حمام خان کاشان

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “حمام خان”

حمام خان

اسلاید 1: حمام خان

اسلاید 2: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاناستاد:جناب آقای مهندس غفاریدانشجویان:فرزاد زندیه

اسلاید 3: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیاستاد:جناب آقای مهندس غفاریعنوان پروژه:حمام خانگرمابه های ایرانی قبل ازاسلامپاکی ونظافت تن وبدن ازاموری است که همواره موردتوجه آدمیان قرارداشته است.مدارک وشواهدنشان می دهد که ازسالیان درازپیشین انسانهابه تمیزی انسانها توجه می دادندوحتی دربعضی مواردتمیزی بدن رابه سلامت روح وروان مرتبط می دانستند. درتمامی جهان نمونه هایی ازمحل شستسووجود داشته ودرتمام ادیان وفرق دینی به شستشوی جسم تاکید شده است.درتمامی جهان نمونه هایی ازمحل شستسووجود داشته ودرتمام ادیان وفرق دینی به شستشوی جسم تاکید شده است. درآیین زرتشتی نیزبه شستشوهای روزانه بعدازبیداری وقبل از خواب وقبل ازمراسم مذهبی ونمازهای روزانه اشاره شده است .ایرانیان نیزازدوران باستان به این امرحساسیت نشان داده اندوآب رامقدس می شمردندوبرای آب الهه ونگهبانی داشته اند.ومعابدی جهت این الهه برپا می کردند(ازجمله معبدآناهیتا).درآیین مهرپرستی نیزشستن تن اهمیت به سزایی داشته ومهرابه ها رادرکنارآب روان بنا می نمودندتا پیش ازبه انجام رساندن مراسم مذهبی مراسم غسل رابه جای آورند:.

اسلاید 4: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیاستاد:جناب آقای مهندس غفاریعنوان پروژه:حمام خانهمچنین هنگام نزدیک شدن به میت ولمس آن بایدغسل می نمودندونیزکودکان راقبل ازجشنها ی کشتی غسل می دادندوآنگاه سدره می پوشانند.درکارنامه اردشیربابکان نیزبه موضوع شستشوی تن وروان اشاره شده که فردوسی آن راچنین بیان می کند: (بدو گفت بابک به گرمابه شو همی باش تا خلعت آرندنو)کاوشهای باستانشناسی درتخت جمشیدموید آن است که درزمان هخامنشیان ازنوعی گرمابه استفاده می شد که این گرمابه ازدوبخش داخلی وخارجی تشکیل شده وتوسط پله ای ازهمدیگر متمایزمی شود.درکاخ آشورنیزآثارگرمابه کشف گردیده که مویدوجود گرمابه خصوصی دردوره اشکانیان است .اما به طورکلی ازحمام های عمومی قبل از اسلام اثری به جای نمانده است.وطبری می نویسد که ایرانیان پیش ازاسلام حمام نداشته اندکه به توجه به صحبتهای ذکر شده این امرنادرست می باشد.شایدیکی ازدلایل عدم وجودبقایای معماری حمام ازدوران پیشین وجودآب وآتش ورطوبت که باعث فرسوده شدن موادومصالح بنایی بوده وهمچنین احتمالا به دلیل جدال های مذهبی وایدئواوژیکی بین مهرپرستان وزرتشتیان این بناها تخریب شده اند.

اسلاید 5: فهرستفصل اول:شناخت جغرافیاییموقعیت ارتباطیشرایط آب و هوایی کاشانزمین شناسی کاشانفصل دوم:شناخت تاریخیمعرفی شهرستان کاشانوجه تسمیه کاشانمذهب و زبانتاریخچه حمام عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیاستاد:جناب آقای مهندس غفاریعنوان پروژه:حمام خانفصل سوم:موقعیت قرارگیری بنانقشه موقعیت کلی بناکاربری فضاهای پیرامون بنا 1

اسلاید 6: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیاستاد:جناب آقای مهندس غفاریعنوان پروژه:حمام خانفصل چهارم:شناخت بنانوع بهره برداری ازبنامعرفی فضاها همراه با نقشه هاتزیینات به کار رفته در بناتاسیسات بناعناصرالحاقی بناشناخت مواد و مصالح به کار رفته فصل ششم:آسیب شناسی بنافصل پنجم:نیارش بنا

اسلاید 7: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانفصل اول شناخت جغرافیایی

اسلاید 8: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانموقعيت ارتباطي  كاشان به علت واقع بودن بر سر راههاي تجارتي و ارتباطي در تمامي ادوار از اهميت ويژه اي برخوردار بوده است. زماني در کنار جاده ابريشم واقع بوده و در رونق و آباداني شهر سهم بسزايي داشته است و در حال حاضر نيز بر سر شاهراه ارتباطي بسيار مهمي قرار دارد که پايتخت را به شهرهاي جنوبي کشور ارتباط مي دهد. اين شاهراه کاشان را از طرفي به قم و تهران و از طرفي ديگر به شهرهاي جنوبي کشور همچون نائين، يزد ، کرمان، بندرعباس و ... مربوط مي سازد. خصوصا جديدا با تکميل اتوبان قم ـ اصفهان اين ارتباط سهل الوصول تر شده است. و همچنين کاشان با قرار گيري در مسير راه آهن تهران ـ اصفهان ، تهران ـ يزد و کرمان توسعه و گسترش اقتصادي و رشد افزون تري را پيدا کرده است. مجموع 84 ده آباد در شهرستان کاشان وجود دارد. اما بسياري از دهات ديگر نيز ديده مي شود که به علل مختلف (نبودن آب و ...) خالي از سکنه و متروکه شده اند بطور کلي 110 تا 130 روستا در اطراف اين شهرستان وجود دارد.  

اسلاید 9: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانآب و هواي كاشان  از نظر پهنه‌بندي اقليمي شهر كاشان در پهنه اقليمي با زمستانهاي نسبتاً سرد و تابستانهاي خيلي گرم و خشك قرار گرفته است. شهرستان کاشان در حدود جنوب و غرب در محاصره سلسله جبال مرکزي ايران قرار گرفته است. آباديهاي دامنه اين کوهستان عموما داراي آب و هوايي لطيف و معتدل مي باشند ولي از جانب شمال شرق که به زمينهاي شوره زار کوير مرکزي ايران اتصال پيدا مي کند هواي آن بتدريج خشک و سوزان مي شود و آب و هوا در قسمت جلگه اي کاشان گرم و خشک مي باشد. دليل اصلي خشکي هواي کاشان مجاورت آن با دشت کوير است. گرماي هوا در اين شهر در تابستان از مرز 40 درجه سانتيگراد نيز عبور مي کند.وزش بادهاي کويري که از صبح تا شام جريان دارد، موجب حرارت و خشکي هواست و ازشام تا بام که نسيم خشکي از جهت کوهستان جريان پيدا مي کن باعث تعديل هواي منطقه مي گردد. بادهاي موسوم به باد سرخ، باد شهرياري، باد سام، باد شمال و باد قبله از بادهاي معروف اين منطقه است که اکثرا از کوير به سوي کاشان مي وزد. در زمينه منابع آب، کاشان شامل رودخانه ها، چاههاي عميق، نيمه عميق و چشمه سارهاست. مهمترين رودخانه هاي اين شهر رودخانه هاي هنجن، قهرود، لتحر و چم رود مي باشند که همگي فصلي است و بيش از 130 رشته قنات در اطراف شهر وجود دارد که بين 40 الي 50 رشته آن هم اکنون مورد بهره برداري قرار مي گيرد. علاوه برقنات ها بيش از 8 چشمه سار وجود دارد که بين آنها چشمه سليمانيه فين از آبدهي و اهميت ويژه اي برخوردار است. 

اسلاید 10: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خان به طور کلی شهرستان کاشان دارای دو حالت نسبتاً متفاوت اقلیمی است و در این امر بیش از هر چیز عامل ارتفاع مؤثر می‌باشد. این دو حالت عبارتند از: شرایط اقلیمی پایکوه و شرایط اقلیمی دشت. دشت دارای اقلیمی بیابانی با تابستانهای بسیار گرم و خشک و زمستانهای نسبتاً معتدل می‌باشد و پایکوه دارای اقلیمی خشک و نیمه خشک با تابستانهای معتدل و خشک و زمستانهای سرد می‌باشد. میزان بارندگی چه در دشت چه در پایکوه کم است. شرایط اقلیمی حاکم بر منطقه شرایط اقلیمی دشت می‌باشد. که بارندگی بسیار کم و افزایش قابل ملاحظه میزان حرارت در تابستان مشکلات فراوانی را در این منطقه به وجود می‌آورد. خشکی فیزیکی شدید یکی از خصوصیات بارز شرایط آب و هوایی این منطقه است. در مقایسه بین ناحیه پایکوه و ناحیه دشت عامل تبخیر و تعرق قابل ملاحظه است زیرا در پایکوه به علت ارتفاع دما افت پیدا می‌کند و درنتیجه تبخیر و تعرق بالقوه نسبت به دشت کاستی می‌گیرد. و همین امر سبب می‌شود که خشکی فیزیکی در پایکوه دیرتر از دشت شروع ‌گردد و یا به شدت آن نرسد. از طرف دیگر اختلاف دما بین این دو ناحیه باعث می‌شود که زمان گل دادن درختان در پایکوه و دشت تغییر کند.

اسلاید 11: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانزمین شناسی منطقه کاشان که در غرب ایران مرکزی واقع شده است، بخشی از این واحد مهم زمین شناسی و ساختمانی ایران محسوب می‌گردد که به شکل مثلث در مرکز ایران قرار دارد. حد شرقی آن به بلوک لوت از شمال به ارتفاعات البرز مرکزی از جنوب به زون سنندج - سیرجان محدود شده است. واحد ایران مرکزی جزء بزرگترین و پیچیده ترین واحد زمین شناسی به شمار می‌رود. در این واحد قدیمی ترین سنگهای دگرگون شده (پرکامبرین) تا آتشفشان فعال و نیمه فعال امروزی وجود دارد. در واقع این منطقه را می‌توان محل قدیمی ترین قاره در ایران محسوب داشت. که حوادث زمین شناسی فراوانی به خود دیده است. سنگهای پرکامبرین پیشین در ایران مرکزی که خود از فرسایش سنگهای آذرین دوره‌های قبل به وجود آمده اند. براثر حرکات کوهزایی کاتانگایی شدیداً دگرگون شده و پلاتفرم ایران مرکزی را تشکیل داده اند. این پلاتفرم از دوران پالئوزوئیک به بعد در امتداد گسلهای بزرگ شکسته شده و حرکات قائم مداومی را متحمل گردیده است این تحولات در پیدایش آتشفشانهای بزرگ ترشیاری موثر بوده اند. بعد از حرکات کوهزایی کرتاسه پایانی (لارامید)، رسوبات تخریبی منطقه را پوشانیده و به دنبال فاز کششی بعدی فعالیت آتشفشانی شدیدی در این زون رخ می‌دهد. از نظر زمین شناسی ساختمانی ارتفاعات جنوب غرب و جنوب کاشان جزء ارتفاعات ایران مرکزی بوده و جزء کمربند آتشفشانی بزمان-تبریز قرار دارند. و ارتفاعات شمالی تر، یعنی مجموعه کوههای لطیف، یخ آب نیز به موازات آن کشیده می‌شود و این دو مجموعه خود به موازات زاگرس و روراندگی بزرگ آن و در امتداد منطقه دگرگونی سنندج - سیرجان کشیده شده است.  

اسلاید 12: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانفصل دوم شناخت تاریخی

اسلاید 13: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانمعرفی شهرستان کاشان  شهرستان کاشان با وسعت 9647 کیلومترمربع و جمعیت 335785 نفر از توابع استان اصفهان بوده و از نظر جمعیت دومین شهرستان این استان به حساب می‌آید. کاشان دارای چهار بخش (مرکزی، قمصر، نیاسر و برزک) بوده و دارای پنج شهر (کاشان، قمصر، نیاسر، جوشقان و برزک) می‌باشد. کاشان یکی از اولین مراکز تشکیل تمدن انسانی بوده است، طبق حفاریات باستان‌شناسی در تپه‌های سیلک کاشان، سابقه حضور بشر در این منطقه به 5 تا هفت هزار سال پیش از میلاد باز می‌گردد. اما باید اذعان کرد که تاریخ این شهر مملو از نابسامانی است: در نیمه دوم قرن نهم و نیمه اول قرن دهم این شهر، شهرت بسیاری داشت و یک شهر پرجمعیت به شمار می‌رفت اما زلزله قرن دهم، کاشان و بازار آنرا ویران کرد. در قرن 11 و در دوره صفویه برای دومین بار به همان درجه از ترقی نائل شد و مانند اصفهان با شهرتی بسیار همراه گردید، اما با بروز زلزله‌ای بسیار شدید در سال 1192 هجری قمری دوباره ویران شد. کاشان در زمان سلجوقیان روبه رونق نهاد و در زمان قره‌ قویونلوها دوباره ترقی کرد. تا جایی‌که محل توجه دانشمندان شد، بعد از کریمخان‌زند و بعد از زلزله‌ای که در زمان قاجاریه رخ داد کاشان دستخوش نابسامانی و منازعات محلی شد و از این‌جهت زیانهای فراوان دید.با این‌همه کاشان همواره در طول تاریخ شهری با اهمیت و زنده بوده است و همچنان به زندگی ادامه می‌دهد.  

اسلاید 14: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانوجه تسميه كاشان در مورد وجه تسميه کاشان سخن بسيار است. ليکن با در نظر گرفتن معني واژه هاي کاس، کاسه و کاس آب و موقعيت کاشان در قديم اين واژه مي تواند گرفته شده از کاس باشد که در اصل کاشان و به مرور زمان به کاشان تغير شکل يافته است.زبان شناسان بر اين باورند که نام کاشان به معني خانه هاي تابستاني است، که با چوب و ني ساخته مي شده است ولي برخي ديگر نام کاشان را ماخوذ از کلماتي چون کاسيان، کاشيان، کي آشيان و کاه فشان، کاسو يا کاشو مي دانند.در کل در مورد وجه تسميه کاشان و نام اوليه آن از طرف مورخين و باستان شناسان عقايد گوناگوني ابراز شده که به چند مورد آن اشاره مي شود:1ـ از آنجا که اين شهر در قرون متمادي مرکز ساخت بهترين کاشيها بوده آن را کاشيان و کاشان ناميده اند.2ـ گروهي از باستان شناسان پس از حفاريهاي باستان شناسي در تپه هاي سيلک به اين نتيجه رسيده اند که نام کاشان مشتق از کلمه کاشو يا کاسو است و آن نام قومي کهن بوده که در بين النهرين مي زيسته اند و سپس به اين سامان نقل مکان کرده و نام محل اسکان آنها کاسيان يا کاشيان خوانده شده است.

اسلاید 15: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خان3ـ ملک الشعراء بهار در ديوان خود وجه تسميه کاشان را معبد و جايگاه جشن و دل آسايي دانسته است.4ـ مولف کتاب فرهنگ واژه هاي فارسي در زبان عربي مي نويسد: کاشان به خانه هاي تابستاني اطلاق مي شود که با چوب و ني ساخته مي شد.5 ـ مولف کتاب آثار تاريخي کاشان و نطنز مي نويسد: چون اولين جايگاه آباداني در اين ناحيه به امر پادشاهان اساطيري در کنار چشمه فين ساخته شده آن را کي آشيان يعني جايگاه حکام گفته اند.

اسلاید 16: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانمذهب و زبان مذهب: مذهب مردم اين شهر، شيعه اثني عشري است چنان که بواسطه ايمان راسخ، زهد و تقواي بي نظير شيعيان آن از صدر اسلام تا کنون با نام دارالمومنين در صدر شهرهاي شيعه نشين قرار گرفته و به نيکي از آن ياد شده است. به طوري که در زمان صفويه کاشان پايتخت مذهبي ايران شناخته شده بود. از قرنها قبل عده اي از يهوديان نيز در کاشان ساکن بوده اند که از دوره صفوي تعداد آنها زياد بوده ليکن امروزه تعداد کمي از آنان در اين شهر اقامت دارند. زبان: زبان مردم اين شهرستان فارسي است. ولي در روستاهاي حاشيه شهر، زبان رايجي و تاتي رواج دارد که اصل آن در واژه هاي فارسي دري يا فرس قديم است. ضرابي در تاريخ کاشان مي نويسد: مردم بلوک (حومه) را زباني ديگر است که اهل شهر از فهم معاني آن بي خبرند و آن را زبان رايجي گويند که داراي واژه هاي دري فراواني است. 

اسلاید 17: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانحمام تاریخیه رزاقیه به حمام خان در اواسط در راسطه اصلی بازار بزرگ کاشان و در محلی که به بالا بازار شهرت دارد قرار گرفته است.این حمام که در نوع خود یکی از زیباترین حمام ای عمومی کاشان میباشد.در زمان کریمخان زند و به همت و دستور عبدالرزاق خان کاشی حاکم مقتدر و بسیار نیکوکار کاشان در دورهی زندیه ساخته شده است.و علیرغم اینکه حمام های متعددی که از دوران های بسیار قدیم و حتی از دوران سلجوقی و بخصوص صفویه در کاشان دایر بودند و سیاحان و جهانگردان معروفی هم حمام های کاشان را ستوده اند،یکی پس از دیگری در محاق تعطیل افتاده اند،حمام خان کما کان در خدمت مردم و هنوز در خدمت مردم میباشد.تاریخچه حمام حمام خان در سال 1187 هجری قمری و به کارگذاری یکی از معتمدین کاشان به نام حاج غیاث الدین که پسر عموی عبدالرزاق خان هم بوده است احداث شده است.

اسلاید 18: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانمرحوم حاج سلیمان صباحی بید گلی شاعر بزرگ و نامدار قرن دوازدهم هجری و از بنیانگذاران نهضت ادبی معروف به دوره بازگشت ،در قصیده زیبایی تاریخ احداث حمام خان کاشان را با روش جمل که به حساب ابجد هم معروف است به طرزی نیکو و استادانه بیان کرده است.با توجه به تاریخ احداث حمام یعنی در سال 1187 هجری ،یکی از ویژگی های بسیار مهم این حمام روشن میشود.آنطوریکه در منابع وماخذ بسیار معروف عصر زندیه نقل شده است.در سال 1192 قمری یعنی تقریبا پنج سال بعد از احداث این حمام زلزله بسیار شدید و سهمگینی در کاشان و اطراف ان اتفاق افتاده است که اتلاف جانی و مالی بسیار زیادی از خود به جای نهاده است.

اسلاید 19: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانفصل سوم موقعیت قرارگیری بنا

اسلاید 20: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاننقشه موقعیت فعلی بنا و نحوه دسترسیخیابان محتشمخیابان اباذربازارحمام خان

اسلاید 21: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانکاربری فضاهای پیرامون بناحمام خانتیمچه بروجردیهامسجد بالابازاربازارچه قیصریهبازارچه ربانیسرای بخشیسقاخانهسرای زرکش

اسلاید 22: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانفصل چهارم شناخت بنا

اسلاید 23: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاننوع بهره برداری از بنادر گذشته:مراسم مذهبی ،عروسی،حنابندان،احیا،و بطور کلی تمامی مراسم مذهبی در حمام برگزار میشد.حمام ازقداست خاصی برقرار بود،یک ساعت قبل از اذان صبح باز می شود که البته کارایی حمام فقط مردانه بوده،و دلیل ان نیز قرارگیری در بازار ذکر شده.در حال:سفره خانه سنتی میباشد در حال حاضر مالکیت شخصی است و در حال حاضر در دست ورثه های نسل پنجم میباشدعکس مربوط به بهره برداری درحال حاضرتوضیحات:

اسلاید 24: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاننکاتی دربارۀ معماری بنا: حمام شامل سه بخش اصلی سربینه، گرم‌خانه، و فضای چال‌حوض است.

اسلاید 25: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانمعرفی فضاها همراه با نقشه هاپلان همکفبرش عرضی وطولی

اسلاید 26: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانورودیورودیورودی حمام در راستۀ بازار است. در این بنا، سردر و هشتی و سربینه و میان‌در در امتداد هم قرار دارد و برخلاف دیگر حمام‌ها، در مسیر ورود، تغییر زاویه و شکست وجود ندارد.

اسلاید 27: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانورودی وهشتیهشتی حمام با پلکان به سربینه متصل می‌شود. این پلکان مسئلۀ اختلاف سطح بیرون با .داخل را حل کرده و دید مستقیم به داخل حمام را از بین برده است

اسلاید 28: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانهشتی ورودی با ازاره های کاشی از نوع زیر رنگی و سقف طاق چشمه با رسمی بندی قرار دارد که به وسیله در چوبی به فضای رختکن و یا سربینه مرتبط میشود

اسلاید 29: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانآتشدان حمام

اسلاید 30: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانسربینه و یا بنا به اصطلاح محلی ،سردخانه و رختکن حمام ،فضایی است وسیع و بسیار مجلل که در چهار جبهه آن سکو های مرتفعی در چهار صفه به صورت شاه نشین تعبیه شده است،که در وسط هر یک از ان،آب نمای زیبایی طراحی شده است.سربینه حمام

اسلاید 31: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانسربینه حمامسربینه، که وسیع‌ترین فضای حمام است، قاعده‌ای هشت‌ونیم‌هشت دارد. هشت ستون سنگی نیز فضایی در میانۀ آن پدید آورده که با طاق رسمی‌بندی مرتفعی از دیگر قسمت‌ها متمایز شده است.سقف اصلی رختکن به صورت گنبدی است که روی هشت ستون رنگی که در چهار نقطه بصورت زوجی احداث شده اند قرار گرفته.

اسلاید 32: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانگرداگرد سربینه سکویی قرار گرفته که فضای نشستن و استراحت را ازفضای تردد جدا می‌کند. در چهار گوشۀ این فضا، چهار غرفه با قاعدۀ نیم‌هشت قرار دارد که هریک حوضی در مقابل دارد. این حوض‌ها در انتهای پلکان‌های سکوها واقع‌اند و پیش از رسیدن به سکوها، پاها در آنها قرار می‌گرفته است.

اسلاید 33: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانپنجره ندارد،نورگیری بزرگ در میانۀ این طاق، روشنایی سربینه را تأمین و حوض هشت‌گوش میانۀ سربینه تلألؤ نور را دوچندان می‌کند. نورگیری سربینه

اسلاید 34: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانسربینه :دید از شاه نشین

اسلاید 35: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاندید از ابتدای هشتی به سربینه

اسلاید 36: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانمیان‌دَر فضایی است با قاعدۀ هشت‌ضلعی منتظم، که با تغییر جهت حرکت ازسربینه به گرم‌خانه، علاوه بر از بین بردن دید مستقیم، از تبادل حرارت در بین آنها می‌کاهد. میان‌دَر

اسلاید 37: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانمیان در ارتباط دهنده :1231-گرمخانه2-سرویس بهداشتی3-سونا

اسلاید 38: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خان1-گرمخانهفضای گرمخانه شامل دو قسمت عمده است.یک قسمت اصلی که دارای سقف گنبدی شکل و کاربندی بصورت شمشه هشت شاغولی است و بر روی 4ستون اصلی استوار است و تقریبا فضای عمومی حمام است وقسمت دوم که تقریبا قسمت خصوصی حمام است مورد استفاده افرادی خاص (از قبیلمعمرین اهل محل و کسانیکه جهت انجام اموری چون بستن حنا و نظایر آن مدت زمان بیشتری را نسبت به دیگران در حمام بسر میبرند)قرار میگیردو تا حدی از قسمت اول کوچکتر میباشد و حوضچه ای هم درآن قرارگرفته است.122-فضای خلوت گرم خانه

اسلاید 39: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانگرم‌خانه فضایی با قاعدۀ مستطیل است که چهار ستون سنگی آن را به سه بخش کرده است. خزینه در انتهای بخش میانی گرم‌خانه و روبه‌روی ورودی آن قرار گرفته که امروزه مخروبه است. دو فضا در طرفین خزینه وجود دارد که احتمالاً خلوت گرم‌خانه بوده‌اند. یکی از این فضاها را امروزه به گرم‌خانه افزوده و دوش‌هایی در آن نصب کرده‌اند.گرم‌خانهخزینه

اسلاید 40: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانعکس از فضای گرم خانه

اسلاید 41: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانفضای گرمخانه.دارای سقف گنبدی شکل و کاربندی بصورت شمشه هشت شاغولی است و بر روی 4ستون اصلی استوار است

اسلاید 42: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانعکس از حوضچه آب گرمهر انبار سوخت وتون حمام –آتشدان-دودکش-و محلی برای جمع آوری آتشدان داشت.گرماوحرارت فوق العادهای که در آتشدان ایجاد میشدبه ظرف بزرگی(دیگ حمام)که با مهارت خاصی حد فاصل آتشدان وکف خزینه نصب شده بود منتقلمیگردید ودیگ مذکور آب خزینه را گرم میکرد.به این ترتیب کف خزینه و به ویژه مرکز آن کانون حرارت زیاد بود.دیگ حمام

اسلاید 43: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانعکس از دودکش خزینهورودی آتشدان خزینه: برای ورود به آن ابتدا پای راست را گذاشته وبعد نیمه دوم بدن را وارد کرده.

اسلاید 44: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانعکس از فضای خزینهآتشدان در قسمت انتهای خزینه بودهخزینه فضای حوض مانندبا آب گرم بوده و محلی است برای تمیز کردن سروبدن

اسلاید 45: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانگرمخانه و دوش ها حدود 40 سال پیش ساخته شدهمحل دوشهاسونا بوده است،هم اکنون بسته است

اسلاید 46: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانسکو های صابون زنی در گرم خانه این سکوها به ارتفاع نیم متر از سطح زمین بوده و محل نشستن برای شستو شوی بدن و محل صابون زدن میباشد وبر روی دایره ای از مصالحی متفاوت از جنسسنگ های قرمز و زرد . محل درست کردن کف صابون

اسلاید 47: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانکاشی های سفیدی که در گرمخانه دیده میشد برای بهداشتی بودن حما م از طرف اداره بهداشت توصیه شده است.

اسلاید 48: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانشناخت مصالح

اسلاید 49: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانمصالح به کار رفته در حمامدیوار حمام با عایق رطوبتی مخصوص پوشیده شده است،و با ماسه اهک و ساروج پوشانده شده است.نقاشی سفید کاری شاهنشین ها هم در نتیجه سفید کاری از بین رفته است. مصالح اصلی بنا آجر ،گچ سرندی و ساروج

اسلاید 50: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانملات این آبنما ساروج است،و مقاومت بالایی دارد آب نما ومصالح به کار رفته در آنامروزه حوض‌ها از سنگ به حوض‌هایی با کاشی آبی‌رنگ تغییر یافته‌اند

اسلاید 51: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانبطور کلی کف گرمخانه از سنگهای پلاک پوشیده شده و در قسمتهای مختلف آن جایگاههایی از سنگ برای نشستن مشتریان تعبیه شده.سنگ های موجود در کف حمام مربوط به 300 سال پیش استمصالح کف حمام سنگهای پلاک برای نشستن

اسلاید 52: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانتزیینات بنا

اسلاید 53: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانتزیینات ورودی سر در این بنا با كاشی های فیروزه ای و سقف مقرنس کاری و کاشی کاری دیوارها  وجود گرمابه را در میان حجره های بازار نمایان می سازد

اسلاید 54: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانسقف مقرنس‌کاری و کاشی‌کاری دیوارها بر حجره‌های بازار تفوق و امتیاز یافته است.تزیینات سقف هشتی

اسلاید 55: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانتزیینات دیوارهای ورودیدیوار حمام از اجروکاشی فیروزه ای

اسلاید 56: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانتزیینات ازاره هشتی استفاده از کاشیهای رنگی (لاجوردی - فیروزه ای-سبز)هنوز کاشی‌های قدیمی دیده می‌شود؛ ولی سکوهای اطراف این فضا از کاشی‌های جدید پوشانده شده که کیفیت فضایی آن را خدشه‌دار کرده است.

اسلاید 57: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانتزیینات سقف سربینه طاق از نوع رسمی بندی

اسلاید 58: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاننمای داخلی سقف با استفاده از اجر،به صورت جناغی پوشش یافته است که طرح های گل وبوته و استفاده از جنس کاشی لعابدار فیروزه ای در سقف ان اجرا گردیده و منظره ،بدیع و چشم نوازی ایجاد کرده است که هر بیننده ای را تحت تاثیر قرار میدهدتزیینات سقف سربینه

اسلاید 59: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانتزیینات ازاره سربینهازاره های دور تا دور فضای رختکن از کاشیهای هفت رنگ به ابعاد 20*20 سانتیمتر و تا ارتفاع یکمتر ساخته شده است که تعداد قابل توجهی از کاشیها مستقلا بصورت یک تابلو نقاشی به شیوه کلی ترسیم شده اند.

اسلاید 60: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانفصل پنجم نیارش بنا

اسلاید 61: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خان  خصوصیت مهم در حمام خان ، /ضد زلزله   در زلزله 1392 یکی از سه بنای باقی مانده در کاشان است استحکام حمام خان آنچنان بوده است که توانسته ،فشار زلزله ای بدین سختی و سنگینی را تحمل کند و با همه قدرت آن زلزله حمام مورد بحث،از تخریب و ویرانی در امان مانده است.و این موضوع دلیل قابل توجهی بر استحکام بنا و قدرت سازه،این ساختمان است.

اسلاید 62: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانبررسی جزیات پیملات مورد استفاده در پی ساروج و آجر میباشد

اسلاید 63: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانتعداد ستونهای بنا و جزییات آنهانحوه آکس بندی ستونها به صورت مدولارودارای 12 ستون باربر اصلی که جنبه تزیینی هم دارد. 8ستون سر بینه از جنس سنگاست که نقش مهمی در باربریطاقهایی که بر روی آن سوار شده است دارد8ستون باربر سر بینه 4ستون باربر گرمخانه

اسلاید 64: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانجزییات اتصال ستون به سقفملات کاه گلدوغاب گچآجر خطایی

اسلاید 65: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانشیوه مقابله با رطوبت درکف در گذشته بهترین راه برای دفع رطوبت درابنیه استفاده ازگربه رو بوده است به این صورت که درزیر کف ساختمان کانال هایی به ارتفاع حداکثر60سانتی متر ایجاد می کردند.این کانالها ارتباط مستقیم با هوای بیرون داشتند وهمین جریان هوا باعث تبخیررطوبت اززیر کف می شد وکف اصلی ساختمان را مطلوب و قابل استفاده می کرد.درحمام ها به داخل این کنالها هوای گرم دمیده می شدتاکف حمام همیشه گرم باشدولی امروزه درساختمانهای جدیدبااستفاده ازسنگ ماکادوم یا سنگ شکسته به ارتفاع 40میلی متر وریخته شدن بادامی برروی آن وفرش نهایی کف رادرمقابل رطوبت عایق می کنندکه ما این عمل را دربنا های قدیمی نیز چنانچه مواجه با لایه های تاریخی نباشیم می توانیم اجرا کنیم درحجرات مرطوب معمولا برای دفع رطوبت ازکف اتاق سطح موجود راتا40الی 50سانتی مترپایین می برند وضمن احداث گربه رو سعی می شودمحفظه های حاصل را به وسیله کانال به هم مربوط کنند به این ترتیب گربه رو های موجود را ازبخش قدامی به وسیله آجرهای مشبک ودربخش خلفی ازطریق کانال داخل دیواربه هوای آزاد وصل می کنند.

اسلاید 66: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانجزییات گربه رو حمامپلانبرشدیوار تیغه آجریکف آجر یا گچتاق زنی با خیز کمتاق ضربی پوششکانال ارتباطی تهویهدیوار باربرپوکه و خاک باشندیوار باربرکانال گربه رو

اسلاید 67: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانشیوه مقابله با رطوبت درکف

اسلاید 68: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانجزییات آبروهای کف حمام

اسلاید 69: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانجزییات پله شاه نشین

اسلاید 70: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانبررسی جزییات سر در ورودیقوس سر درورودی پنج اوهفت تند

اسلاید 71: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانطریقه رسم قوس پنج او هفت :برای رسم قوس پنج او هفت دهانه AB را نصف وعمود منصف CD را از مرکز دهانه C رسم می کنیم .به مرکز B وشعاع BDدایره ای رسم می کنیم تادهانه AB را در نقطه O1 قطع کند این نقطه مرکز پا کار قوس است ازنقطه Bخطی عمود برخط ABرسم می کنیم روی این خط به اندازه BDجدامی کنیم تا نقطه Oبه دست آید به مرکز Oوشعاع O1A +O1Oبقیه قوس را رسم می کنیم طرف دیگرقوس را نیزبه همین صورت ترسیم می کنیم و قوس کامل می شود.درقوس وطاقهای آسیب پذیرکه دراجرای اولیه به سهو واشتباه اجرا شده اند شکافها معمولا درتیزه قوس ودرکنال ها بخشی ازکمانه قوس هستند که بین زاویه 0 تا 30 قراردارند .بنابراین برای رفع این آسیب امکان کاربامصالح سنتی فراهم نمی شودلذا دراین مواقع باید ازتکنولوژی مدرن برای رفع ضعفها استفاده کرد.

اسلاید 72: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانبررسی جزییات سر در ورودی

اسلاید 73: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاندفع رطوبت داخل بنا(رطوبت حاصل از تعریق وتعریق)برای دفع رطوبت داخل بنا ازدیواردوجداره استفاده می شود:دیوارحایل متصل به فضاهای قابل استفاده ساخته می شود و بین دیواراصلی ودیوارحایل تازه احداث شده را خالی می گذارند.برای دفع رطوبت حاصل ازتعریق (که براثر اختلاف دما بین داخل وخارج به وجود می آید)،از تهویه فضای کاذب ایجاد شده استفاده می شودوهدف ازآن همسان کردن دما برروی دوجداره دیواراست .برای این منظورضمن تعبیه روزنه ای دردیواراصلی روزنه هایی دربخش فوقانی جداره حایل نیزایجادمی کنیم.

اسلاید 74: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خان

اسلاید 75: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاندرقوس وطاقهای آسیب پذیرکه دراجرای اولیه به سهو واشتباه اجرا شده اند شکافها معمولا درتیزه قوس ودرکنال ها بخشی ازکمانه قوس هستند که بین زاویه 0 تا 30 قراردارند .بنابراین برای رفع این آسیب امکان کاربامصالح سنتی فراهم نمی شودلذا دراین مواقع باید ازتکنولوژی مدرن برای رفع ضعفها استفاده کرد.

اسلاید 76: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانروش عایقکاری سنتی پوشش منحنی مطلوب بودن این روش با توجه به شکل اجرای پوشش های منحنی ،درصورتی که همراه بانظارت ومراقبت مستمرباشد،به تجربه ثابت شده است .روش اجرای آن درپوشش های منحنی به شرح زیراست :پس اجرای تاق اصلی گنبد ،دربخش فوقانی دوغاب تیزگچ درپشت تاق ریخته می شودوسپس یک پالانه درروی تاق با استفاده ازآجرهای شکسته اجرا می شود.این لایه پالانه به منظور یکپارچه کردن وشیب بندی درست ناق انجام می شود.یک قشرکاهگل به ضخامت حدود پنج سانتی متربرروی پالان و سپس ،روی این کاهگل ،آجرفرش ختایی باملات گل اجرا می شود. درنهایت یک لایه دوسانتی متری کاهگل نرم کل مجموعه فوق را پوشش می دهد.

اسلاید 77: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاناین کاهگل نهایی به منظورسیراب کردن آجرها به کارمی رود.این نوع عایق بندی به علت شیب گنبدها تاکنون نتیجه مثبتی داشته است .استفاده ازمصالحی ازقبیل قیرگونی وانواع لایه های عایق متداول ،که درسطوع مسطح مورداستاده واقع می شوند،درسطوح منحنی فاقد کارآیی لازم هستند ،زیرا دراین سطوح گرمای تابستان وتابش خورشید باعث سرازیر شدن وانباشتن قیردرقسمت های تحتانی گنبدمی شودودربخش فوقانی سطوح منحنی ، فاقدقیر گونی می گردد.طبعادرچنین شرایطی آب برف وباران ازآن بخش امکان نفوذ به پشت عایق رامی یابد ودرقسمتهای پایین تر گنبد محبوس می گرددودرهوای گرم بخار می شود ازآنجایی که بخار حاصله درمحفظه ای فاقد امکان تنفس وتهویه قراردارد،به داخل تاق نفوذ می کند.بدین ترتیب فضای دم کرده ای ایجاد می شود .که درنهایت شرایط لازم برای پوسیدگی ملات را فراهم می آورد .دراین شرایط به علت ازبین رفتن چسبندگی ملات بنادرمعرض تخریب قرار می گیرد.

اسلاید 78: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانبررسی نحوه نورگیری وتهویه طبیعی حمامحوض زیر نورگیر موجب تهویه بهتر فضا میشود

اسلاید 79: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانفصل ششم آسیب شناسی بنا

اسلاید 80: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانآسیب شناسیاساسی ترین بخش قبل از هر اقدام مرمتی تشخیص ضایعه یا عارضه است. نوع پیوند مصالح، پیوند منطقی عناصر ساختمانی، توزیع متناسب نیروها، مقاومت شالوده ها در مقابل بارهای وارده، تناسب نیروهای داخلی با توجه به توانایی مصالح، حفاظت صحیح کل ساختمان در برابر عوامل خارجی، در مجموع از عوامل و شرایط لازم برای تاُمین ایستایی و ادامه حیات و بقای ساختمان محسوب می شوند. بنابراین، هنگام بررسی یک بنا یا مجموعه و یا بافت شهری، پرداخت به عواملی که مخل قلمداد می شوند، ضروری است.بطور کلی، عوامل تخریب مجموعه ای از کنشها و آسیب ها هستند که در تغییر شکل و تخریب بنا موُثر واقع می شوند.عوامل موُثر در تخریب عبارتند از:

اسلاید 81: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خان الف- عوامل طبیعی مانند رعد و برق، رطوبت ناشی از از آبهای زیرزمینی یا نزولات جوی، سیل، باد، عوامل بیولوژیکب- عوامل اجتماعی و سوانح مانند جنگ، مهاجرت و آتش سوزیپ- عوامل تخریب مربوط به شیوه خاص زندگی ماشینی مانند تاُسیسات بنا از قبیل فاضلاب، کانال کشی و غیرهت- عوامل تخریب مستقیم بوسیله مردم و حکام وقت مانند تخریب حصارها و خنئقها، استفاده نادرست از ابنیه قدیمی، حفاری غیر مجاز، تغییر فشارآب های زیرزمینی بر اثر حفر چههای عمیق و پمپاژها و ...رطوبت یکی از اساسی ترین عوامل آسیب رسیدن به بنا می باشد که با تر و خشک شدن، ظهور شوره به واسطه نمک های محلول در آن، صعود در ارتفاع دیواره، آب افتادگی در بامها و ... مشاهده می شود.یکی از اساسی ترین آسیب های وارده به این بنا تغییر کاربری آن در دوره کاربری آن بوده است چرا که در صورت استفاده صحیح از آن و مرمت های اصولی و بازدیدهای دوره ای هیچگاه به این وضع اسفناک دچار نمی شد.

اسلاید 82: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاناز آنجایی که حمام از جمله بناهایی است که زیاد در معرض رطوبت است بنابراین رطوبتهای زیادی در جاهای مختلف به شکلهای مختلف به چشم میخورد.با توجه به مصالح خاصی که در ساخت آن به کاربرده شده (آهک.ساروج)در بعضی نقاط رطوبت به درون نفوذ نکرده وبه صورت سطحی مشاهده میشود از جمله پله بخش شاه نشین .

اسلاید 83: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاندرمانعارضهعدم تعادلعامل مخل مکان آسیباستفاده از مصالح مشابهاز بین رفتنچسبندگیملاتفرو ریختن کاشیآشفتگی منظریبار واردهورودی هشتی

اسلاید 84: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاندرمانعارضهعدم تعادلعامل مخل مکان آسیباستفاده از مصالح مشابهاز بین رفتن پوششفرسایش آجرها و کاشی هافیزیکی(فرسایش)دیوار دالان هشتی

اسلاید 85: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاندرمانعارضهعدم تعادلعامل مخل مکان آسیبتویض سنگ پلهلکه های پراکنده و رنگیساییدگی سنگ پلهفیزیکی(رطوبت صعودی)پله های ورودی به هشتی

اسلاید 86: رکعنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاندرمانعارضهعدم تعادلعامل مخل مکان آسیبپوشاندن با گچکاهش بارترکاجرای نا مناسب طاق قوسیفیزیکی(بار وارده)سقف بخشی از سربینه

اسلاید 87: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیاستاد:جناب آقای مهندس بهکامعنوان پروژه:حمام خاندرمانعارضهعدم تعادلعامل مخل مکان آسیبپوشاندن با گچاز بین رفتن بند کشیکاشیها-فیزیکی(فرسایش)ازاره سربینه

اسلاید 88: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاندرمانعارضهعدم تعادلعامل مخل مکان آسیبپوشاندن با گچترک عمیقفرو ریختن کاشیفیزیکی(بار وارده)ازاره شاه نشینسربینه

اسلاید 89: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاندرمانعارضهعدم تعادلعامل مخل مکان آسیبعایق کاری مناسبلکه های رنگی_فیزیکی(رطوبت)حوضچه ترچلان در میان در

اسلاید 90: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاندرمانعارضهعدم تعادلعامل مخل مکان آسیبپر کردن با مصالح مشابهاز بین رفتن کاشی واسکان حشرات_فیزیکی (در اثر ضربه)ستون گرمخانه

اسلاید 91: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاندرمانعارضهعدم تعادلعامل مخل مکان آسیباستفاده از ملات سیمانلب پر شدن کاشی هاترکاز بین رفتن کاشی فیزیکی (در اثر ضربه خوردن)سکوی صابون زنی

اسلاید 92: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاندرمانعارضهعدم تعادلعامل مخل مکان آسیبروکش مجدد گچطبله کردن پوشش دبوار_فیزیکی (رطوبت اشباع در هوا)پاکار طاق قوسی گرمخانه

اسلاید 93: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاندرمانعارضهعدم تعادلعامل مخل مکان آسیبروکش مجدد گچزنگ زدگی_فیزیکی (رطوبت )سکوی محل شستنکنار حوض

اسلاید 94: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاندرمانعارضهعدم تعادلعامل مخل مکان آسیبروکش مجدد گچ باعایق مناسبایجا د دوده سیاه رنگ بر روی رویه_فیزیکی (گرما حاصل ازآتش) داخل آتشدانخزانه

اسلاید 95: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاندرمانعارضهعدم تعادلعامل مخل مکان آسیبکاهش بار -آجر چینی مجددترکهایوسیعفرو ریختن آجرهای نورگیرفیزیکیبار واردهنورگیر گرمخانه

اسلاید 96: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خاندرمانعارضهعدم تعادلعامل مخل مکان آسیبتعویض مصالح کف (کاشی لعابدار) لکه های رنگی روی کفبه وجود آمدن قارچفیزیکی(رطوبت)کف دوش گیرها

اسلاید 97: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانآسیبهای وارد شده به بنا بیشتر به صورت:- رطوبتها- انواع ترکها دیده شد

اسلاید 98: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانمنابع وماخذ:1- آرشیو اسناد و مدارك اداره ميراث فرهنگي استان اصفهان 2- كتاب دوازده درس مرمت ،‌ تأليف محمد حسن محبعلي، دكتر اصغر محمد مرادي، محل نشر تهران ، انتشارات مركز مطالعات و تحقيقات شهرسازي و معماري ايران ، سال نشر 13743-کتاب طاق وقوس درمعماری ایرانی ،تالیف حسین زمرشیدی4-منابع اینترنتی

اسلاید 99: عنوان درس:آَشنایی با مبانی مرمت بناهای تاریخیعنوان پروژه:حمام خانپایان

9,900 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید