دارای ۳۷ اسلاید قاب بندی شده با موضوع مربوطه همراه با تصاویر متن کامل و پر محتوا

Zhra96261

صفحه 1:

صفحه 2:
۳ < 3 3-7 0 eke الفا عم

صفحه 3:
ارائه کنندگان سمینار : زهراصادقی مریم کریمی OL Se Ee ed edo)

صفحه 4:
و شيوع يبك الا »؟ توصد ثر ‎a AL Ligh‏ كه افراد در نتيجه مصرف

صفحه 5:
بیماری های تاشی از مواد غذائی و اهمیت آنها | be ‏گشورهای در حال توسعه پا فقر بهداشتی پلکه در کشورهای توسعه یافته با استاندارد‎ ‏بالاق هدانتی نیز رو به افزلیش بود9 است و این در حللی است که وقوع عفونتها و‎ Re orcs ev ‏ا ک وا‎ (51252 00000003 * غذا می تولندبه عنوان یک 5 کند. که در ‎Oe) ae aca eo eon‏ و( ‎٩ nara era ee a ee)‏ بعضی از باکتری ها پیهاری زايغذایی» در گروه دوم فرار می گیرند . جدول ۲۱ ‎ea‏ و نشان ۳2

صفحه 6:
۳ رای غذای از نظر تقسیم بندی جزی بیماری های روده ای تفسیم ای می شوند که از نظر آهمیت در امریکا بعد از بیماری های ریوی در مقام دوم قرار دارد. در یک بررسی در ایالات متحده گزارش شده که بطور متوسط هر آمریکایی حداقل هر ‎ore aor‏ ۱ و و زا ‎le‏ ‏1 ‏ا ‎eee rcs SMES Rey ee‏ ‎ae aE) ol‏ ا ا ۱ از هزار میلیون مورد اسهال حاد"در بین"بچه های زیر پنج سال در ممللک آفریقاه آسی (به استفنای چین) و آمریکای لاتیناتفاق می افتد. که به مرگ بیش از ۵ میلیون منجر ‎eh): AP‏

صفحه 7:
و ل ال اا اا خاصى برخوردار أست. بعلاوه واقعيت امر به علت عدم كزارش و يا كمبود كزارش ‎errs‏ ا ا ا م ا را ا ا ل يك ۱ ارت بام ‎Ris ee‏ Te" ‏ا‎ : RY. >. Bein) (pene nte

صفحه 8:

صفحه 9:
سن كمبيلوباكتر و سالمونلا (خصوصا سالموثلاانتريتيد يس اتالمونا کمپیلوبا کتروبرسینیا ae tee ce ad need tee) Ly) ۳ ويبريوكلراء وير يويارا همولى تيكوس 5 سموم عصبی و سموم فلج دهنده صدفها و ویروس ثورواک مسمومیت اسکومبرونید ۳ آنیزاکبازیس سالمونلاه کمپیلوباکترو کلوستریدیوم برفینجنس Dea Dekel ete we MRSS eel e rsp ary ‏چم اتعنان.‎ ‎BLE 3‏ تم مرغ كم بخته ‎eed‏ 00 ‏أب ‏برنج سرخ کرده ‏صدقف ‏ماهيهاى تون و مكرل ‏ماهيهاى كرويرواستير ‎snr!)‏ ‏وت ‏لك ‎۱ ‎5 ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 10:
نقش میگروب ها در ایجاد بیماری های غذانی 9 میکروب ها مسئول بروز بخش وسیعی از مسمومیت های غذائی می ‎Un‏ بسيارى از لين سس« محسوتٍ نمی شدند و اخیرا تحت عنوان میکرب های بیماری زای پنهان یا ‎a Se cad‏ 0 ‎nee) oe eee i ae)‏ ا ا ‎ee‏ ‎eee Ree a ley veto le fern cet ay)‏ محیط با اکسیژن کم زنده مانده و خصوضا اينکه بعضی از لین میکرب ها ‎een Seika eee ee eer B a)‏ نمایند و بعضی نیز حتی با تعداد کم قادرربه ایجاد بیماری می باشند و این يا الل ا 00

صفحه 11:
‎Ve‏ ار را دب را رز ۱۳ ‏)11 ۱ قیپ باکتری مولد پیماری در مواد غذایی وجود دارد. تیپ اول تحت عنوان باکتری ای عاقلی مسمومیت مواه غذلیی ات که از طریق مصرف مواد غذلیی حاوی نم لاكترق انتج از رشد باكترى در عدا حاصل مى شود كه نمونه هاى مهم أن ‎oe‏ ا ا ارا ا ا ل 2 باشد. تيب دوم باكترى تحت عَنوَان باكترى هاى عامل عفونت مواد غذليىاست كه ‎eT eae eer sl‏ ا ا ا 0 تكثير خود وديا توليد متابوليت هاى خاصاخود عوارضى را در بدن ميزبان الاق ‎eed‏ ا ا ا لت اك ‎

صفحه 12:
و ا ا و ا ‎Oe‏ ‏ا ‏ و ار 2 ۱۶ ‎ree‏ لاشه آنها موجودند. از طرف ۱۳۳ از زر حاوی باکتری های بیماری زایی باشد که از مدفوع منشاء می گیرند. (1 ‏ل‎ ‎25000 ‏ا ل ا ا د‎ ۱ 1/0) Rees Nes or ore Marea rn yey ‏م ا ا‎ Fe MOR. si) ‏ا‎ ‎۱ a eee eee) sere eter TO Te a kd ee ee

صفحه 13:
۲ عوامل بیماری زای ویروسی مواد غذایی 6 در مقایسه با باکتری ها نقش وبروس ها در تولید بیماری های غذلیی کمتر مورا اتوجة قرار كرفته است و لين به علت مشكلات تكنيكى در جداسازى ويروس ها ا ا لات ل اكتذااكة در اكثريت ازمايشكاههاى ميكربى مواد غذايى وجود ندارد. ويروس ها در مواد غذلیی قادر به رشد نیستند و لذا تعداد آنها در مقایسه با باکتری ها در مواد غذایی کم خواهد بود. ولی از انجائیکه وجود بسیاری از باکتری ها بیماریزای ‎gee: kV Sora el SOO PRA OTD)‏ ل ‎rn vary res Pe] er CUP RUC‏ رت ‎TOSS ES awe Meee aed‏ ال 0 رن

صفحه 14:
ننا- عوامل ' بنماريزاى انكلى مواد غذايى * الگل های تک پاخته ای نیز مانند ویروس ها قادر به رشد در مواد,غذلیی نیستند ولی کیست أنكاافى ‎Ny. KEN‏ ا ا 20229007 لون ال ل ا ا ا ا ا ا ا ‎cone‏ اال 0 ا ا ا ا ا ا ا ا ۱ ‎eee ro aoe‏ ا ا ا ۱ ‎mee Nee ner‏ ا اا ا ا ۱ ‎ee ete‏ ا ا ل کشورها به آلودگی انگلی مبتلا هستند. از نواع مهم انگل های حبولنی 001771 به انسان ‎Yea Se oN‏ ل ‎pe Te ees Sc‏ 0 ‏ل‎ Ure SA Rebeca آنیزاکیس و کرم نواری ددیفیلوبوتریوم لاتوم آشاره نمود.

صفحه 15:
CLUMSY VAS CE) Way ONC U | Ci (ary) Se Ree ‏ا‎ Bern]. be ‏اك‎ Re Sect 000 ct Oe Ole ‏ا‎ ‏عنوان تمونه مي توان ازرقارج کلاوی سپس نام برد که مایکوتوکسین حاصل از آن‎ ‏(اركوتامين) آز جئد قرن بيش شناخته شده است. به طور كلى مايكوتوكسين ها متابوليت.‎ SS eens ae 02 0 ‏ل‎ ees oe ‏ا ا‎ ONS Fay ened ‏الي ا ا دده‎ ad ea ‏متا‎ ae al ee Nal ee a ‏أسبرزيلوس بارازيتيكوس. روى بعضى مولا غذليى توليد مى كردد. مشكل سموم قارجى‎ ۲ ER yt ‏باشد.‎ ce ‏انبار کردن صحیح مو‎

صفحه 16:
6- شايز عوامل بيماريزاى مواد غذايى ؟ غیر از عوامل میکریبی که به آنها اشاره گردید عوامل دیگری وجود دارند ‎rl Ree meets cn Sees wee ene SS, eo)‏ 20 ال ا ل ل بوكو ۱ * كزارشهاى مرك و مير متعددى از مصرف كياهان يا حيوانات سمى موجود است. گیاهان سمی - بعضی گیاهان بطور ثانویه در لثر جذب بعضی مولد ‎OR eae ee nr Tere neo eer‏ سلنیوم است که حیوانات ,را مسموملی گند. پیسباری از گیاهان نیز به طور ‎ai)‏ ا 0 ۱ ‎URC ARES‏ | هلول اسکولائتا و بسیاری از انواع گیاهان دیگر

صفحه 17:
۹ ‏روت‎ la ‏وا‎ rv 105 35 te ‎F‏ الل ‎Qo‏ ‎9

صفحه 18:
از نظر بهذاشتئ لت مورد استفلقة جهت عمل أورى مواد بايستى مطلقاً از نظر آشناميدن سالم باشد. ی ~ —a

صفحه 19:
آلودکی مواد غذایی از طریق هوا ۴ آلودگی مواد غذلیی از طریق هوا نیز مانند لب می تولند از دو جنبه ا ا ا ال ا م كال ا ل ا ل 5 مورد آب اشاره گردید می باشد.

صفحه 20:
Se ee ee DN ore re Shed Pray ‏لا‎ eS mews he) ‏بآ كلت‎ درصد ing ‏رد‎ ‎alvy ‎Nit ‎۹/۹۱ ‏عو/؟‎ مثبت تعداد 1 2 101 ۶ \\¥ Wo آنتروکوک تعداد كاركران آزمایش شده مرن ‎yev‏ ‎yy‏ ‏روز ‏۱ ٠ ‏بيه‎ شغل غيرغذايى كاركر كارخانه اغذايى مكاتيزة کارگر غذای خیابانی کارگر نانوایی و شیرینی پزی كاركر ينيرسازى كاركر صنايع كوشت

صفحه 21:
Nucleoid Containsa single, simple, {ong circular DNA molecule Pili Provide points ‘of adhesion to surface of other calls Flagell Propel el through its ~ surroundings. are smaller than cat ribosomes, bout serve the same function—protein Cell envelope Structure varies with typeof bacteria. synthesis from an RNA message,

صفحه 22:
قفاوت ساختار دیواره انواع باکتریها Cell envelope ‘Structure varies with type of bacteria. 9 ‏۱ص‎ ‎[۱ ern ۱ ۲ ۰ 00 2 5 ۹ تركيب اين لايه ‎bacteria Gram-positive bacteria|‏ ۳ شد. اند که دز آن بخش ‎No outer membrane; ۱ Land}‏ ی آب درست (گلیسرول و نا ازبقتريا فرة)امركند ‎thicker peptidoglycan layer‏ “رما روك ‎yyy Cian (ind‏ 520110 (هیدروکرین) به سمت داخل است. Cyanobacteria Archaebacteria Gram-negative; tougher peptid- No outer membrane; calycan layerjextensive internal peptidoglycan layer outside ‘membrane ystem with photo- plasma membrane synthetic pigments

صفحه 23:
۱ slo 5)55U - Jal 09)5 ‏رت رس مها‎ Ct) * باكترى ميلة أى شكلء كرم منفى با طول متفاوت كه اغلب كونه ال ا ل لال لت ‎Ronee‏ ۱ vec ea re ee SN ‏عنوان مهمترين عامل مسموميت غذائى قابل كزارش مطرح مى‎ ‏باشند. در سالهاى اخير وقوع مسموميت ناشى از اين باكترى به‎ ‏اا ا‎ aca lie ee A lo است»

صفحه 24:
0 شکل باکتریها rita spirals) Bacil (Rods)

صفحه 25:
۰ ۱ . یه مواد غذلئی مهمترین عامل بروز 3 Re. ‏ولی موارد زیادی از سالمونلوز‎ 5 ‏ا ل ا 0 عق‎ ed و ولز مرغ, بوقلمون » شیر و گوشت بیشتري ى كزارش شده اند. =

صفحه 26:
زد ره رد ره ‎ES‏ ؟ اشریشیاکولای عمومً به عنوان بخشی از فلورمیکربی طبیعی روده ‎Ble‏ را ۱ ؟ آضریشیاکولای بیماریزای روده ای عامل مهم اسهال در کشورهای در ا ‎PSB Mee perl Nene‏ ‎Sy sake trae cae eae‏ 0 ‎a area rk a alae‏ 2 ات ‎Byres MMe a sean)‏

صفحه 27:
ارتباط اشریشیاگولای با مواد غذائی و کنترل آن *؟ منبع اصلی آقریشیاکولای در محیط احتمالا مدفوع انسانهای آلوده به عفونت ‎eae ew eae‏ ا 0 این میکرب/هستند. aoe We) eRe SCC Swear ls ais ‏ا‎ error eeu eee fel ee oe Pe eee SBR Bee Seeder) eee renee ar Web ev LT an ea Cg POM Geer a arene NN (Ola as a sa poe ‏ا رد‎ ree 0 ‏ا ل‎ Sore ae OA) ce Oe) RRR, cgay Io ‏انك‎ tated

صفحه 28:

صفحه 29:

صفحه 30:
Pee A SPY Roe Sore senor Pe PPS ‏به نشانیهاه دوره کمون و انواع عوامل بیماری زا‎ عوامل مؤتردر شیوع بیماری های ماصل از مواد ‎as‏ 1 استقادم ار طروق ۳ غذاهاى خبلى أسيدق ا 0 تقهدارى غذاهاى خيلى ‎a)‏ 00 يا استعمال لوك ها مسى در تبهيه توشابة لك انيع Porc) ‏كلينيكى‎ ae ‏خون‎ استفراغ» از شستشوی غذاهای مولدپیماری ral (03 ۱ ne) غذاها و نوشابه ها با اسیدیتهخیلی زیاد هر غذابى كه به طور 517 Sts ad ‏كيكة بورد بحت"‎ نشانیهای بیماری از اس 1 ۳ PE Ponape 5 ‏اطع‎ ‎Resa) Perce tere ‏صابونی: یی دقن‎ ee een “etal oe thas ‏کولایس : شوک‎ 5205-5 for ‏متشه مواد‎ ‏بیماری‎ ‎Tas‏ ماد مغ مان ‎ ‏نع بیماری ‎ee ‎cos ‏روده و معده‎ ‏223286 ‏كاديوم ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 31:
Ribosomes are protein-synthesizing machines Peroxisomes destroy peroxides Cytoskeleton supports cell, aids <_____tysosome degrades intracellular TT debris transport vesicle shuttles lipids and proteins between ER, Golgi, and plasma membrane Golgi complex processes, packages, and targets proteins to ‘other organelles or for export ‘Smooth endoplasmic reticulum (SER) is site of lipid synthesis and drug metabolism ~ Nucleolusis site of ribosomal RNA synthesis Nucleus contains the Rough endoplasmic reticulum ‘genes (chromatin) IRER) is site of much protein synthesis Mitochondrion oxidizes fuels to produce ATP (a) Animal cell Nuclear envelope segregates chromatin (DNA + protein) from cytoplasm Plasma membrane separates cell from environment, regulates movement of materials into and out of cell

صفحه 32:
‘Smooth endoplasmic reticulum (b) Plant cell Nucleolusissite of (SERDissite of lipid synthesi ribosomal RNA synthesis #4 d™ug metabolism Plasma membrane Rough endoplasmic reticulum eer ‏ساد سيد‎ a separates cell from _(RER) is site of much protein genes (chromatin) environment, regulates synthesis movement of materials 7 into and out of cell 3 ۱ Ribosomes! Cytoskeleton Mitochondrion oxidizes fuels to produce ATP Chloroplast harvests sunlight, produces ATP and carbohydrates Starch granule temporarily. stores carbohydrate products of photosynthesis, Thylakoids are site of light-driven ATP synthesis Cell wall provides shape and. rigidity: protects cell from ‘osmotic swelling Vacuole degrades and recycles macromolecules, stores metabolites Plasmodesma provides path Cell wall of adjacent cell between two plant cells Glyoxysome contains enzymes of the glyoxylate cycle

صفحه 33:
غشاا پلادمايي محتویات ‎Cem‏ ی سلولهاي زنده Nucleus eukaryotes) -Plagma membrane Tough let aes. Z Seley omen DNAand associated oti. lr substances Nal ‏هنهه‎ 7 ۹ 0 لمجم مانا مر او و ی ‎ytoplasm‏ ۱9 اع عاماي سس ‎epee recy‏ و ‎ores‏ #پروتنينهاي حامل در غضاء ‎gta‏ تا ‎tee ered‏ ی Seer 0 wire Feels.) eC an pes

صفحه 34:
ژي مد را 5 ‎es‏ re) ‏ندارند.‎

صفحه 35:

صفحه 36:
اتواع: اه ل و ا Ce ed انواع: و موس

صفحه 37:

صفحه 38:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
30,000 تومان