zelzleh

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “زلزله”

زلزله

اسلاید 1: زمین لرزه چیست؟زمین لرزه در واقع پدیده ای است که در اثر آزاد شدن ناگهانی انرژی ذخیره شده در سنگ های پوسته جامد زمین رخ می دهد. این انرژی ذخیره شده ناشی از حرکت و فشار تدریجی و بسیار کند بخشی ازپوسته زمین نسبت به بخش دیگری است که در مجاورت یکدیگر قرار دارند. بدین ترتیب و با تراکم بیشتر، این انرژی به صورت انتشار امواج و عبور آنها از میان لایه های زمین موجب لرزش آن می گردد. فرآیندهای درونی زمین، میلیون ها سال است که باعث تجمع و انتشار انرژی به صورت امواج زمین لرزه شده و مسلمأ این پدیده در آینده نیز به همین صورت رخ خواهد داد.

اسلاید 2: زمین لرزه ها ممکن است به طور طبیعی پدید آیند و یا بر اثر رویدادهای ساخت بشر به وقوع بپیوندند. بر اساس دلیل پیدایش، آنها را به دسته های مختلفی تقسیم می نمایند.1- رویدادهای طبیعی:- زمین لرزه های زمین ساختی- زمین لرزه های آتش فشانی- زمین لرزه های فروریختی- زمین لرزه های اقیانوسی2- رویدادهای ساخت بشر- زمین لرزه های القائی- زمین لرزه های ناشی از رویدادهای کنترل شده

اسلاید 3: - زمین لرزه های زمین ساختی:یکی از انواع زمین لرزه با منشأ طبیعی است که بر اثر رها شدن ناگهانی انرژی ذخیره شده، در اثر برهم کنش چند صفحه ی پوسته ایجاد میشود.- زمین لرزه های آتشفشانی:این نوع زمین لرزه بر اثر بازشدن ناگهانی کانالهایی در پوسته زمین، حرکات سریع ماگما، فروریختن سقف کانالهای زیرزمینی مو مخازن تخلیه شده از ماگما و یا براثر تراکم بیش از اندازه گاز و فشار ناشی از آن و... ایجاد می شود. کانون این زمین لرزه ها ممکن است بسیار عمق داشته باشد، اما گاهی بر روی زمین روی می دهند که به نام زمین لرزه های انفجاری خوانده می شوند.- زمین لرزه های فروریختی:براثر فروریختن غارها و کانال های زیرزمینی، لرزه هایی ایجاد می شود که به نام زمین لرزه های فروریختی موسومند. این تکان ها همواره بسیار کوچکند و تنها اهمیت محلی دارند.

اسلاید 4: - زمین لرزه های القائی:بر اثر آبگیری یا تغییرات ناگهانی سطح آب دریاچه های پشت سدها، تزریق آب یا سیالهای دیگر به داخل زمین و یا استخراج آنها، مخصوصأ در جاهایی که گسلهای فعال وجود دارد زمین لرزه هایی ایجاد می شود. درواقع دلیل اصلی این زمین لرزه ها را می توان بارگذاری سریع برروی زمین و یا برداشتن ناگهانی بار زیادی از روی آن ذکر کرد. این لرزه ها به نام القائی موسومند. لرزه های ناشی از معادن نیز در این دسته قرار می گیرند. به عنوان مثال می توان به زمین لرزه ای که در ارتباط با آبگیری وتغییرات فصلی سطح آب دریاچه سفیدرود روی داد اشاره نمود.- زمین لرزه های ناشی از رویدادهای کنترل شده:انفجارهای نظامی و صنعتی، همچنین آمدوشد و یا فعالیت های ساختمانی نیز لرزه هایی را ایجاد می نمایند که شدت، زمان وقوع و محل آنها قابل پیش بینی است. این نوع لرزه ها به نام لرزه های ناشی از رویدادهای کنترل شده موسومند.

اسلاید 5: اندازه گیری زمین لرزه: برای آگاهی از میزان تاثیر هر پدیده لازم است تا بتوانیم به نحوی آن را به صورت کمی بیان کنیم. برای کمی کردن اندازه زلزله، از دو رهیافت مختلف استفاده می شود؛ یک رهیافت بر اساس اندازه گیری دستگاهی( بزرگای زلزله) و دیگری بواسطه تاثیرپذیری دست سازهای بشر از زلزله( شدت زلزله). شدت زلزله در هر مکان متفاوت است و با دور شدن از کانون زلزله کم می شود، در حالیکه بزرگای زلزله همواره ثابت است و ربطی به دورشدن از کانون ندارد.

اسلاید 6: بزرگای زلزله:به منظور اندازه گیری زمین لرزه و به دست آوردن معیاری برای مقایسه و سنجش زمین لرزه ها، از بزرگای زلزله استفاده می شود که می توان با درنظر گرفتن دامنه نوسانات روی نگاشت محاسبه نمود. مقیاسهای متفاوتی برای اندازه گیری بزرگای زلزله وجود دارد. اولین مقیاس بزرگا، توسط چارلز ریشتر در سال 1935 برای زلزله های جنوب کالیفرنیا تعریف شد که بزرگای محلی نامیده می شود. علاوه بر مقیاس ریشتر، مقیاسهای مختلف دیگری نیز وجود دارند که هرکدام کاربردهای خاص خود را در مهندسی زلزله و زلزله شناسی ایفا می کنند. هر زلزله فقط یک بزرگا دارد و بزرگا با فاصله از محل وقوع زلزله تغییر نمی یابد.شدت زمین لرزه:شدت یک زلزله در یک مکان خاص بر مبنای اثرهای قابل مشاهده زمین لرزه در آن مکان تعیین می شود. دقت در تعیین شدت زلزله به دقت مشاهده کننده بستگی دارد. تخمین شدت وسیله مفیدی برای تخمین اندازه زلزله های تاریخی است. مقیاسهای مختلفی برای تعیین شدت زمین لرزه همانند مقیاس مرکالی اصلاح شده،EMS98 ، MSK و ... ارائه شده است.تعیین شدت زمین لرزه بدین ترتیب است که برای هرکدام از مقیاسها جدولی تهیه شده است و براساس آن میزان آسیبهای ناشی از زلزله بر سازه های مختلف ارائه گردیده است و مشاهده گر با تطبیق خسارتهای بوجود آمده از زلزله با موارد ذکر شده در جدول، شدت زلزله را تعیین می کند.

10,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید