غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک
اسلاید 1: غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک
اسلاید 2: نظر به شیوع بالای کمبود آهن و کم خونی در مناطق مختلف کشور بر اساس نتایج بررسی ملی تعیین وضعیت ریز مغذی ها ، لزوم توسعه این برنامه و اجرای برنامه کشوری غنی سازی آرد بیشتر احساس می شود.نان غذای اصلی بنابراین نان یک حامل مناسب برای غنی سازی با آهن و اسید فولیک و سایر ریزمغذی ها در کشور محسوب می شود . اسید فولیک یکی از اعضای خانواده گروه ویتامین ب است .کمبود اسید فولیک عاملی برای بروز آلزایمر و پارکینسونو دیگر بیماریها
اسلاید 3: شروع غنی سازی درکارخانه های تولید آرد استان مرکزی 7 کارخانه آرد استان کارخانه آرد پوسان در ساوهکارخانه آرد هفت سواران در خمینکارخانه آرد سفید در اراککارخانه آرد مینایی در اراک کارخانه آرد تک در اراککارخانه آرد ویثران در اراککارخانه آرد خوشه در اراک
اسلاید 4: غنی سازی در استان مرکزی از ابتدای سال 85 با نصب میکروفیدر توسط کارخانجات آرد استان آغاز گردیداین طرح همچنان ادامه دارد
اسلاید 5: بنا به دستورالعمل وزارت بهداشت در حال حاضر آرد نانهای لواش و تافتون و بربری سبوس گیری شده غنی می شود. به ازای هر تن آرد 200 گرم پرمیکس
اسلاید 6: پایش اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتیتوسط کارشناسان مواد غذایی و بهداشتی نمونه برداری از آرد های تولیدی غنی شده حداقل دو بار در ماه ارسال نمونه ها به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتیبررسی نتایج توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتیارسال نتایج پایش به اداره کل نظارت بر مواد غذایی، خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو
اسلاید 7: اعضاء کمیته استانی غنی سازی آرد :معاون برنامه ریزی استانداری مرکزی ( نماینده تام اختیار استاندار و رئیس کمیته ) معاون غذا و دارو دانشگاه ( دبیر کمیته ) مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتیمسئول دفتر بهبود تغذیه دانشگاهمسئول آزمایشگاه مواد غذایی و بهداشتی استان مسئول بهداشت محیط دانشگاه رئیس سازمان بازرگانی رئیس سازمان صنایع و معادن رئیس سازمان جهاد کشاورزی رئیس شرکت غلهمدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان نماینده انجمن صنفی کارخانه های آرد استان یک عضو هیئت علمی دانشگاه ( از اساتید صنایع غذایی و تغذیه ) دبیر کمیسیون تعزیرات حکومتی امور گندم ، آرد و نان استان اعضاء کمیته فرعی پایش غنی سازی آرد :معاون غذا و دارو دانشگاه ( مسئول کمیته ) مسئول اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتیکارشناس مسئول تغذیه مسئول آزمایشگاه موادغذایی و بهداشتی استان مسئول بهداشت محیط دانشگاه یک نماینده از شرکت غله ( کارشناس مسئول آزمایشگاه شرکت غله )
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.