mabhase eshgh

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [1 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “مبحث عشق”

مبحث عشق

اسلاید 1: مبحث عشق

اسلاید 2: یک قصه بیش نیست قصه عشق وین عجب که از هر زبان می شنوم نامکرر است

اسلاید 3: آنجایی که ازدواجی بدون عشق صورت پذیرد یقینأ عشقی بدون ازدواج در آن رخنه خواهد کرد. بنجامین فرانکلین

اسلاید 4: عشق سپیده دم ازدواج و ازدواج شامگاه عشق است. بالزاک

اسلاید 5: بر اساس نتیجه یک پژوهش 85درصد از مردان وزنان اعلام کردند که از ازدواج بدون عشق سر باز خواهند زد. نظر شما چیست؟

اسلاید 6: عشق در ازدواجواکنشی جسمی،روانی، عاطفی، اجتماعی نسبت به یک جنس مخالف با هدف پیوند ووصال بیکدیگر

اسلاید 7: لطیفه ای است نهانی که عشق ازوخیزد که نام آن نه لب لعل و خط زنگاریست جمال شخص نه چشمست و زلف وعارض وخال هزار نکته در این کار وبار دلداریست

اسلاید 8: سر منشأ عشقانگیزش و نیازو كمبودتوانش ،ظرفيت ،استعداد

اسلاید 9: رویکرد زیستی به عشق :ناشی از سایق جنسی شکل اعتلا یافته نیاز جنسیناشی از برانگیختگی های فیزیولوژیک و هیجانیتندی ضربان قلب، تنفس سریع همراه با تپش قلب و تعبیر این حالات به تجربه عشق(والستر و برشاید) ناشی ازترشح هورمونهایی نظیرفنیل اتیل آمین(DEA)-اکسی توسین- وازوپرسین- ngf)ترشح دوپامین موجب ادراک قویترو نگرش مثبت تری به زندگی می شود.ترشح آدرنالین باعث تند شدن ضربان قلب، افزایش میزان انرژی می گردد.ترشح آندورفین و انکفالین حس آرامش و امنیت به فرد می دهد.ترشح سروتونین موجب حس یگانگی و یکی شدن به عشاق می دهد.و ترشح هورمونهای اندروژن-پروژسترون-استروژن-تستسترون –در برانگیختن احساسات مردانگی و زنانگی نقش دارند.دانشمندان هنوز نمی دانند چگونه این هورمونها به هنگام عشق کاهش یا افزایش می یابند.

اسلاید 10: رویکرد عاطفی – روانی به عشقنیاز به هویتتأیید و اثبات هویتهویت جنسیاستقلال هویت هویت اجتماعییکپارچگی هویتنیاز های ناخودآگاهنیازهای برآورده نشده کودکیفرافکن جنبه های طرد، انکار و سرکوب شدهنیاز به ترمیم آلام کودکی نیاز به صمیمیت و محبتنیاز به توجه و تایید نیاز به امنیتنیاز به مصاحبت وهمراهیدلبستگی اولیهفقدان و جدایی کنجکاوی و شناختاحساس ارزشمندی و عزت نفسخوددوستی و خودشیفتگینیاز به معنا وهدفنیاز به خودشکوفایی

اسلاید 11: نظریات عشق و جذابیتدردیدگاه انتقال تحریک: تحریک ناشی از هیجان جنسی را به صورت یک تحریک عاطفی نسبت به فرد مقابل احساس می کنیم.نظریه اسناد : طبق این نظریه، افراد تحریک شدگی خود را در یک موقعیت به فرد مورد نظر در آن موقعیت نسبت می دهند و احساس عاشقانه نسبت به وی پیدا می کنند.

اسلاید 12: نظریات عشق و جذابیتدر دیدگاه تسهیل (یادگیری اجتماعی) : ما در موقعیتهای عاطفی پاسخی را می دهیم که بواسطه شرطی شدن و یادگیری اجتماعی اغلب در چنین موقعیتهایی بصورت واکنش عشق نمود پیدا می کند.دیدگاه رفتارگرایی : عشق و جذابیت دو طرف به میزان تقویت کننده گی رفتاری آنان بستگی دارد. افراد بر اساس اصل لذت و پاداش به یکدیگر روی می آورند. افراد بدنبال پاداش با کمترین هزینه در رابطه هستند، عشق وقتی پیدی می آید که دو طرف احساس کنند بهترین معامله را داشته اند.

اسلاید 13: نظریات عشق و جذابیتنظریه پرسونا : در این نظریه ما جذب کسی می شویم که با تصویر درونی که از خودمان در ذهن داریم همخوانی داشته باشدو بتواند آنرا تأیید نموده و ارتقاء ببخشد.شدت عشق با احساس ارزشمندی که فرد مقابل به ما می دهد، ارتباط پیدا می کند .

اسلاید 14: نظریات عشق و جذابیتدیدگاه ناخودآگاه عشق : عشق زمانی پدید می آید که طرف مقابل با تصویر ایماگوی ما همخوانی داشته باشد.ایماگو تصویری است ناخودآگاه از جنس مخالف که مرکب از کسانی است که در کودکی بیش از دیگران بر ما تأثیر گذاشته اند. فرافکن این تصویر منجر به تولید احساس عشق رمانتیک می شود. مکانیزمی که در اینجا به کار می افتد به تعبیر فروید وسواس تکرار و به زعم پرلز کار ناتمام است که با بازآفرینی شرایط ناکام کننده دوران کودکی برای اصلاح آن می کوشند. این تلاشی است برای یافتن خویشتن گمشده ای که در خود سرکوب گردیده است. جذابیت؛ قابلیت فرد مقابل در ارضای نیازهای روانی ناخودآگاه است .ما کسانی را برای ازدواج بر می گزینیم که شبیه تصویر ما از والدینمان باشند و از سویی جبران کننده نیازهای پاسخ داده نشده و سرکوب شده دوران کودکی مان باشند .(نیاز به مراقبت و حمایت و نیاز به استقلال)مشكلات افراد بعد از ازدواج هنگامي رخ مي نمايد كه فرد جنبه هاي طرد شده و سركوب شده خود را به همسرش فرافكن مي كند.

اسلاید 15: ایماگوی عشقافراد جذب کسانی می شوند که بطور ناخودآگاه؛ اولاً: ترکیبی از خصوصیات منفی ومثبت والدین آنها را دارند که در ایماگوی آنها ثبت شده است. دوماً: این فرد جانشین و جبران کننده محرومیتهای ما در کودکی است که توسط یکی از والدین این خلأ در ما ایجاد شده است.(هندریکس)جاذبه و دافعه یک شخص متأثر از مجموعه ویژگیهایی مثبت و منفی است که در ایماگوی ما ذخیره شده است.

اسلاید 16: نظریه نیمه گمشدهدر دیدگاه ناهمسان همسری معتقدند افراد کسانی را برای همسری بر می گزینند که بگونه ای متفاوت یا مکمل خودشان باشند. در این میان نظریه نیمه گمشده معتقد است که هر کسی نیمه ای از وجود خودش را طلب می کند که با ازدواج و عشق، فرد این نیمه خود را باز می یابد و کامل میشود. نیمه گمشده ما نیمی از وجود خود ماست که با رسیدن به آن کامل می شویم. این نیمه گمشده چیزی نیست جز تصویری ناخود آگاه در ذهن از جنس مخالف که مربوط به کسانی است که در دوران کودکی بیش از همه بر ما تاًثیر گذار بوده اند. انتخاب مکمل همچنین ناشی از نیازهای ارضاء نشده و سرکوب شده دوران کودکی محسوب می شود چرا که فرد مکمل به ما احساس یکپارچه شدن می دهد که ما را با احساسات انکار شده و سرکوب شده مان در تماس قرار می دهد و بواسطه مکانیسم فرافکن به آنها مجال بروز می دهد.احساس اقیانوسی: کودک در رحم مادر به نوعی احساس یگانگی و وحدت وجودی دارد و بواسطه این احساس یکی بودن انسان با کل هستی است که انتظار داریم عشق به ما تمامیت ببخشد.

اسلاید 17: نظریه فرویدفروید دو نوع عشق را در نظر گرفت : عشق لیبیدویی: انرژی کلی و عمومی است که ابتدا بین مادر و نوزاد جریان داشته سپس به سوی دیگران جریان می یابد.عشق نارسیستیک: که نتیجه و حاصل لطمه ای روانی است و آن تمرکز لیبیدو برروی خودفرد می باشد.

اسلاید 18: در تعابیر انسانگرایانه، با عشق، فرد به تمامیت خود دست می یابد و به خود شکوفایی می رسد.

اسلاید 19: رویکرد به عشق بعنوان نوعی ظرفیت،توانایی و استعداد:عشق پاسخی است به مسأله وجودی انسان * جاودانگی * بیهودگی و بی معنایی * تنهایی و انزوا * رشد و کمال

اسلاید 20: عشق توانایی پیوند یافتن، تقسیم کردن افکار، احساسات، امیال ، آزادی و آرامش با دیگری است.

اسلاید 21: آیاعشق یک پدیده درونزاد است یا متأثر از عوامل بیرونی؟

اسلاید 22: عشق فرافکنی کیفیتهای جنس مقابل درونی ماست بر یک فرد بیرونی (یونگ)عشق مفهومی است که بدنبال مصداقش می گردد.

اسلاید 23: عشق در بیرون شما وجود خارجی ندارد ، عشق همواره در درون شماست، چون تنها شما هستید که تصمیم می گیرید آنرا احساس کنید. تا شما نخواهید، هیچ کس قادر نیست عشق را نثار شما کند و هیچکس نیز نمی تواند آن را از شما بگیرید.

اسلاید 24: تمرکز ، عامل اصلی ایجاد عشق

اسلاید 25: +

اسلاید 26:

اسلاید 27: آنچه که عشق به شما می دهد:حس سرزندگی ، شادابی و بشاش بودنپیداکردن همدم وهمراز(احساس تنها نبودن)معنادهی به زندگی و هدفدارشدن آرزوی پیوند و وصالاحساس مسئولیت نسبت به معشوقاحساس تعلق و تملک پذیرفته شدن بی قید وشرط مورد توجه خاص قرار گرفتن(منحصربفرد بودن)مورد احترام واقع شدندریافت محبت و نوازش و صمیمیت افزایش عزت نفس و احساس ارزشمندی احساس کارآمدی و رضایت از خود

اسلاید 28: نظریه مثلثی عشق (اشترنبرگ)میلصمیمیتتعهد

اسلاید 29: دیاگرام عواطفعشقانزجاربی تفاوتیمیل و کششعلاقهدوست داشتندلزدگیجنونبیگانگییگانگیانس وعادتبی میلی

اسلاید 30: تعریف دوستیرابطه ای دوجانبه بین دو نفر که دارای عناصر زیر باشد:پذیرش- احترام- اعتماد- درک متقابل- ابراز و خودافشایی- رازداری- هیجان مثبت (شادی و نشاط ) - همکاری و حمایت متقابل (تد ودیویس1986)

اسلاید 31: تفاوت عشق و دوست داشتنعشق همان دوستی است با ویژگی های هیجانی - شیفتگی (اشتغال دایم ذهنی) - شور جنسی (میل به لمس و عشق بازی) - انحصار طلبی (اولویت معشوق به هر چیز یا رابطه ای) مراقبتی - حامی و مدافع معشوق بودن - خود را وقف معشوق کردن (تدو دیوس1986)

اسلاید 32: دلبستگی وابستگیوابستگی به رابطه ای اشاره دارد که در آن وجود یک فرد به طرف مقابلش بستگی دارد.وابستگی مکانیسمی مرضی است.وابستگی از احساس نا امنی نشأت می گیرد.در وابستگی احساس تملک وجود دارد.وابستگی آزادی را از شخص می گیرددر وابستگی فرد را آنچنان که می خواهیم شکل می دهیم.دلبستگی رابطه ای خاص و پایدار بین دو نفر است که بواسطه خواستن یکدیگر آندو به هم نزدیک می شوند.دلبستگی سازو کاری طبیعی برای بقاء است.دلبستگی از احساس امنیت و صمیمیت شکل می گیرد.دردلبستگی احساس تعلق وجود دارد.دلبستگی به شخص استقلال می دهد.دلبستگی فرد را آنچنان که هست ، می خواهیم.

اسلاید 33: دلبستگی وابستگیدر وابستگی احساسات شدید و غیر قابل کنترل نسبت به معشوق مشاهده می شود.وابستگی عشق مشروط است.وابستگی عشق خودخواهانه است.وابستگی ناتوانی در عشق ورزیدن به خود و دیگری است.وابستگی مانع رشداست.در دلبستگی شدت احساسات مثبت و منفی نسبت به معشوق در حد تعادل قرار دارد.دلبستگی عشق غیر مشروط است.دلبستگی عشق دگر خواهانهدلبستگی توان عشق ورزیدن به خود و دیگری است. دلبستگی مشتاق رشد است.

اسلاید 34: دلبستگی همچون نگاه کردن به معشوق از پشت شیشه و وابستگی نگریستن به آیینه است

اسلاید 35: عشق بالغانه آن است که فرد مقابل را بخاطر آنچه که در واقع هست (نه آنچه که در ذهن از وی ساخته ایم یا می خواهیم باشد) با تمامی ویژگیهای مثبت و منفی اش پذیرفته و خواستاریم.

اسلاید 36: ویژگیهای عشق بالغانهحمایت و همکاریایثار و نثار کردنبیشتربر مبنای شناخت است تا هیجانبدنبال شناخت و کشف وجوه مثبت توانمندساز و شکوفا کنندهسازنده بودنرازداری و پرده پوشی و گذشتمیل و هوسشادی بخشبالندگیمبتنی بر درک وپذیرشاحساس امنیتاعتماد متقابلمحبت و صمیمیت احترام متقابل و رعایت حریم هااستقلال و آزادیاحساس تعهد و مسئولیتتوجه، مراقبت ، دلسوزیاحساس تعلقتأیید و تحسین

اسلاید 37: سئوالاتی برای تشخیص صحت عشق بالغانه:چه ویژگیهای مثبت برجسته ای در فرد وجود دارد که باعث جذابیت وی برای شما گردیده است ؟ویژگیهای منفی وی کدامند؟آیا از نظر دیگران نیز فرد مزبور واجد خصوصیات یاد شده می باشد؟فکر می کنید این هر کدام چرا شما را مجذوب خود ساخته و در واقع چه نیازی را از شما برآورده می سازد؟آیا در شخص دیگری نمی توان این ویژگیها را یافت و وی منحصر بفرد است؟آیا ویژگیهای منفی وی در آینده برای زندگی مشترک شما مشکلی پیش نمی آورد و فکر می کنید تا چه اندازه قابل اغماض است؟اگر او شما را نخواهد آیا می توانید با این موضوع کنار بیایید؟نظر طرف مقابل شما در مورد سئوالات مزبور چیست؟

اسلاید 38: عشق را نمی توان زنجیر کرد یا در گاو صندوق نگاهداشت یا برای آن نگهبان گمارد ، عشق آغوش امن می خواهد و پس از رسیدن به آن دیگر جایی نخواهد رفت. لئو بوسکالیا

اسلاید 39: تا زمانی که خودتان را دوست نداشته باشید و به خودتان عشق نورزید قادر نخواهید بود به کسی عشق بورزید.

اسلاید 40: عشق هرگز مبادله نمی شود چنین نیست که شما عشق بدهید و دیگری آنرا بستاند. شما تنها توافق می کنید که هر یک عشق دیگری را احساس کند.

اسلاید 41: هرگز نمی توانید بیشتر از آنچه دیگران خودشان را دوست دارند به آنان عشق بورزید.

اسلاید 42: خصوصیات عاشقتمرکز عشق بر یک نفراشتغال ذهنی دایمی-افکار ناخواندهایده آل سازینوسان خلقآرزوی وصالاحساس مسئولیتوابستگی هیجانی(حساسیت- حسادت-ترس از طرد-امید-آرزو)تغییر عادات، برنامه ها، ارزشهاترجیح ارتباط عاطفی بر جنسیانحصار طلبیتجربه یاوجنسبت دادن عشق به ویژگیهای معشوقداشتن دید مثبت به خود، دیگران ومحیطشوخ طبعی،بازیگوشی و احساس یگانگی درونیتشدید اشتیاق در مواجهه با مشکلات و موانع

اسلاید 43: عوامل زمینه ساز عشقفردیجذابیت ظاهریخصوصیات شخصیتیآمادگی های فردی(دلبستگی های قبلی- هنجارها، نگرشها)عمومیآشنایی و مجاورتشباهتهااظهار محبتاعتبار اجتماعیبرآوردن نیازموقعیتیمکانی-زمانیانزوا و تنهاییهیجانیابهام و رازآلودغیر معمول

اسلاید 44: واکنش به اظهار عشقپاسخ متقابلامتناع و کناره گیریهمراهی ناشی از:احساس گناهبی جرأتیکنجکاویخودشیفتگی

اسلاید 45: علل مرگ عشق پس از ازدواججایگزینی صمیمیت جنسی بر صمیمیت عاطفیدچار تکرار و روزمرگی گردیدن و درگیر عادتها شدن تغییر تمرکز از معشوق به سایر موضوعات وعلایقتاکید بر تفاوتها بجای شباهتها (جایگزینی انتقاد بجای احترام)کاهش میل به شناخت و کشف ویژگیهای مثبت یکدیگرکاهش قدردانی از یکدیگروافزایش انتظارات از همبازگشت به هویت خویشتنمخدوش شدن تصویر ایده آل از عشق وازدواجتغییر نقش بازی والد- فرزندیورود فرزند به جمع خانواده، تهدید کننده صمیمیت و برانگیزنده حسادت (تشکیل مثلت)سبک ارتباطی نامناسبمرتبط ساختن عشق با عزت نفس

اسلاید 46: هرچه گویم عشق را شرح وبیان گرچه تعبیر زبان روشنتر است چون قلم اندر نوشتن می شتافت عقل در شرحش چوخردرگل بخفت چون به عشق آیم خجل مانم از آن لیک عشق بی زبان روشن تر است چون به عشق آمد قلم برخودشکافت شرح عشق وعاشقی هم عشق گفت

16,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید