سایر آشپزی

طرز تهیه ترش تره

torsh-tareh

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “طرز تهیه ترش تره”

طرز تهیه ترش تره

اسلاید 1: طرز تهیه ترش تره

اسلاید 2: ترش تره یک غذای معروف و کاملا شمالی است که تعداد زیادی طرفدار دارد. این غذای خوشمزه را در کنار ماهی شور و باقالا و سیر و برنج هاشمی و برنج صدری میل میکنند. با آموزش مرحله به مرحله این غذای لذیذ با ما همراه باشید.

اسلاید 3: مواد لازم جهت تهیه ترش تره :

اسلاید 4: طرز تهیه ترش تره گیلانی(ترشی تره) : برای تهیه ترش تره گیلانی ابتدا باید سیرها‌ را له کرده و با مقدار کمی نمک و زردچوبه تفت دهید.تخم مرغ‌ها را در همان تابه‌ای که سیرها را تفت دادید، شکسته و خوب هم بزنید. و بعد آن را کنار بگذارید.داخل ظرفی دیگر، برنج را با یک لیوان آب بپزید و صبر کنید تا حسابی نرم و له شود.سبزی‌ها را ریز خرد کرده و به برنج اضافه کنید.کمتر از یک لیوان آب نیز اضافه کرده و در ظرف را ببندید

9,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید