malch-pashi

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلایدهای پاورپوینت: ۲۶ اسلاید با سلام . ارائه ای مفصل راجع به مالچ و کاربردهای آن و استفاده ی آن در ایران خدمتتان ارائه میگردد. مختص برای دانشجویان رشته های آب و خاک و محیط زیست . برای درس حفاظت آب و خاک و یا محیط زیست. ۲۶ اسلاید تخصصی با توضیحات کامل هست.
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
1283 بازدید, 5 خرید

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “مالچ پاشی”

مالچ پاشی

اسلاید 1: مالچ پاشی و کاربرد های آنحفاظت آب و خاک

اسلاید 2: چکیدههدف مقالهآشنایی با مالچتعریف انواع مالچمالچ پاشیکاربرد های مالچ و مالچ پاشیدرباره بیابانبیابان ها سرزمین گسترده‌ای است که به‌نوعی از منطقه خشک و کم‌باران در جغرافیای کره زمین گفته می‌شود و به خاطر بارندگی سالیانه کم دارای پوشش گیاهی کمی است. از مهم‌ترین مشخصات مناطق بیابانی بارش کم‌باران، کم بودن پوشش گیاهی و اختلاف زیاد دمای روزانه است. در واقع بیابان به نواحی اطلاق می‌شود که با کمی رطوبت،موجودات زنده و تغییر شدید دمای شب و روز مشخص می‌شوند. در فارسی به بیابان بسیار خشک و خالی اصطلاحاً بیابان برهوت گفته می‌شودبیابان زاییتخريب‌ سرزمين‌ درمناطق‌ خشك‌، نيمه‌خشك‌ و نيمه‌ مرطوب‌ خشك‌ تحت‌ اثر تغييرات‌ اقليمي‌ و فعاليتهاي‌ انساني. علل ایجاد بیابان‌هاگرم شدن زیاد منطقه بر اثر تابش خورشیدفشار زیاد جنب قاره‌ایجریان‌های آب سرد ساحلیدوری از منبع رطوبتی (دریا) و وجود کوهستانبیابان زداییاز مجموعه‌ اقداماتي‌ كه‌ در چهارچوب‌ طرحهاي‌ جامع‌توسعه‌ در مناطق‌ خشك‌ و نيمه‌خشك‌ تا خشك‌ نيمه‌ مرطوب‌ صورت‌ مي‌گيرد كه‌ مبتني‌ بر اصول‌توسعه‌ پايدار بوده‌ و شامل‌ سه‌ گروه‌ فعاليت‌ است‌.پيش‌گيري از تخريب زمين‌هانهالكاري، بذرپاشي، قرقکنترل جمعیت و تولید اشتغالروش های بیابان زداییتقويت زمينه‌هاي آگاهي و توسعه‌ي اطلاعات و نظام‌هاي مراقبتي براي مناطق در معرض بيابان‌زايي و خشکسالي، از جمله ابعاد اقتصادي و اجتماعي اين اکوسيستم. مبارزه با تخريب زمين از طريق حفاظت خاک، جنگل کاري و احياي جنگل‌ها و مراتع.یکی از راه های جلوگیری از بیابان زایی و بیابان زدایی استفاده از مالچ و مالچ پاشی می باشد.2

اسلاید 3: مقدمهبیابان و علل تشکیل آنبیابان از مجمو عه ای هدفمند ( اکوسیستم ) از موجودات جاندار وبی جان که رابطه ای وابسته وپیوسته با هم دارند تشکیل شده است. ویژگی این سیستم به گونه ای است که اگر در یک بخش از آن اختلال ایجاد شود اثر این ناهنجاری به سایر قسمت ها منتقل می گردد. توازن نسبی بخش های این مجموعه لازمه یک زندگی مطلوب وپایدار است . بررسی ومدیریت روابط این موجودات هم در محدوده علم اکولوژی است. از نظر اختصاصي‌ در فرهنگ‌ ايران‌ لغت‌ بيابان‌ كلمه‌ آشنايي‌ است‌ و به‌ مناطق‌ خشك‌ و كم‌آب‌ و علف‌ اطلاق‌ مي‌شود و از تركيب‌ سه‌ كلمه‌ بي‌، آب‌، آن‌ (آنجا) شكل‌ گرفته‌ است‌. دفتر فني‌ بيابان‌زدايي‌ بيابان‌ را سرزميني‌ مي‌داند كه‌ در مناطق‌ خشك‌، نيمه‌خشك‌ و خشك‌نيمه‌مرطوب‌ مي‌داند كه‌ فاقد پوشش‌ گياهي‌ پايا بوده‌ و يا ميزان‌ آن‌ در حدي‌ است‌ كه‌ بهره‌برداري‌ ازآن‌ در شرايط‌ طبيعي‌ به‌ صرفه‌ و صلاح‌ نيست‌.علل ایجاد بیابان‌هاگرم شدن زیاد منطقه بر اثر تابش خورشیدفشار زیاد جنب قاره‌ایجریان‌های آب سرد ساحلیدوری از منبع رطوبتی (دریا) و وجود کوهستان3

اسلاید 4: بیابان زاییبيابان‌زايي‌ به‌ مفهومي‌ كه‌ ابرويل‌ جنگلبان‌ فرانسوي‌، براي‌ نخستين‌ بار در سال‌1949 مورد استفاده‌ قرار داد به‌ نظر مي‌رسد با برداشتي‌ كه‌ امروز مورد وفاق‌سازمانهاي‌ جهاني‌ ذيربط‌ است‌، متفاوت‌ باشد. در آن‌ سال‌ وي‌ گزارش‌ داد كه‌ جنگلهاي‌ منطقه‌ ساحل‌در آفريقا به‌ علت‌ قطع‌ درختان‌ و ايجاد حريق‌ دچار پس‌روي‌ شده‌ و به‌ تدريج‌ مناظر شبه‌بياباني‌جايگزين‌ مي‌شوند.تخریبكاهش‌ استعداد منابع‌ به‌ وسيله‌ يك‌ يا مجموعه‌اي‌ ازجريانهاي‌ فعال‌ بر روي‌ سرزمين‌. بنابراين‌ تخريب‌ سرزمين‌، دامنه‌ وسيعي‌ از تخريب‌، شامل‌ تخريب‌منابع‌ آب‌ و خاك‌، شكل‌ زمين‌، پوشش‌ گياهي‌ و محصولات‌ زراعي‌ را در بر مي‌گيرد و در نتيجه‌پيامدهاي‌ اقتصادي‌ و اجتماعي‌ نيز پيدا مي‌كند علل های بیابان زایی1.بهره برداري نادرست از زمين‌هاي کشاورزی. 2. استفاده‌ي افراطي از کود و سموم شيميايي. 3. شخم اراضي در جهت شيب. 4.بهره برداري بي‌رويه از سفره‌هاي آب زيرزميني که منجر به شوري آب و درنهايت شوري خاک مي شود.5. چراي مفرط و بيش از ظرفيت از مراتع. 6. بهره برداري‌هاي بي‌رويه از جنگل‌ها. 4بيابان‌زايي يا بياباني شدن پديده‌اي است که در اثر عملکرد نادرست انسان در طبيعت پديد مي‌آيد. بيابان‌زايي يکي از شيوه هاي تخريب خاک در مناطق خشک، نيمه خشک و کم رطوبت است که بر اثر عوامل مختلف از جمله تغيير آب و هوا و فعاليت هاي انساني حادث مي شود، شايان ذكر است، اين پديده يک ششم جمعيت جهان، 70% اراضي خشک که بيش از 6/3 ميليارد هکتار مي شود و هم‌چنين يک چهارم مساحت جهان را تحت تاثير اثرات منفي خود قرار مي دهد.

اسلاید 5: بیابان زداییبيابان‌زدايي‌ عبارت‌ است‌ از مجموعه‌ اقداماتي‌ كه‌ در چهارچوب‌ طرحهاي‌ جامع‌توسعه‌ در مناطق‌ خشك‌ و نيمه‌خشك‌ تا خشك‌ نيمه‌ مرطوب‌ صورت‌ مي‌گيرد كه‌ مبتني‌ بر اصول‌توسعه‌ پايدار بوده‌ و شامل‌ سه‌ گروه‌ فعاليت‌ است‌.اولویت اصلاحی پيش‌گيري از تخريب زمين‌هايي است که هنوز به‌طوركامل تخريب نشده‌اند کنترل بیابان زایینهالكاريبذرپاشي قرق علت عدم موفقیت در بیابان زداییتوجه بيشتر به امور فني و توجه نكردن يا به عبارتي توجه كمتر به مسايل اجتماعي و اقتصادي و بافت جامعه حاكم در مناطق.روش غیر مستقیم در بیابان زداییدر امور كشاورزي هر طرح و برنامه اي كه در جهت ارتقا و بهبود كيفيت و كميت آبياري براي جلوگيري از اسراف و اتلاف آب انجام شود5

اسلاید 6: یکی از راه های جلوگیری از بیابان زایی و بیابان زدایی استفاده از ما لچ و ما لچ پاشی می باشد.مالچ ها موادی هستند که روی سطح خاک قرار می گیرند تا رطوبت را حفظ کنند و شرایط خاک را بهبود بخشند. در طبیعت برگهای درختها روی زمین می ریزند و لایه ای از مواد آلی ایجاد می کنند که از خاک حفاظت کرده و سبب تشکیل خاک می شود.پوشش مالچ فعالیت ارگانیسم های خاک مثل کرم خاکی را افزایش می دهد. همچنین به بهبود بافت خاک با ایجاد خلل و فرج بزرگ و کوچک فراوان کمک و در نتیجه در هنگام بارندگی آب راحت تر به داخل خاک نفوذ می کند که این امر به کاهش رواناب کمک سطحی کمک می کند6مالچ و مالچ پاشیخاک ‌پوش یا مالچ، پوشش نازِنده نام دارد که برای هدف‌هایی مانند تثبیت شن‌های روان در اراضی بیابانی استفاده می‌شود.

اسلاید 7: 7

199,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید