تعداد اسلايدهاي پاورپوينت: 52 اسلايد توضیح کامل و جامع انواع رژیم های بیمارستانی

مجید بختیاری

صفحه 1:

صفحه 2:
رژیم های پایه بیمارستانی

صفحه 3:
3 y رژیم های غذایی مایح اين رزيم در مورد بیمارانی که نیازمند حداقل باقیمانده و بلع راحت مسمس مجر ع شوند که فامل : رژیم مایم صات ‎Ue‏

صفحه 4:
رژیم مایع صاف اهداف: ‎.١‏ تامین مقدار کالری والکترولیت ‏؟. کاهش باقیمانده در کولون ‏موارد کاربرد: ‏۳ _ تغییر رژیم وریدی به مایع کامل پاجامد 4. قبل و بعد از جراحی(شکم و کولون) ۵ _ قبل از انما ‎a ‏بعد از تست های تشخیصی یا اشکال در جویدن وبلع ۷ _ شروع رژیم از طریق دهان در بیماران مبتلا به اسهال

صفحه 5:
کفایت تغذیه ای: با توجه به محدودیت این رژیم از نظرمواد غذایی و عدم کفایت آن از نظر کالری و الکترولیت نباید بیش از ۲ تا ۳ روز استفاده شود. مگر آنکه از مکمل های مورد نیاز استفاده شود. مشخصات: ‎١‏ مواد غذایی که دردمای اتاق به حالت مایع صاف اند. ‎GA EIS Aso gle ۲‏ ‎oS 5 Gere Colbert pS OV ode S SITY ۳‏ 3لاو

صفحه 6:
سوپ ها: آبگوشت و سوپ جوجه صاف شده بقیه انواع سوب ها دسر ها: ژله های ساده و بستنی یخی او دک بستی ها و درم کارامل شیرینی ها: شکر‌قند ۰ آبنبات های ساده و عسل ديكر انواع شیرینی ها نوشیدنی ها: آبمیوهچای,آب کمپوت صاف شده و شیر .آب انگور ,شربت ها نوشابه های گازدار

صفحه 7:
۲ نكات مهم در موارد اسهال و استفراغ مصرف نوشلبه های گازدار و ژلاتین منع شده ۰ زیرا از نظر الکترولیت ها فقیراند.بنابراین استفاده از سرم ضروری است. آبگوشت های صاف شده بدون چربی می تواند مقداری از 3لآمورد نیاز را تأمین کند. مصرف آبمیوه های صاف شده به خصوص لب مرکبات برای تامین ویتامین کوپتاسیم در صورت تحمل بلامانع است. بعد از جراحی های معده و |1۷ مصرف نوشیدنی های کافیئن دار مثل چای و قهوه و انواع کولا به دلیل لثر کافلین در ترشح اسید معده و افزايش ضربان قلب توصیه نمی شود.

صفحه 8:
نهار sh pas أب سيب صاف شده ۵/۰لبوان,چای ۲فنجان و شکر ۲قاشق ژله ساده ۵/0لبوان یا شربت آبلیمو افنجان آب گوشت صاف شده بدون چربی ۰/0لبوانآب پرتقال صاف شده ۰/۵لیوان‌شکر ۲قاشق مرباخوری,نوشابه کربناته ۵/*لیوان شربت آبلیمو افنجان,آب سیب صاف شده الیوان آب جوجه صاف شده۰/۵ لیوان.ژله ساده ۰/۲۵ لیوان‌چای آفنجان و شکر ۲ قاشق مرباخوری

صفحه 9:
رژیم مابع کامل اهداف: در صورت وجود بیماری های حاد وعدم توا استفاده می شود. بلعیدن و جویدن مواد موارد کاربرد: ‎.١‏ جراحی دهان و شکستگی های فک ‏جراحی پلاستیک صورت و گردن ‏بعد از جراحی تا رسیدن به رژیم غذایی معمولی تنگی مری ‏اودینوفاژی وکاندیدیازیز(در بیماران ایدزی) ‎ee‏ مد

صفحه 10:
کفایت تغذیه ای تمام مواد مغذی تامين می شود #مشخصات ‎ay‏ ۵۰۰-۰ کیل وکالری انرژی ۲ . فقیر از نظر فیبردر نتیجه ایجاد پبوست می کند. . مورد استفاده در بیماران دیابتی ونارسایی کلیه

صفحه 11:
۳ و غلات‌غلات بدون سبوس که به خوبی پخته و صاف سوپ هانسوپ غلیظ جوجه گوشت سوپ سبزی های نرم شده سبزی و میوه جات:آب سبزی هامیوه ها,آب کمپوت,پوره سبزی ها به شکل مخلوط در سور دسرها: زرد‌بستنی ساده شربتژله نوشیدنی هاءقهوه و چای چربی هااکره مارگارین بروغن نباتی مایع و خامه انواع دیگر نان ها ساير سوب ها سایر سبزيجات و ميوه ها دسرهاى حاوى مواد غذايى جامد مثل مغزها

صفحه 12:
:نكات مهم در صورت ادامه رژیم بیش از آروز باید میزان کالری و پروتئین را افزایش داد در صورت نیاز به افزایش کالری می توان به مایعات داغ,کره و مارگارین و به آبمیوه ها پودر گلوکز اضافه نمود در صورت نیاز به افزایش پروتئین می توان پودرهای شیر خشک بدون چربی را به غذاها اضافه کرد. در صورت عدم تحمل لاكتوز بايد از غذای بدون لاکتوز استفاده نمود از مصرف تخم مرغ خام به دلیل بروز عفونت سالمونلایی باید پرهیز شود سفیده تخم مرغ حاوی آویدین است که در جذب بیوتین اختلال ایجاد میکند در مبتلایان به هایپر لیپیدمی در صورت ادامه رزيم به مدت طولانى بايد از شير بدون يري اروغن هاى ماع و جربى غاى غير اقباع اشغاف تموف

صفحه 13:
0 3 رزام نرم اهداف: ‎.١‏ كاهش بار مغده و روده ۲ کاهش حجم مدفوع ۳ _ کاهش زمان عبور غذا از دستگاه گوارش موارد کاربرد: > بیماری های دهان.دندان.اشکال در جویدن و بلی‌شکستگ , فک ف ‎Growl‏ ‏5 عفونت هاى حاد 7 مرحله انتقالى از رزيم مايع به معمولى ل

صفحه 14:
کفایت تغذیه ای: اگر بر پایه ی رژیم غذایی نرمال برنامه ریزی شودتمامی نیازهای تغذیه ای بیماررا بر مبنای ‎RDA‏ تامین می نماید مشخصات: ‎١‏ از ۳ وعده اصلی در حجم کم و چند میان وعده تشکیل می شود. ‏۲ _ مواد غذایی باید ساده «زودهضم.عاری از فیبر و پوسته های سخت ادویه جات باشد که نیاز به جویدن کم شود. ‏۳ حاوی۱۸۰۰-۲۰۰۰ کیلو کالری انرژی ‏+ کربوهیدرات .چربی و پروتلین به میزان دلخواه ‏4 _ در بیمارانی که مشکل جویدن دارند از رژیم نرم مکانیکی که در آن بافت غذا به ‏صورت نرم در آورده می شود.استفاده می گردد. ‎ ‎

صفحه 15:
نان و غلات: نان سفید.برنج به صورت کته و پلو ‎ela ea EIS‏ ساده «کم چربپرچرب.ماست.ثی رکاکائو پنیرهای تند سوب ها :]يكوفت :سوب سبزیجات و غلات نرم ده سوپهای پرچریی و پرادویه سبزیجات و میوه ها: اسفنا کدوی آب پز,موز به صورت پوره هویج سبزی های خام و تند مثل کلم.فلفل سبزه ری ۳ میوه جات خام با پوست گوشت: گوشت های نرم و چرخ شده به صورت آب گوشت سفت و پرچرب چربی ها: کره ,خامه مار گارین.سس سالاد غذاهای سرخ شده

صفحه 16:
رژیم کم فیبر اهداف: کاهش حجم ووزن مدفوع برای کاهش فشار به مجرای گوارشی وییش گیری از انسداد موارد کاربرد: ۱ دوران نقاهت پس از جراحی و وجود زخم در دستگاه گوارش ۲ پیشگیری از انسداد گرارشی ۳ . جلوگیری از تحریک وخونریزی واریس مری

صفحه 17:
کفایت تغذیه ای: تامین همه ی نیازهای تغذیه ای در حداقل میزان فیبر مشخصات: ۱. مقدار فیبر کمتر از 0اگرم ۲ استفاده از سبزیجات جوان ومیوه های رسیده وپخته

صفحه 18:
:نكات مهم عدم استفاده دربیماری های 1895 ودیورتیکولوزیس تاخیر در تخلیه روده استفاده از شیر وآب آلو برای جلوگیری از بوست ن شیر در روز به دلیل اثر افزایشی باکتری روده 0

صفحه 19:
لبنیات:شیر,ماست ودوغ ماست مخلو ط با میوه نان و غلات: نان سفیدو تست برنج وماکارونی نان غلات سبوس دار چربی ها: کره . روغن. مايونزو خامه دانه بادام »فندق , زیتون 3 میوه های دیگر وسبزیجات خام پیاز خام : گوشت گوساله. گوسفند. مرغ ؛ ماهى . تخم مرغ عسلی . گوشت سرخ شده ‏ سوسیس و کالیاس و یمرو

صفحه 20:
رژیم پرفیبر اهداف: ‎iy‏ افزایش حجم و مدفوع در جهت کاهش زمان تخلیه وفشار داخل کولون ‎Y‏ کنترل میزان هضم و جذب مواد مغذى موارد کاربرد: ۳ ديورتيكول 4 برس © هایپر کلسترولمی 7 دیابت

صفحه 21:
کفایت تغذیه ای: باعث تامین نیاز های تغذیه ای فرد ودفع ۵,۳6 و2 می شود. مشخصات: ۱. نان غلات و حبوبات 1-۱۱ سروینگ و میوه ها وسبزیجات *-۵ سروینگ ۲ میزان کالری گاهی کمتر از حد نرمال ۳ کاهش کربوهیدرات ساده ۶ فیپر خام ۲۵-۵۰ گرم (بیشتر از این مقدار باعث نفخ شکم می شود.)

صفحه 22:
ب ۶ از سبوس غلات به دلیل تاثیر مطلوب . هزینه کم و دسترسی ساده افراد مبتلا به پبوست ۰ مصرف سبوس خود را باید به ۶-1 قاشق غذا خوری ‎Pee‏ مواد غذایی پر فیبر به تدریج وارد رژیم غذایی شود . میوه و سبزیجات که تازگی کمتری دارند . حاوی مقادیر پکتین در میوه و » باعث کاهش کلسترول و کنترل قند خون می شود. مصرف حداقل ۸ لیوان آب در روز بعد از بهبود دیورتیکول از رژیم غذایی پر فیبر استفاده شود(کاهش زمان تخلیه) مبتلایان به اختلالات حرکتی و انسداد گوارشی, افزودن فیبر در عرض یک ماه به ۵-۰ گرم در روز برسد. در شروع رژیم .نفخ ۰ کرامپ یا اسهال » طبیعی است.

صفحه 23:
صبحانه |آليوان شير :1برش نان سبوس دار ءجاي ميان وغده ‏ 1عدد ميوه تازه. نهار لوبياچيتي با گوشت,1برش نان سبوس دار,120گرم سبزي عصرانه 1عدد ميوه تازه شام جوجه کباب و عدسي(عدسي 12 قاشق غذاخوري,45گرم جوجه كباب)0/5 لبون مات

صفحه 24:
رژیم برکالری و پربروتئین اهداف: افزایش میزان پروتئین و كالري در جهت تامین نيازهاي فرد در شرایط خاص موارد کاربرد: 1 مبتلایان به سوتغذیه 2 پیش گيري ازکاهش وزن وتحلیل بافت ها در مواردي مثل پركاري تیروئید. 3 سوختگي ‎ols‏ شدید تب »یی اشتهایی عصبی, اعمال جراحی

صفحه 25:
کفایت تغذیه ای: این رژیم ۵۰۰-۱۰۰۰ کیلو کالری انرژی بیش از نیاز روزانه یک فرد بزرگسا ل را تامین میکند. برای افرایش میزان بروننین, از غذاهای غنی از پروقین استفادء می شود حاوی ۱/۵ گرم پروتلین به ازای هر کیلو گرم وزن بدن باشد و مقادیر چربی و کربوهیدرات نیز افزایش یابد.

صفحه 26:
حد مطلوب نسبت کالری به نیتروژن حدود ۲۰۰ هر گرم نیتروژن دریافتی است. در این رژیم حداقل باید 0۰درصد پروتئین از مواد غذایی با ارزش ‎Gal WU Stile‏ شود و دارای پروتین کامل باش, حاوی ۲۰۰۰-۲۲۰۰ کیلوکالری انرژی برای هر مترمربع سطح بدن در نظر گرفته می شود. ۰درصد کالری از چربی های غیر اشباع » ۱۲-۱۵ درصد کالری ۱ بقیه کربوهیدرات ۰ کیلوکالری به ازای در موارد نیاز شدید می توان از مایعات آماده تجاری که محتوی پروتلین و كالرى ب ى است استفاده نمود.

صفحه 27:
‎ES ee ee‏ سس چ] تغذیه است و ‎ ‎ ‏برای پیشگیری از افزايش چربی های سرم در این رژیم از چربی های غیر اشباع استفاده شود: ‏بروتثين زیاد در این رژیم میتواند باعث افزایش دفع ادراری کلسیم و تعادل منفی ‎be as‏ ‏رژیم پرپروتلین باعث افزايش نياز بدن به ويتامين ۸ می شود باید به كمبود ويتامين ترجه كرد ‏در بيماران هباتيتى به دليل افزايش خطر سندرم کمای هپاتیک باید دقت لازم در مورد تجوی رژیمی اعمال گردد. ‎

صفحه 28:
* استفاده از اين ريم در مبتلایان به هایپرآمونیمی و یا افرادی که تصفیه گلومرولی آنها کاهش یافته»مجاز نیست. تعداد وعده های غذایی باید به صورتی باشد که فرد حداکثر غذای توصیه شده را تعداد وعده های غذایی و افزايش حجم غذا تعداد تا کنندگی کمتر آنها .نسبت به ساکارز

صفحه 29:
شير 1ليوانء عسل 1قلشق غذاخوري ,پنیر 30 گرم میان وعده سیب1عدد,پرتقال 1عدد.0/5 لیوان بستني نهار عدس پلو(برنج 11قاشق غذاخوري ,گوشت 0 كرم ,7/2 لیوان عدس,2قاشق روغن مربا خوري روغن مایع,1لیوان ماست) 0 73 شام مرغ 90 گرم ,0/5لیوان هویج, نان برش قبل از خواب ‏ شیر 1لبوان,عسل 1قاشق غذاخوري

صفحه 30:
تغذيه با لوله(لاع) در اين روش مواد مغذی از طریق لوله یا کاتتر به درون دستكاه كوارش وارد مى شوند و ”يالا فوت از عملکرد روده در این روش باقی است. نواع لوله ها: ۱ بینی-معده ای 5 بيتى -دثودلوم 5 ورودی ژوژنوم

صفحه 31:
Feeding tube Esophagus Nasogastric feeding tube Nasojejunal feeding tube

صفحه 32:
ایجاد مجرای مصنوعی از طریق جراحی ژژنوستومی ویترل ۲ از طریق سوند گاستروستومی ویترل ‎anes‏ ستم لوله چند مجرایی(معده ای - ژژنومی) جایگزینی از طریق آندوسکوپی یا جراحی است. نکته :این روش ها بعد از جراحی و همراه با کاهش فشار معده کاربرد دارد. کوچک بودن سایز ژژنوستومی باعث خارج شدن لوله از جای خود می شود و غذا ها نمی توانند به سرعت از سوئد عبور کنند.

صفحه 33:
اهداف: هدف از اين نوع رژیم غذایی تامین نیاز های غذایی و پیشگیری از تحلیل بافت ها و پروز سوءتغذیه در پیمارانی که با وجود فعالیت طبیعی لوله گوارش قادر به دریافت غذا به میزان کافی از راه دهان نیستند. موارد کاربرد : ‎.١‏ در سوء‌تغذیه . بیمارانی که قادر به دریافت کالری-پروتئین در اهفته گذشته نبودند. مشکل شدید در بلع غذا سوختگی ها . آسیب ها عفونت های شدید در بیماران کبدی و کلیوی هنگام شیمی درمانی خفیف يا پرتودرمانی در بعضی انواع سرطان ها پیماران بستری در ل101 سوجذب يا سژهضم(مثل بیماری کرون و عدم کفایت پانکراس) د عم وداه جه

صفحه 34:
موارد کاربرد در رابطه با مشکل: ۱ اختلال در دریافت مواد غذایی در بیماری های مثل ایدن اختلالات عصبی. ترومای صورت. دهان یا مری, آنومالی های ارثی, اختلالات SRA Ms jared Se (COPD) a عدم توانایی دریافت مواد غذایی از دهان در بیماری هایی مثل هایرمتابولنک (سوختگی هاایبی اشنهایی در سرطان با یماری های احتقانی قلب.تهوی و ویار در بارداری صدمات نخاعی بعد از جراحی سر وصورت اختلال هضم؛ جذب در بیماری های مثل سندرم روده کوتاه» فلج معده ‎ao‏ اتلاف شدید و يا اختلالات شدید در رشد(سرطان‌سوختگی,تروما؛ 10 2۲۷))

صفحه 35:
کفایت تغذیه ای: تامین حداقل حدود ۲۰۰۰کیلوکالری انرژی در روز موارد منع استفاده: is ۲ ۳ £ as انسداد لوله گوارشی اسهال و استفراغ طولانی فیستول ایسکمی یافلج روده التهابات گوارشی پانکرانت حاد نکته:مورد استفاده در افرادی که سطح جبی روده آنها حداقل 6067۳-۱۰۰ است

صفحه 36:
EN,» mala ‏فرمول های‎ ‎al ays: Intact Formula .1‏ روتنینو چربی‌لنها دسشسخورده و بیمر قابليتهضمو جذبوا لشته ب‌اشد .شام|:لبگ وشلبسبزی‌هالبمیوم هاشير و ‎Formula .2‏ ۲۱۷۵۲0۵۱۷260 :ک ربوهیلرلتچربیو پروتتیرتجزیه و بسه ‎pe et glia» Ss: Elemental Formula ‏صورق ند سادملسید چربو لسید آمینه وجود دایند و به هضم نیاز ندایند ‏0 ۴۵۲۳۵۷1۵ 56۲۳۱-۵۱6۲۱۳۱6۳۲۵۱ : ک ربرهیلرلتچربیو پروتثیرکامل تجزيه نشده وبيطر بايد تا حلودوىقابليتهضمدلشته باشد ‎a ‎

صفحه 37:
محلول های تغذیه لوله ای غذاهای آمیخته شده:شامل غذاهای طبیعی .نیمه مایع درمخلوط کن می باشد این محلول ها از شیر ؛گوشت گاو. میوه سبزی و فیبر تهیه می شود. محلول های پلی مریک : دارای ماکرونوترینت به صورت پروتلین دست نخورده یا جداشده.تری گلیسیرید و پلی مرهای کرپوهیدرات می باشد .در بیمارانی که جذب نرمال یا جذب آنها اختلال کمی دارد .استفاده می شود. محلول های منومریک: دارای پروتلین به صورت پپتیک و یا آمینو اسید,چربی به صورت ‎LCTSMCT‏ می باشد.کربوهیدرات به صورت نشاسته هیدرولیز شده.مالتودکسترین و گلوکز الیگوساکارید می باشد. برای بیماران دچار اختلال هضم و جذب استفاده می شود.

صفحه 38:
محلول های مخصوص بیماری ها: a) محلول هاى 68:40 ‎50-4٠:)88‏ درصد آمينواسيد لوسين: ایزولوسین و والین است که جهت اسالات کدی و انسفالریانی و عفرنت شون اسفاده می شود. محلول های هایپراسمولار برای بیماری های هپانیت. ریوی-کلیوی. عدم تحمل به گلوکز اختلال در سیستم ایمنی استفاده می شود. محلول های آمینواسید ضروری(/0/]): در بیماران دارای نقص کلیوی استفاده فى شود محلول هاى داراى جربى بالا و كربوهيدرات كم : در بيمارى هاى ريوى استفاده مى شود

صفحه 39:
محلول های قلبل تعدیل: پروتئین,چربی .کربوهیدرات رابه عنوان تک مغذی استفاده می کنند.دربیمارلنی که محدودیت در تحمل مایعات یا محلول های تغذیه ای دیگر دارند و قادر به دریافت ماکرو نوترینت هابه وسیله تغلیه روده ای نیستد. موثر است. محلول های هیدرلته : دارای مواد معدنی » لب و مقدار کمی کربوهیدرات هستند. در بچه ها افراد دچار اسهال و بیمارانی که نیاز به مایعات و مواد معدنى زياد دارند. مثل سندرم روده کوتاه استفاده می شود. محلول های نیمه مغذی: دارای آمینو اسید های آزاده کمی چربی و باقیمانده کم . هایپر اسمولار و ویسکوزیته پایین و 4۰ گرم پروتلین در لیتر می باشند.در بیماران که محدودیت دستگاه گوارش دارند. مورد استفاده قرار می گیرد.

صفحه 40:
ترکیبات غذاهاي لوله اي پروتئین: ۲-۳۲ درصد کل کالری را تولید می کند. فرمول های پلیمریک دارای پروتلین های دست نخورده مثل لاکتوآلبومین. گوشت گاو. این فرمول ها به دلیل پروتئین هیدرولیز شده دارای اسمولاریته بیشتری هستند و چون پروتلین بالایی دارند دفع نیتروژن از طریق کلیه را افزایش می دهدکه جهت دفع موثر نیاز به مقدار کافی مایع می باشند و این مسئله در بیمارانی که قادر به تحمل تنتجی تا مهم است: کرپوهیدرات: ۰۰-۹۰ درصد کل کالری را تولید می کنند.منبع آنها مثل میوه, سبزی, هیدرولیز نشاسته تاپیوکا و ذرت می باشند. چرپی: ۱/۵-۵۵ درصد کل کالری را تولید می کند.منیع آن روغن ذرت ۰ سوياء آفتابگردان است. فرمول های منومریک دارای حد اقل چربی می باشند

صفحه 41:
ویتامین ها. مواد معدنی. الکترولیت ها: بیشتر فرمول ها در صورت مصرف کافی.ویتامین ها و مواد معدنى را تامین می کند. ولی این مقدار برای افراد سالم است نه برای افراد بیمار.الکترولیت ها مقدار متوسطی را برای بیمار تامین می کند و در صورت اسهال نیاز به مکمل دارد.در بیماران کلیوی و کبدی الکترولیت ها باید محدود شوند. مایعات: نیاز به مایعات در افراد بالغ ۱ سی سی به ازای هر کیلوکالری است.فرمول های استاندارد دارای ۸۰-۸۵ درصد آب آزاد هستند ,ولی فرمول های حجیم 1۰ درصد آب ازاد دارند.

صفحه 42:
سول ات کر و توجه به هضم و جذب بیمار محل لوله و توجه به خطر آسپیراسیون و جابجایی بیمار نیازهای تغذیه ای و توجه به طول زمان مورد نیاز برای لع نیاز به محدودیت مصرف مایعات وتوجه به اسمولاریته محلول ها عدم تحمل به لاكتوز توجه به حساسيت هاى غذايى در بيمار عملكرد كليوى رعایت بهداشت و عدم استفاده از تخم مرغ خام

صفحه 43:
روش هاي لاع مداوم: کیبات غذایی به صورت روزانه و مداوم در مدت ۱۸-۲۶ساعت به بیمار داده می شود. متناوب: ترکیبات غذایی با فواصل و دفعات معین به بیمار داده می شود مثلا 1 بار در روز هر ‎ol‏ به مدت ‎1١-1١‏ دقيقه توده ای: ترکیبات غذایی را که برای مدت 7-ساعت لازم است .در مدت کمی به وسیله سرنگ وارد لوله می کنند.(اسهال ,حالت تهوع و...)

صفحه 44:
عوارض !2۱ عوارض متابولیک: کم آبی و پرآبی.هایپو ویتامین ها . الکترولیت ها و سندره عوارض گوارشی: اسهال .استفراغ یبوست.تهوع و ناراحتی های ‎oe‏ عوارض مکانیکی: انسداد روده ,جابجایی روده. آسیب راه های هوایی و دستگاه گوارش در اثر لوله گذاری و آسپیراسیون گلیسمی,اختلالت املاح» باز گشت محتویات معده به مری

صفحه 45:
(TPN) go 59 ds موارد کاربرد: ۱ ارفا بل مود یداه کرارش کمی اند مل در وود کوتاه‌اسهال شدید.استفراغ بدون دلیلالتهاب شدید روده ۲ میتلایان سوءتغذیه شدید,کاشکسی ‎I‏ شیمی درمانی یا پرتو درمانی شدید ‎۱۱۳۵ 4

صفحه 46:
۶ در بیماران هایپرمتابولیک که نمی توان از تغذیه با لوله استفاده کرد 0 نارسایی چندین اندام‌نارسایی حاد تتفسی 7 پیوند روده باریک ۲ _ بیماران کلیوی دیالیزی کفایت تغذیه ای: اگر با دقت تنظیم شود. می تواند برای مدت طولانی نیازهای بیمار را تامین نماید.

صفحه 47:
انواع تغذیه وريدي 1 ۳ (تفغنیه ویید محیطی): در بیمرلنی‌که تغلیه وییدی‌در مدت کوتاهی‌دایند کایبرد دایند دراين روش به اسمولالیته وسازگاری محلول باید توجه نمود؛ زیرا تزریق محلولهای هایرتونیک در رگ محیطی باعث التهاب می شود . از عروق عثل سیامرگ سفلایک استفاده مى شود. معمولا کالری وپروتلین به خوبی تامین می شود. در بیماری های التهاب شدید یاتکراس بعد از جراسی رود. و التهاب مخاط بعد از شیمی درمانی استفاده میشود. ‎Gg CPN y‏ مرکزی): در بیمارلنی که تغذیه وریدی بلند مدت دارند. کاربرد دارندبه وسیله این روش تمامی مواد مغذی تامین می شود. به دلیل سرعت بالای جریان خون در سیاهرگ های مرکزی ۰ نگرانی بابت محلول های غلیظ ‎ray Sap gle‏ ندارد.در بیماری های سندروم روده کوتاه . التهابی کیت وی رد ار

صفحه 48:
نیاز های تغذیه ای ‎TPN‏ ن:مقدار پروتلین در کودکان آگرم در هر کیلوگرم وزن بدن و در .بزرگسالان ۲-اگرم در هر کیلوگرم وزن بدن محاصبه می شود محلول استاندارد ۲-۱۵درصددارای پروتئین است. هر گرم از آن ۶/۳ کیلو کالری .انرژی دارد و باید ۱۵-۲۰ درصد انرژی روزانه را تامین کند کربوهیدرات: ۵-۷۰ درصد محلول را دربرمی گیرد.هرگرم آنها ۲/6کیلو کالری انرژی می دهد و ۵ میلی گرم در هر کیلوگرم وزن بدن در دقيقه تغذیه انجام ی نود

صفحه 49:
چربی : محلول ایزوتونیک است.۱۰-۲۰ درصد کالری روزانه را امین می کند ویک امولسیون با ترکیبی از سویا و زرده تخم مرغ را تشکیل می دهد ۱/۱2۲ در مر محر اگر از اسید لینولتیک به عنوان منبع اصلی استفاده شود .باعث تغییر در متابولیسم پروستاگلاندین و کاهش عملکرد سیستم ایمنی می شود. در بیماران هایپرگلیسمی و اختلالات ریوی بیش از ۳۰ درصد کالری نیاز روزانه دريافت شود .در غير این صورت برای تامین انرژی از دیگر مواد مغای استفاده می شوه که مسر به آفوایش ترلید می شود.

صفحه 50:
:املاح و الكتروليت ها نياز به 3لا! وک برای تعادل اسید و باز وجود برای تولید انرژی و کنترل گلوکز آهن زياد موجب افزایش جطر عفونت و تخریب سلولی ویتامین ها ویتامین به طور هفتگی داده شود. چون در روند انعقاد نقش دارد و ویتامین های دیگر با توجه به نياز بيمار.

صفحه 51:
۳ * محلول هاباد به طور تدر اهزاس وبه طور تدریبی ‎(ol es‏ ناكهانى آنها موجب هار كلست ب ارد تزريق ها يكنواخت انجام شود. * آزمایشات متابولیک قبل و ۱-۲ بار در هفته انجام شود. پروتئین در ترمیم. حفظ و نگهداری بافتی نقش دارد پس هنگام محاصبه کالری از منابع غیر پروتلینی استفاده شود

صفحه 52:
3 د + > در عجبم از مردمانی که خود زیر + 4 ‎¥he‏ ‏شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و ‎FO‏ 3 بر حسين مى كريند كه آزادانه ريست جد 3 ‎a‏ دکتر علی شریعتی

39,000 تومان