت فیبرهای محلول غذایی» حرکت بخش فوقانی معده و روده(ت)) را اکن مین کنفری,ویسکووژیته بر افژایشن. من قافن انا-مصوافت مقاثیر زیاد مواد غذایی فیبردار و مکمل های فیبر مخصوصاً در مورد بیمارانی که دچار انسداد مری؛ تنگی خروجی معده و یا نقص در حرکات دستگاه گوارش هستند. باید احتیاط شود. درازکشیدن, احتراز از فعالیت در ساعات اولیه پس از صرف غذا به تأخیر تخلیه معده و محتویات آن کمک می کند. اگزیچة بة تتلر می بر سیویریافت: طانماتفیر ییا توعدهبشفاین جرک گوارشی را شتاب می بخشد. و لیکن مقادیر کافی مایعات به مقدار کم در طول روز بايد مصرف شود.

صفحه 19:
فقط مقادیر بسیار کم غذاهای هایپرتونیک و شیرینی جات تغلیظ شده نظیر نوشابه های غیرالکلی» آب میوه هاء کلوچه هاء کیک ها و دسرهاى يخ زده بايد مصرف شود. مكر اينكه اين مواد غذايى با جانشين هاى شكر تهيه شده باشند. ۷ لاکتوز. بخصوص لاکتوز موجود در بستنى و شير بندرت ممكن است به هنكام عبور سريع مواد تحمل شود. بنابراين لازم است تادر مصرف آن ها احتياط كرد. ينير ى ماست احتمالاً بهتر تحمل مى شود. ۴ 3 0 7 5 3 3 a 3

صفحه 20:
۴ 3 0 7 5 3 3 3 a 3 مشکلات تغذیه ای ناشی از برداشتن معده يا بخشی از آن اين بيماران بعد از عمل جراحی عموماً دچار کاهش وزن مي شوند. کاهش وزن می تواند در ارتباط با عدم دریافت کافی مواد غذایی در نتیجه استرس و اضطراب و پریشانی باشد. این کاهش وزن غالبا علامت استرس و نگرانی است. در برخی بیماران این کاهش وزن احتمالاً در رابطه با عمل خوردن است. بدنبال جراحی معده ممکن است علاوه بر سندرم دامپینگه کاهش قندخون. سوء جذب و استتثاتوره نيز ديده شود.

صفحه 21:
۴ 3 0 7 5 3 3 a 3 کم خونی, استئوپروز و کمبود ویتامین ها و مواد معدنی در اثر سوء جذب طولانی مدت یا محدودیت دریافت غذایی ممکن است اتفاق بیفتد. کمبود آهن را شاید بتوان به کاهش ترشح اسید نسبت دادء كه طبيعتاً توليد ترکیبات آهن را تسهیل و به جذب آن ها کمک می کند. عبور سریع مواد غذایی موجب کاهش سطح تماس با محل های جذب ‎gal‏ یا اتلاف خون می شود. كمبود ويتامين 812 نيز مى تواند عامل کم خونی باشد.

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
59,000 تومان