صفحه 1:

صفحه 2:
سر مه طرز تهیه انوا ع سرمه

صفحه 3:
در گذشته انواع سرمه برای زیبلیی بخشیدن پیثتتربه ابرورو مه و با هدف بهره بردن از خواص:درملنی که برای پرپشت و تقویت کردن اپرو و مژه بود. استفاده می شد. هلی امروزه جای خواص درملنی ن را مواد شیمیلیی که ه تنها خواص درملنی ندارند بلکه فقط برای زیبلیی چشم و ابرو مورد استفاده قرار می ند. گرفته آثشت. در برخی مواردبا توجه‌به کیفیت نامطلوب مواد شیمیلیی. باعث ریزش ابرو و مره ‎eee‏

صفحه 4:
خواص درمانی سرمه: تقوبت چشم . ضد التهاب ۰ رفع سوزش و اشک * تقویت ابرو و پرپشت کردن مژه و ابرو

صفحه 5:
روش تهیه سرمه بادام با فندق: مقداری فندق و بادام را بعد از دو پوسته کردن روییک شعله پخش کن بر روی حرارت قرار دهید. ظرفی فلزی مانند سینی رابا فاصله کمی روی مغز بادام . فندق و شعله پخش کن قرار دهید. به مرور زمان وبا سوختن کامل مغز ها تولید دوده می کنند که بر روی سطح سینی قرار داده شده کاملاً قابل مشاهده خواهد بود. تا اتمام سوختن مغزها صبر کنید. سپس‌با چلقو ویا جسمی نوک تیز دوده های جمع شده بر روی سطح سینی را تراشیده و به ظرفی که برای نگهداری سرمه تهیه کرده اید منتقل کنید. سرمه آماده است.

صفحه 6:

صفحه 7:
روش تهیه سرمه مغز قلم گاو: مقداری مغز قلم را پس از خارج کردن از قلم داخل ظرفی بريزید. مقداری گاز با بلند را داخل ّن قرار دهیدبه صورتی که انتهای بلند با گاز در روغن قرار گرفته و سر آن نیز بیرون باشد. باند با گاز را با استفاده از کبربت و با فندک روشن کنید و مانند مرحله قبل ظرفی فلزی مانند سینی و يا کاسه را با فاصله روی آن قرار دهید. روغن با سوختن تولید دود کرده که بر روی سطح ظرف جمع می شود. يس از اتمام کار دوده ها را تراشیده وبه ظرفی که برای نگهداری سرمه استفاده می کنید منتقل کنید.

صفحه 8:

صفحه 9:

صفحه 10:

62,000 تومان