پزشکی و سلامت بیماری‌ها

عدم تعادل گلبول‌های قرمز

adame-taadol-golboolhaaye-ghermez

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “عدم تعادل گلبول‌های قرمز”

عدم تعادل گلبول‌های قرمز

اسلاید 1: 1عدم تعادل گلبول هاي قرمزErythrocyte Imbalances

اسلاید 2: انواع عدم تعادل گلبول های قرمزپلي سايتمي Polycythemiaكم خوني Anemia

اسلاید 3: پلي سايتمیحالتی که در آن تعداد و حجم RBC ها، حجم هماتوکریت به طور غیر طبیعی افزایش می یابد، در شرایط کم آبی و کاهش حجم پلاسما هماتوکریت افزایش می یابد.به دو دسته تقسيم مي شود:اوليه يا پلي سايتمي وراثانويه

اسلاید 4: پلي سايتمي اوليهناشي از بدي عملكرد سلول هاي بنيادي در مغز استخوان است.اغلب نتيجه بدخيمي هاي مغز استخوان است.مكانيزم تكثير طبيعي میلوييدها از بين مي رود و همه رده هاي خوني افزايش مي يابند ولي افزايش RBC ها غالب تر است.هماتوکریت بیش از 60% می شود.سن متوسط شروع بیماری 60 سالگی می باشد.میزان بقا با درمان 10 سال و در صورت عدم درمان18-6 ماه برآورد شده است.

اسلاید 5: تظاهرات بالینیچهره گلگون اسپلنومگالي افزايش فشار خون، علايم افزايش حجم خون(سر درد، سرگیجه، وزوز گوش، خستگی، پارستزی، تاری دید)افزايش بار قلب و تنفسافزايش غلظت خون(لنگيدن، آنژين، ترمبوفلبيت) خصوصا در بیماران مبتلا به آترواسکلروز خارش ناشي از افزايش ترشح هيستامين ها به دلیل افزایش بازوفیل هااریترومیالژیافزایش اسید اوریک منجر به بروز نقرس و سنگ های ادراری می شود.

اسلاید 6: عوارض خطر تشکیل ترمبوز و بروز MI، CVA عوارض ترومبوتیکی مهم ترین علل مرگ می باشند.خونريزي به علت اختلال در عملکرد پلاکت ها که خیلی بزرگ شده اندخونریزی از بینی و زخم ها، دستگاه گوارشی، هماچوری، خونریزی های داخل جمجمه ای

اسلاید 7: درماندرمان شامل کاهش توده سلولی افزایش یافته شامل:فلبوتومی تا طبیعی شدن مقدار هماتوکریت داروهای شیمی درمانی مثل هیدروکسی اوره جهت سرکوب عملکرد مغز استخوانداروی آناگری لید(آگریلین) باعث مهار تهاجم پلاکت ها می شود ولی دارای عوارضی مانند: سردرد، احتباس مایعات، دیس ریتمی قلبی، نارسایی قلبی و خطر بروز لوسمی می باشداینترفرون آلفا برای درمان خارش ناشی از پلی سایتمیمصرف آسپرین برای پیشگیری از عوارض ترومبوتیکداروی آلوپرینول در حملات نقرسی

اسلاید 8: مراقبت پرستارینقش اولیه پرستار آموزش است.بررسی عوامل خطرزا برای عوارض ترومبوتیکی در افراد چاق، سیگاری، افراد مبتلا به فشارخونآموزش برای جلوگیری از بروزDVT اجتناب از پوشیدن لباس های تنگ قرار ندادن پاها روی هم در هنگام نشستن عدم بی تحرکیپرهیز از مصرف مشروبات الکلیحمام با آب سرد در هنگام بروز خارش و نکشیدن حوله پس از استحمام

اسلاید 9: پلی سايتمی ثانويهناشی از توليد بيش از حد اريتروپوئتين به علت پاسخ به كاهش مقدار اكسيژن به عنوان محرک هیپوکسی در افراد سیگاری، COPD، بیماری های سیانوتیک قلبی و یا رفتن به ارتفاعات اتفاق می افتد.درنئوپلاسم ها مثل کارسینومای سلول های کلیوی تولیدکننده اریتروپوئتین نیز پلی سایتمی ثانویه بروز می کند.

اسلاید 10: درماندرمان خاصي نياز ندارد و درمان بر اساس مشکل اولیه انجام می شود. در صورت عدم رفع عامل ايجاد كننده: فلبوتومي انجام می شود.

اسلاید 11: تعریف کم خونیکم خونی وضعیتی است که در آن غلظت هموگلوبین کمتر از حد طبیعی بوده و نشان دهنده تعداد گلبول های قرمز خون در گردش، به میزان کمتر از حد طبیعی می باشد.در نتیجه این کاهش هموگلوبین و گلبول های قرمز، مقدار ارائه اکسیژن به بافتها هم کاهش پیدا می کند.

اسلاید 12: طبقه بندی آنمی هاهیپوپرولیفراتیو (در نتیجه نقص تولید RBC)1.کمبود آهن2.کمبود ویتامین B12 (مگالوبلاستیک)3. کمبود فولات (مگالوبلاستیک)4. کاهش تولید اریتروپوئتین(در نتیجه اختلال کلیه)

25,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید