پزشکی و سلامت تغذیه

تغذیه سالم

taghzih-salm2

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلایدهای پاورپوینت: ۴۶ اسلاید پاورپوینت مناسب ارائه در کلاس یا بعنوان تحقیق شامل تعریف تغذیه،تغذیه از دیدگاه اسلام و فرهنگ ایران،نقش تغذیه در بدن،نقش تغذیه در بیماری ها و بخصوص ۱۰ بیماری کشنده جهان،مواد مغذی مورد نیاز بدن،تعریف طبقه بندی منابع نقش در بدن و استاندارد مصرف برای کربوهیدرات ها پروتئین ها چربی ها و ویتامین ها همراه با تصاویر و توضیح کامل هر گروه،رژیم غذایی،امنیت غذایی،هرم غذایی،سوءتغذیه و...
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
847 بازدید, 5 خرید

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “تغذیه سالم”

تغذیه سالم

اسلاید 1: تغذیه سالم

اسلاید 2: انسان باید به غذا، خوراک و به آ‌ن چه می‌ خورد توجه داشته باشد که از هر نظر پاک‌، تمیز‌، حلال‌، مباح و قابل خوردن بوده و از بهداشت و سلامت کافی برخوردار باشد.قرآ‌ن کریم در آ‌یه 24 سوره عبس می ‌فرماید: آ‌دمی به قوت و غذای خود مانند چشم خود بنگرد.حضرت علی (‌ع) در این رابطه می ‌فرمایند: هر کس در دل خود‌، درخت علاقه به انواع غذا‌ها را بکارد‌، میوه انواع بیماری ‌ها را از آ‌ن می‌ چیند.تغذیه از دیدگاه اسلام

اسلاید 3: تغذیه در فرهنگ ایران زمیناگر پول کافي براي تهيه غذاي کافي نداريم، بهتر است همان پول ناکافي را هزينه تهيه غذاهاي مفيد ‌کنيم. هنگامي که غذايي زيانبار را براي ميان‌وعده خود مهيا مي‌سازيم، فقط يک کار ساده انجام نمي‌دهيم، بلکه هم يک فرهنگ غذايي نادرست را به اهل خانه مي‌آموزيم و هم اين که ساعت‌ها وقت خود را در آشپزخانه از دست مي‌دهيم و هم با سلامت خود و اهل خانه بازي مي‌کنيم. ایرانی‌ها آشپزهای قابلی هستند. تنوع غذایی‌شان بالاست و از با ارزش‌ترین مواد غذایی و سالم‌ترینشان برای پختن خوراک سنتی استفاده می‌کنند. در مکتب طب سنتی ایرانی که بخشی از فرهنگ غذایی ایرانیان به شمار می‌رود، همه خوردنی‌ها از نظر طبیعت به 4 دسته مرطوب، خشک، گرم و سرد تقسیم می‌شوند. بر همین اساس ایرانیان اعتقاد دارند در مصرف موادغذایی گوناگون باید تعادل را رعایت کنند. در غیر این صورت جسم و روح، دچار ناخوشی و بیماری می‌شود.

اسلاید 4: جنبه های سلامتی و عوامل موثر

اسلاید 5:

اسلاید 6: نقش تغذیه در بیماری هاتغذیه به عنوان یک عامل مهم در ایجاد،کنترل و بهبود بسیاری از بیماری ها نقش اساسی دارد.بیماری هایی همچون اختلالات قلبی عروقی،کلیوی،دیابت،سرطان و ...سرطان:1.سموم،نگهدارنده ها و رنگ های شیمیایی موجود در غذاها2.روش های نادرست طبخ،استفاده بیش از حد از چربی ها3.شرایط نگهداری4.مصرف زیاد گوشت قرمزقلبی عروقی:1.مصرف زیاد گوشت های قرمز2.استفاده از غذاهای سرخ شده و مصرف روغن های جامد3.مصرف نمک و مواد غذایی شور4.پرخوری5.کاهش مصرف غذاهایی مانند مغز،قلوه،کله و پاچه

12,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید