پزشکی و سلامت

مرگ مغزی

marge_maghzi

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلايدهاي پاورپوينت: 16 اسلايد تشخیص مرگ مغزی اساساً بالینی است ملاک های مرگ مغزی 2 گروهند : الف Inclusion Criteria یعنی ملاکهایی که باید تمامی آنها وجود داشته باشند و در نبود این معیارها نمی توان مرگ مغزی را تأیید کرد. این ملاکها شامل : Clinical Tests Confirmatory Tests ب Exclusion Criteria یعنی ملاکهایی که در حضور آنها نمی توان با قاطعیت و اطمینان تشخیص مرگ مغزی را مطرح کرد. این موارد شامل : کاهش دمای بدن، مسمومیت های دارویی، بیماریهای متابولیک یا اختلالات الکترولیتی و اختلالات اسید و باز حاد و شوک است.
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
1225 بازدید, 3 خرید

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “مرگ مغزی”

مرگ مغزی

اسلاید 1: مرگ مغزی

اسلاید 2: مرگ مغزی یعنی از دست رفتن دائمی و غیر قابل برگشت و جبران نشدنی کلیه فعالیتهای حیاتی نیمکره ها و ساقه مغز

اسلاید 3: تعاریف اولیه ای که از مرگ مغزی وجود داشت : یعنی از بین رفتن کلیه فعالیتهای تمام قسمت های مغز All Function of Entire Brain به 2 دلیل اصلاح و به تعریف فعلی تغییر یافته است : 1. در فرد دچار مرگ مغزی نمی توان فعالیت تمام قسمت های مغز منجمله BG ، مخچه و تالاموس را سنجید.2. تمام کارکردهای مغز در چنین بیمارانی قابل سنجش نیست، مثلاً کارکرد تکلمی شنوایی یا بینایی یا قدرت تصمیم گیری یا برنامه ریزی قابل ارزیابی نیستند.

اسلاید 4: ملاک های مرگ مغزی : تشخیص مرگ مغزی اساساً بالینی است ملاک های مرگ مغزی 2 گروهند : الف Inclusion Criteriaیعنی ملاکهایی که باید تمامی آنها وجود داشته باشند و در نبود این معیارها نمی توان مرگ مغزی را تأیید کرد.این ملاکها شامل : Clinical Tests Confirmatory Testsب Exclusion Criteriaیعنی ملاکهایی که در حضور آنها نمی توان با قاطعیت و اطمینان تشخیص مرگ مغزی را مطرح کرد. این موارد شامل : کاهش دمای بدن، مسمومیت های دارویی، بیماریهای متابولیک یا اختلالات الکترولیتی و اختلالات اسید و باز حاد و شوک است.

اسلاید 5: Clinical Testsالف : Coma بیمار باید در اغمای کامل باشد. مولفین معتقدند ارائه محرک های محیطی یعنی محرک دردناک به بستر ناخن یا روی جناغ سینه به علت اینکه می تواند سبب شدت رفلکس نخاعی شود در ارزیابی مرگ مغزی ارزش و جایگاهی ندارد ولی اغلب اعتقاد دارند که هم محرک محیط و هم محرک مرکزی لازم است و 3 ناحیه استاندارد برای ایجاد درد ارائه شده که عبارتند از TMJ ،حاشیه سوپرا اربیتال(حاشیه فوقانی ابروها) و گلابلا.

اسلاید 6: در تعداد زیادی از موارد مرگ مغزی بواسطه فعالیت نخاع حرکاتی در اندام ها دیده می شود که وجود این حرکات تشخیص مرگ مغزی را زیر سئوال نمی برد، مهمترین این حرکات شامل:الف)علامت بابنسکیب) علامت لازارو Lazarus Sign ) :) که به صورت 3 حرکت متوالی دیده می شود:خم شدن بازوها روی قفسه سینه،نزدیک شدن شانه ها و تقاطع دست ها.ج)گاه این حرکات به فرم چرخش سر به یک سو ،قوس برداشتن به عقب و حتی چرخش تنه ظاهر می شوند که بطور خودبخود یا گاه با محرک فلکشن گردن یا محرک لمسی ظاهر می شوند.د)گاه حین تست آپنه شاهد حرکاتی در اندام ها فوقانی هستیم ه) حرکاتی دربیمارانیکه تمام معیارهای تشخیص مرگ مغزی را داشته اند شرح داده شده که شامل باز شدن مختصر چشم ها با فشردن Nipple و همچنین حرکاتی بسیار شبیه به Decerebrant Posture که بر خلاف دسربریشن واقعی اینجا فقط اکستانسیون و پروناسیون در اندام های فوقانی دیده می شود.

4,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید