صفحه 1:
(۱۷۷/۷۷۰۵۷۰۲
eer oe ogee
صفحه 2:
صفحه 3:
صفحه 4:
9 غذا ابتدا توسط هضم اول در معدقکتیل,به شده
ابتدا توسط هضم اول در بديل به كيلوس
”بس از ورود به جكر توسط هضم دوم و بخته شدن به كيموس كه
4 همان اخلاط است تبدیل میگردة
۲ هضم سوم در رگها
۳ _هضم چهارم در اندامها
صفحه 5:
جایگاه طبیمی اخلاط رگهاست و الذاشها که میان آن کشاهع رکه
چون معده و جگر و سپرز و زهره
1 aS c
<a See
صفحه 6:
صفحه 7:
طیعی: این خلط در بدن مردم مدد پرورش است وجایگزین تریها که 4
1 تلیل رفته ات مي کرد
غیر طبیعی: خلطی است بد که باید آنرا توسط دارو از تن بیرون کرد.
صفحه 8:
a مزاج: گرم و ترا
| تولید: جگر معتدل ee
م رنگ: رنگ جگر و سرخ!
بو: خوش و بدون بوا dog
| طعم: شیرین
قوام: معتدل/
صفحه 9:
شروط تولید: فصل بهار و سالهای کودکی وحرکت و شادی های معتدل و
4 غذای معتدل
فایده: غذای کامل و خوب برای کل اعضای بدن و رساندن حرارت به کل
کی -. بدن اسنت
صفحه 10:
مزاج: گرم و خشک/
محل تولید: جگرا
رنگ: سرخ ناری/
1 طعم: تلخ و تیزا
4a ا اه
8 نام دارد/
صفحه 11:
شروط تولید: فصل تابستان و زمان خشم و کارهای با مشقت و رنج
و غذاهاء گرم و خشک
فایده: عبر خون را از رگهای ریز و باریک تسهیل می کند و بدلیل
ریختن به رودها باعث عبور ثفل و بلغم غلیظ می شود و حاجت به
4 دفع را عبوهی دهد وغذای اندامهاتی چون شش میگردد:
صفحه 12:
ماج سره و شک
حل درا
0
م طعم: آميخته از شیرینی و ترشی!
ف ,2 قوام: غليظ و سنكين Gri Sg خون/
صفحه 13:
شروط تولید: غذاهای غلیظ وسرد و خشک و کمی رطوبت و فصل پاییز و از :
غمها و اندیشها و کارهای با رنج :
فایده: غذای اندام هایی که نیاز به سودا دارند مانند استخوان و غضروف. و
از اشتها را تحریک کند و در مغز باعث افرایش دقت و تفکر میشود
صفحه 14:
سر بر را
محل توليد: جكرا
رنك: به سفيدى مى زند/
بو بی ۱95
اه مر طعم: هرن
و قوام: نزدیک به خون|
صفحه 15:
شروط تولید: خونی است. كه بذ لور ارم اه یت و
غذاهاى غليظ و سرد و مرطوب ار
3 بدن زمانى كه خون كافى وجود ندارد قابليت تبديل aids sols
شدن به خون را دارد و باعث مرطوب شدن اعضاء شده و جلوكيرى
4g از خشک.شدن آنها مق کند و غذای اعضائی که نیاز به بلغم دارئد
مائئد مقر و مقاطل
