صفحه 1:
صفحه 2:
صفحه 3:
صفحه 4:
صفحه 5:
سلامت یعنی سلامت روحی روانی
و جسمی
صفحه 6:
Ys Fk ادا ى السك.
صفحه 7:
صفحه 8:
صفحه 9:
مراقبت ازسلامت جسمی
at
صفحه 10:
صفحه 11:
صفحه 12:
استفاده از لبنیات در غذای روزانه
و
— >
ف ۲
الال ممم
1 ۰
صفحه 13:
بشقاب غذای سالم کدام است؟
بشقاب غزای سالع
صفحه 14:
شیوع a) سرطان سینه »
اختلالات اضطرابي» اضافه وزن و
کمتحرکي» پوکي استحوان, ام ان
دیابت؛ بيماريهاي قلبي. , عروقي 3
کمبود ويتامينهاي مفید در سلامت
زنان همچون ویتامین ۸و 0
مهمترین مشكلاتي است که امروز
افزایش" Jl در زنان آيراني ابراز
i ني مي
صفحه 15:
صفحه 16:
صفحه 17:
حایگز ینی غذای سالم بحای فست فود
صفحه 18:
صفحه 19:
«OFS
5 SI (SESE
حخاط احتماک»
Happy women Happy Famiy &Sociehy
صفحه 20:
استفاده از دمنوش مفید
صفحه 21:
استفاده از جاى سبز
صفحه 22:
صفحه 23:
گذران وقت با خانواده وابجاد نشاط
صفحه 24:
صفحه 25:
پرهیز از رفتار پر خطر
صفحه 26:
رضایت زناشویی
9
صفحه 27:
مراقبت ازسلامت روان
صفحه 28:
صفحه 29:
صفحه 30:
دوری از تفریحات ناسالم
Qe
صفحه 31:
از دیگر مشکلات زنان
ایرانی, «فقر حرکتی «
مراحل رشدی دختران؛
از کودکی گرفته تا بلوغ
7 میانسالی دیده می
صفحه 32:
زن ومراقبت از خانواده
>
صفحه 33:
۱
15
»
زن ومرا
2
صفحه 34:
هفته سلامت بانوان
زنان شاداب جه
زنانى هستند؟
صفحه 35:
کنترل وزن راجدی بگیریم.
صفحه 36:
صفحه 37:
صفحه 38:
national
_ Womens
» health week
صفحه 39:
صفحه 40:
«مراقبت بهداشتی» فقط بر
دسترسی به بیمارستانها,
درمانگاهها, داروها و
i متخصصان بهدا شت دلالت
دارد. این دسترسی, اگرچه
مهم است. اما برای
صفحه 41:
صفحه 42:
Ciel اززها
1 زان و ی
صفحه 43:
صفحه 44:
مسئولیتهای زنان
7 اه
جندكانه اى كه بر
هده دارند ۳
است سلامتشان را
به خطر بيندازد
صفحه 45:
صفحه 46:
صفحه 47:
توجه به ارزش
اقبتی
-
صفحه 48:
سلامت زنان
. .1 ۱۲
صفحه 49:
اهمیت سلامت زنان به عنوان نیمی از جمعیت کشور بر
هیچکس پوشیده نیست و نان محور و مدیر سلامت خاتواده
هستتد.
صفحه 50:
موضوعات سلامت
ان فراكير جركحة
و محدود به مشكلات
باروری نیست.
صفحه 51:
قعهتیع که یایید تقد رسقره را ید اقیصر
وكين
صفحه 52:
1
صفحه 53:
درست است که میزان مرگ و مير
زنان در برخی از گروههای سنی
کمتر از مردان است اما زنان بر
اساس آمارهای بهداشتی در
مقايسه با مردان آسيب يذيرى
بيشترى در مقابل بيمارى دارند.
صفحه 54:
نکاتی که زنان باید بدانتد و در زندگی خود به کار ببرند.
*سیگار نکشید؛ کشیدن سیگلر مهمترین عامل در ابتلای به انواع بیماربها و مرگ و میر ناشی از آنهاست.
*به طور صحیح غذا بخورید و وزن خود را کنترل کنید.
Sa فون با9 یکی دبگر از عزامل خطر را نه تنها در ابتلای به بیماری قلبی بلکه در ابتلای به بیماریهای کلیوی و
نارسایی احتقانی قلب است.
*با انجام فعالیت lac ats als anata كذلي ميل كم كرون مصرف نمک فشار خون را کنترل
اقم روهار موی وا اه درمز رود
*میزان تری گلیسرید و کلسترول خوب خون و کلسترول بد خون را با کاهش وزن,نکشیدن سیگار, خودداری
آزمصرف الکل و افزايش تحرک کنترل نمایید.
*برای داشتن یک زندگی طولانی و پرنشاط داشتن وزن متعادل الزامی است.
*از مهمترین علل ابتلا به دیابت اضافه وزن مخصوصا چاقی شکمی است.
*دیابت از مهمترین علل وقوع سکته مغزی و ابتلای به بیماری قلبی است.
*کمتر از نمک,چربی های اشباع و کلسترول در برنامه غذایی خود استفاده کنید.
*برنامه غذایی خود را سرشار از مواد فیبری همچون غلات.میوه ها,سبزیجات و حبوبات کنید.
*از غذاها و نوشیدنیهایی استفاده کنید که میزان شکر در آنها زیاد نباشد.
*در برنامه غذایی روزانه خود حتما از نان و غلات استفاده کنید.
*به جای استفاده از محصولات لبنی پرچرب از انواع کم چرب 1.5 درصد چربی و یا بدون چربی استفاده کنید.
*از غذاهای چرب به خصوص چربی های اشباع و ترانس و غذاهای پرکالری دوری کنید.
*انجام فعالیت ورزشی مداوم(30 دقيقه در بیشتر روزهای هفته) می تواند نقش کلیدی در کاهش احتمال ابتلای به
بیماری قلبی ایفا کند.
*داروهای خودرا طبق دستور پزشک مصرف کنید.
*استرسها راکنترل کنید.
*خود مراقبتی و انجام چکاپ(معاینات و آزمایشات)را طبق نظر پزشک انجام دهید.
صفحه 55:
صفحه 56:
با تشکر از حسن توجه شما
7 الهام
یاوری ۹
2
00 eptr sc
كارشناس آموزش