صفحه 1:
مزایای مثبت گوشت ماهی _میزان اسیدهای امینه شبیه گوشتهای دیگر ولی قابلیت هضم پذیری آن بالاتر حدود 090 ©. بسته به تازه گی و نحوه نگهداری هضم پروتئین به 96260-718 میرسد 2 از مواد معدنی مانند فسفر» کلسیم» ید و فلوئور میباشد

صفحه 2:
مزایای مثبت گوشت ماهی .سرشار از ویتامین بخصوص ویتامین های محلول در چربی در ماهیان چرب بخصوص ویتامین 9) حاوی اسید چرب با بیش از سه باند مضاعف

صفحه 3:
ارتباط بين مصرف كوشت ماهى و ابتلا به بيمارى قلبى 0 © © © © © ee . ۰ 36: ‏ه و‎ 5 eee ‏هه‎ ۰ 0 ۱ 8 > 20 g fish/day 9 15)

صفحه 4:
چرا پرورش مصنوعی ماهیان 0 افزايش تقاضا به علت خصوصیات جذاب گوشت ماهی 0 کاهش ذخایر طبیعی ماهیان به عنوان مثال تاس ماهیان و ماهی آزاد دریای خزر

صفحه 5:
برخی علل کاهیش ذخایر آبزیان الف . آلودگی آب 0 فاضلاب صنعتی شامل عناصر سمی مانند جیوه مس؛ روىء كادميوم ©. تشعشعات هسته اى توسط پلانکتونها جذب شده و به ماهی منتقل گردد (. آلودگی حرارتی نیروگاهها *6. باقيمانده سموم كشاورزى و مواد شوينده

صفحه 6:
برخی علل کاهش ذخایر آبزیان اب. ايجاد سد و يل بر روى رودخانه ها _مانع مهاجرت ماهى به بالاى رودخانه ©. تخليه رسوبات در روخانه باعث كشته شدن ماهيان

صفحه 7:
برخی علل کاهش ذخایر آبزیان ج . صید بی رویه به علت پیشرفت تکنولوژی د. خشک شدن مناطق تخم ریزی

صفحه 8:
محاسن اساسی پرورش ماهی نسبت به جانوران خشکزی 0. وزن مخصوص ماهی نزدیک به آب میباشد ماهی حیوان خونسرد میباشد 9. ضریب تبدیل غذایی بهتر نسبت به مرخ و گاو وگو سفند ضریب تبدیل غذایی ماهی 0-0..مرغ ©. ©وكوسفند حدود ©

صفحه 9:
محاسن اساسی پرورش ماهی نسبت به جانوران خشکزی 4. صدفها تنها با فيلتراسيون تامين غذا ميكنند ©. محيط آب سرشار از مواد معدنى است

صفحه 10:

صفحه 11:
تقسیم بندی تکثیر و پرورش ماهی با توجه به امکانت منطقه ؛ آب وهوا و خراست بازاز پرورش گونه ها ی متفازت انجام میشود 0. پرورش ماهیان سرد آبی پرورش ماهیان گرم آبی © پرورش ماهیان دریایی » پرورش ماهیان زینتی ۵ پرورش ماهیان خاویاری

صفحه 12:
اختصاصات کلی در پرورش ماهیان سرد آبی a ® © B Oo پرورش ماهیان سرد آبی عموما در آب وهوای خنک بین (۲-6) درجه رشد میکنند . از به آب سرشار از اکسیژن دارند افزایش درجه حرارت با کاهش اکسیژن محدودیت تغنیه ورشد را به دنبال دارد ماهیان گوشتخوار مباشند ‎J‏ دارای معده و روده کوتاه

صفحه 13:
پرورش ماهیان سرد آبی گونه های اصلی مورد پرورش ۱ ‎١‏ الف. قزل آلای رنگین کمان‌ومه رس _بومی آمریکایی شمالی 0 گونه عمده پرورشی در اغلب نقاط دنیا ازجمله ایران 0. عادت پذیری به محیط پرورشی و غذایی دستی *4. تمایل بالای مصرف کننده

صفحه 14:
گونه های اصلی مورد پرورش ب. قزل آلای خال قرمز مناطق بالادست رودخانه 6 در ایران جمعیت بومی دارد رشد کمتر نسبت به قزل آلای رنگین کمان حساسیت در قبول شرایط پرورشی و غذای دستی

صفحه 15:
a ._ اندازه و وزن بازاری و قیمت بالاتر گونه های اصلی مورد پرورش ج. ماهى آزاد اقیائوس اطلس مسله ۳ سرعت رشد بالا پرورش اغلب در قفس د ر مناق ساحلی دریا رشد فوق العاده پرورش >23 ‎Se 52 GOGOOOO‏ 600000 و میلیون تن در سال 800610

صفحه 16:
گونه های اصلی مورد پرورش د. ماهی آزاد دریای خزر 0 _بومی دریای خزر 0. تخم ریزی در روخانه های سردآبرود و آستارا چای ©. نسل آنها در حال انقراض میباشد

صفحه 17:
پرورش ماهیان گرم آبی اختصاصات کلی ).در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری در دجه حرارت 00-06 ©ر ©©-() 6 قسمت اعظم گوشت رادر کشورهای جهان سوم تامين میکنند 0 تولید براساس استخر خاکی وسیع وکودهی برای افزایش غذای زنده میباشد غذای دستی برای افزايش توليد به كار ميرود

صفحه 18:
©. بعضی از ماهیهای فاقد معده ولی دارای روده دراز میباشند . توانایی تحمل اکسیژن پایین را دارند

صفحه 19:
گونه های اصلی مورد پرورش خانواده كبورماهيان 0 کپور معمولی موه و ۰ _ ماهی اصلی پرورشی در سیستم گرم آبی ۰ جمعیت بومی در در حوضه دریای خزر وجود دارد ۶ برنامه اصلاح نژاد زیادی بر روی کپور پرورشی اجرا شده

صفحه 20:
گونه های اصلی مورد پرورش الف. خانواده کپورماهیان 0 کپور معمولی موه و دارای زیر گونه های بنام کپور آیینه ای و کپور چرمی می باشد

صفحه 21:
گونه های اصلی مورد پرورش الف. خانواده کپورماهیان 0.ماهی سرگنده لب ‎bicy‏ ‎wh ways ۰‏ * رنگ از بقیه کپور ماهیان چینی تیره تر ‏* از زئو بلانكتون تغذيه میکند ‎ ‏* تيغهاى برانشى بلند و فاصله بين تيغه بيشتر ‎

صفحه 22:
گونه های اصلی مورد پرورش الف. خانواده کپورماهیان Ober corp lei ‏کپور‎ 6 + فلسهای ریزتر و دهان کوچکتر + فاصله تیغه برانشی کمتر ۰ فیتوپلانکتون خوار ۰ مصرف بالای غذا تا 9008 وزن بدن

صفحه 23:
گونه های اصلی مورد پرورش الف. خانواده کپورماهیان ‎P‏ آمور سفید یا ماهی علفخوار پوس عع) ‏* بهترین نوع علفخوار شناخته شده ۰ از گیا هان آبی» خشکی ودر حال تجزیه مصرف میکند + بدن کشیده با ففسهای درشت به رنگ قهوه ای روشن ‏۰ شهرت بدى نسبت به بيماريها و انكلها دارد

صفحه 24:
گونه های اصلی مورد پرورش ب. گربه ماهی کانال امه اسان + كونه مهم برورشى در أمريكا توليد (0000000 9©تن 4699 ۶ در در جه حرارت بین 4189-(06درجه تغذیه میکند ۰ ماهی همه چیز خوار و با پزوتلین پایین پرورش میابد ۰ معمولا در استخر خاکی پرورش داده ميشود

صفحه 25:
گونه های اصلی مورد پرورش Diya WAS. g ۰ کونه عمده پرورشی در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری دارای رشد سریع مقاوم به پیمار و دستکاری بلوغ جنسی زودرس سومین گروه پرورشی بعد از کپور و ماهی آزاد

صفحه 26:
پرورش گونه های دریایی شامل پرورش آبزیان در ساحل و مناطق نزدیک به ساحل رشد فوق العاده در ساليان اخير حاوى اسيدهاى جرب غير اشباع

صفحه 27:
پرورش گونه های دریایی 0. ماهى آزاداقیانوس اطلس 6 باس دریایی اروپایی عصهحه ممسسی) + گونه عمده دریایی پرورشی در حوضه مدیترانه ۰ کشورهای عمده تولید کننده يونان» تركيه؛ ايتاليا و اسبانيا + تمام مراحل تکثیر بطور مصنوعی قابل انجام میباشد + عمدتا در ققض در نزدیکی سواحل پرورش مييايد

صفحه 28:
3 پرورش گونه های دریایی ماهی دم زرد ژاپنی اه اه ماهی تجاری پر اهمیت در ژاپن تولید آن (00*00000(0تن (9۵/26 کل آبزیان دریایی پرورشی تکثیر مصنوعی قابل انجام نمی باشد

صفحه 29:
پرورش مصنوعی به تازگی شروع شده وزن آن بالا و به (2000کیلو میرسد

صفحه 30:
پرورش گونه های دریایی یک گونه پرورشی شاخص در حوضه اقیانوس آرام و هند ۰ رشد سریع؛ کارایی بالا در مصرف از غذای زنده * همه چیز خواری و عادت به ستکاری ۶ قر ‎uals GOR paid‏ ساحلی پروزتن ذانه منود

34,000 تومان