معاینات و اختلالات بینایی
اسلاید 1: معاینات و اختلالات بینایی
اسلاید 2: بینائی:-اختلالات بینائی بر وابستگی و کیفیت زندگی فرد موثر است.-دو سوم افراد مبتلا به اختلالات چشمی را سالمندان تشکیل می دهند.-جوانان بیشتر در معرض تروماها چشم قرار دارند.-اغلب بیماران چشم بصورت سرپایی درمان می شوند.-پرستاران نقش مراقبتی در هر سه سطح پیشگیری را دارند.
اسلاید 3:
اسلاید 4: -چشم در اوربیت است و توسط عضلات، بافت چربی و همبند پوشیده شده.-اوربیت از سه طرف توسط سینوس ها احاطه شده است.-پلک ها، از عضلات صاف و مخطط تشکیل شده است.-بطور طبیعی لبه پلک فوقانی عنبیه را می پوشاند. -لبه پلک دارای غدد میبومین، پونکتای فوقانی و تحتانی و مژه ها است.
اسلاید 5:
اسلاید 6:
اسلاید 7: قرنیه: ساختمان شفاف و بدون عروقی است. ضخامت قرنیه نیم تا یک میلی متر است.پنج لایه: اپی تلیوم، غشای بومن، استروما، غشا دسمه و اندتلیوم است.
اسلاید 8: -زلالیه تولید شده توسط اجسام مژگان از اتاق خلفی به اتاق قدامی جریان می یابد و از طریق شبکه ترابکولر و کانال شلم در اتاق قدامی تخلیه می شود.- فشار طبیعی چشم 10 تا 21 میلی متر جیوه است. -اتاق قدامی، بین عنبیه و قرنیه است.-اتاق خلفی، بین زجاجیه و عنبیه است.
اسلاید 9: -ملتحمه، غشای موکوسی است که عمل محافظت در برابر محیط و تغذیه را بر عهده دارد.- ملتحمه: بولبار و پلکی- صلبیه، بافت متراکم فیبری است که پنج ششم ناحیه خلفی چشم را در بر می گیرد.-رنگ صلبیه در افراد متفاوت و بیماری ها فرق می کند.- محل اتصال قرنیه و ملتحمه را لیمبوس می گویند.
اسلاید 10:
اسلاید 11: اشک:
اسلاید 12: -وجود اشک برای سلامتی چشم اهمیت اساسی دارد(چربی، آب و موکوس). -وجود اشک وابسته به محرک رفلکسی یا عاطفی است.
اسلاید 13: -یوه آ: مجموع عنبیه، اجسام مژگان و مشیمیه - عنبیه، بخش رنگی چشم و دارای عروق فراوان- عنبیه، تحت تاثیر سیستم عصبی اتونومیک - عدسی، پشت مردمک و عنبیه است و توسط رشته های زنولا به اجسام مژگانی وصل است.- عمل اصل عدسی تطابق است که با افزایش سن کاهش می یابد.-مشیمیه، یک بافت عروق بین شبکیه و صلبیه است.
اسلاید 14: -زجاجیه، در بزرگترین اتاق چشم است و توسط کلاژن به شبکیه وصل می شود.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.