پزشکی و سلامتطب سنتی

در بيان خلط و اقسام آن

صفحه 1:
(۱۷۷/۷۷۰۵۷۰۲ eer oe ogee

صفحه 2:

صفحه 3:

صفحه 4:
9 غذا ابتدا توسط هضم اول در معدقکتیل,به شده ابتدا توسط هضم اول در بديل به كيلوس ”بس از ورود به جكر توسط هضم دوم و بخته شدن به كيموس كه 4 همان اخلاط است تبدیل میگردة ۲ هضم سوم در رگها ۳ _هضم چهارم در اندامها

صفحه 5:
جایگاه طبیمی اخلاط رگهاست و الذاشها که میان آن کشاهع رکه چون معده و جگر و سپرز و زهره 1 aS c <a See

صفحه 6:

صفحه 7:
طیعی: این خلط در بدن مردم مدد پرورش است وجایگزین تریها که 4 1 تلیل رفته ات مي کرد غیر طبیعی: خلطی است بد که باید آنرا توسط دارو از تن بیرون کرد.

صفحه 8:
‎a‏ مزاج: گرم و ترا ‎| ‏تولید: جگر معتدل‎ ee ‏م رنگ: رنگ جگر و سرخ!‎ ‏بو: خوش و بدون بوا‎ dog | ‏طعم: شیرین‎ ‏قوام: معتدل/ ‎ ‎ ‎

صفحه 9:
شروط تولید: فصل بهار و سالهای کودکی وحرکت و شادی های معتدل و 4 غذای معتدل فایده: غذای کامل و خوب برای کل اعضای بدن و رساندن حرارت به کل کی -. بدن اسنت

صفحه 10:
مزاج: گرم و خشک/ محل تولید: جگرا رنگ: سرخ ناری/ 1 طعم: تلخ و تیزا ‎4a‏ ا اه 8 نام دارد/

صفحه 11:
شروط تولید: فصل تابستان و زمان خشم و کارهای با مشقت و رنج و غذاهاء گرم و خشک فایده: عبر خون را از رگهای ریز و باریک تسهیل می کند و بدلیل ریختن به رودها باعث عبور ثفل و بلغم غلیظ می شود و حاجت به 4 دفع را عبوهی دهد وغذای اندامهاتی چون شش میگردد:

صفحه 12:
ماج سره و شک حل درا 0 م طعم: آميخته از شیرینی و ترشی! ف ,2 قوام: غليظ و سنكين ‎Gri Sg‏ خون/

صفحه 13:
شروط تولید: غذاهای غلیظ وسرد و خشک و کمی رطوبت و فصل پاییز و از : غمها و اندیشها و کارهای با رنج : فایده: غذای اندام هایی که نیاز به سودا دارند مانند استخوان و غضروف. و از اشتها را تحریک کند و در مغز باعث افرایش دقت و تفکر میشود

صفحه 14:
سر بر را محل توليد: جكرا رنك: به سفيدى مى زند/ بو بی ۱95 اه مر طعم: هرن و قوام: نزدیک به خون|

صفحه 15:
شروط تولید: خونی است. كه بذ لور ارم اه یت و غذاهاى غليظ و سرد و مرطوب ار 3 ‏بدن زمانى كه خون كافى وجود ندارد قابليت تبديل‎ aids sols ‏شدن به خون را دارد و باعث مرطوب شدن اعضاء شده و جلوكيرى‎ ‎4g‏ از خشک.شدن آنها مق کند و غذای اعضائی که نیاز به بلغم دارئد ‏مائئد مقر و مقاطل ‎ ‎ ‎

51,000 تومان