پزشکی و سلامت تغذیه

ساختمان نوکلئوتیدها

Nucleotide

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلایدهای پاورپوینت: 20 اسلاید پاور به زبان فارسی و قابل ویرایش درست شده است. در مورد ساختمان بازها و نوکلئوزید و همچنین نوکلئوتیدها ابتدا بحث شده و در ادامه مشتقات نوکلئوتیدها و خصوصیات و عملکردهای نوکلئوتیدها بحث شده و در ادامه مختصری در مورد ساختار و ویژگی های DNA بحث شده است.
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
1150 بازدید, 6 خرید

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “ساختمان نوکلئوتیدها”

ساختمان نوکلئوتیدها

اسلاید 1: ساختار نوکلئوتیدها و اسیدهاي نوکلئیک

اسلاید 2: مقدمه:اسیدهاي نوکلئیک بزرگترین ماکروملکول ها هستند که به علت عملکردشان به عنوان ماده ژنتیکی جایگاه خاصی در بیوشیمی دارند.اسیدهاي نوکلئیک به دو گروه تقسیم میشوند: Deoxyribonucleic acid (DNA) و Ribonucleic acid (RNA) که واحدهاي ساختاري آنها نوکلئوتید می باشند.آبکافت تدریجی اسیدهاي نوکلئیک تحت تاثیر اسید یا باز به ترتیب نوکلئوتید، نوکلئوزید، و سرانجام سه ترکیب قند و باز و فسفات می دهد:

اسلاید 3: سه جز تشکیل دهنده ساختار نوکلئوتید ها باز آلی، قند و فسفات می باشند.به مجموع قند و باز نوکلئوزید می گویند.1- بازهاي آلی: پورین ها: شامل گوانین (G) و آدنین (A) هستند. پیریمیدین ها: شامل یوراسیل (U)، سیتوزین (C) و تیمین (T) هستند. اوراسیل تنها در RNA و تیمین تنها در DNA یافت می شوند. در حالی که بقیه در هر دو ماکروملکول وجود دارند.

اسلاید 4: 2- قند: ملکول قندي که در ساختار اسیدهاي نوکلئیک شرکت می کند یک قند پنج کربنی است. در RNA این قند ریبوز و در DNA دئوکسی ریبوز است.به منظور جلوگیري از اشتباه با کربن بازهاي نیترژن دار در شماره گذاري، کربن قند را با علامت پریم نشان می دهیم.3- فسفات: فسفات نیز در ساختار اسیدهاي نوکلئیک وجود دارد.

اسلاید 5: نوکلئوزید: از اتصال قند و بازآلی، شکل می گیرد. نیتروژن شماره 1 پیریمیدین ها و نیتروژن شماره 9 پورین ها به کربن شماره 1 قند متصل و در این واکنش یک ملکول آب آزاد می شود. پیوند حاصله β-N-glycosidic bond نام دارد.

اسلاید 6: β-N-glycosidic bond از نوع یگانه بوده و فاقد چرخش آزاد است.براساس موقعیت حلقه باز و قند نسبت به هم دو ایزومر سین و آنتی دارد که نوع آنتی شکل طبیعی آن می باشد.

15,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید