صفحه 1:
جهت اطمینان از سلامت آن. * براى كنترل كالاهاى وارداقى موجود در كمر كات و د ‎ie) ee) 9‏ ل ا ‎Be) PE‏ *برای تایید سلامت کالای تولیدی و صدور پرولنه های ساخت 3 ‎eerie]‏ ا ‎Pe OS‏ COTE Ieee On ear pe] et ‏ا ا ا‎ BI

صفحه 2:
ری ور ۱ *چراغ الکلی و پنبه و کبریت. الکل. نخ و كاغذ و * شيشه هاى دهان كشاد ۱ ا 0 تل ‎re‏ *فلاسک بخ * فرمهاى مخصوص ثبت اطلاعات ا م ا ا ‎fe) eee‏ خواهد شد.

صفحه 3:
ae ۶ ‏لذا بلید پس از نمیز و خشکت کردن طبق یکی از روشای‎ 3 ‏سترون سازى آن نمود.‎ ‏در جه سانتى كرات بهذا‎ 1150-1١1٠ ‏قرار دادن در هواى كرم‎ اب-١‎ ‏ساعت‎ ‏۲-با قرار دادن در بخار اب در حرارت ۱۲۱ درجه سانتی گراد بمدت‎ ‏دقیقه در فشار ۱۵ اتسفر (اتو کلاو)‎ ۵ ا م 4- با قرار دادن در اكسيد اتيلن.

صفحه 4:
‎CENCE RC eee sls‏ سر می توان طبق یکی از روسهای زیر عقل رد ۸ ۱۳ مر ۳ ۱ و تا ل ا ل ا ا ا رد ‎Le‏ ا ا ات ا ‎rr‏ ‏میلیون کلر بمدت ۱۰ دقیقه غوطه ور سازید و سپس بگذارید خشک شود

صفحه 5:
برداشت ‎for gc‏ ور ‎NO ae ICS ed‏ تست سر سر ۰ لین ظروف بلید کاملاً تمیز و خشک بوده و درصورت لزوم بر ل ا ا 0 موجودات ذره بینی ننماید. ظروفیکه برای نمهنه های جامد یا نیمه جامد(خمیری شکل) و فر آور3ة بت سس مس لس رت سس مب له( درب آنها کاملاً جزم باشد تا محتوی درون آنها ببرون نریزد.

صفحه 6:
ا ‎sy CS‏ مذکور دردسترس نباشد استفاده می شود. تعداد ظرهای بهر را ((8) و تعداد نمونه موردنیاز را (1۱) در نظر 3 ار ‎Seenuny seer‏ ال 000 ‎Se le dS Re eM ae)‏

صفحه 7:
نمايى و اين ۳ رل دم تعد اد نمونه مور- 2 شود. ا 7 2 ا ا ل ل نمونه شاهد جهت صاحب كالا

صفحه 8:
حوبدارمی نود یک محموله می ‎yp eg FS‏ ‎Jy)‏ see) 0 rug y Wee Uren I ee rene i peewee Ce were Se rs men nee re) ee eee) مقدار نمهنه ای که از هر یک از بسته های انتخاب شده یک بهر بدست مى آيد.

صفحه 9:
‎ud :‏ ا ال ا سس تسرد سود ‏أ. نمونه آزمايشكاهى ‏۲ نمونه شاهد جهت نمونه بردار ‎py Career Wear eS or ty ea ‏تلا ۱ ‏مقدار معینی از نمونه معرف است که برای آزمایشگاه ارسال می شود.

صفحه 10:
۱- مقدار یا تعداد نمونه ارسالی باید مطابق با شراقط تمونه بر استاندارد باشد. ۲- نمونه بصورت لاک و مهر شده به آرمایشگاه ارسال شود ‎COS eee UN Se eae ene heen‏ رطوبت....) مطابق با شرائط استاندارد ملی ایران و ضوابط مربوطه باشد» ATO | nb) Ren 7

صفحه 11:
-نام کارخانه اشر کت وارد کننده کالا نام کارخانه و کشور سازنده کالا - تاریخ تولید و تاریخ انقضای اعتبار مصرف -سری ساخت ل - شماره و تاريخ نامه يا فرم ارسال نمونه, ل

صفحه 12:
ا در - نامه شماره و تاريخ داشته باشد 00 3 digas Sol pb - - حالت فیزیکی نمونه چیست؟ (پودر . گرانول, مایع. ..) تعداد يا مقدار نمونه ‎ie ee‏ رت اس ۳0

صفحه 13:
- نوع بسته بندى اصلى نموته ‎co‏ ا ا 0 ‎hah Nan‏ ل ل ل دبس ند ‎ed‏ لاصو سس سس ‎Ce‏ ‏خا ا ۱ 2 - محل نمهنه برداری( اماکن عمومی. کار گاه ها . شر كتهاء کار خانجات. ‎Cee Ard‏

صفحه 14:
۲ شماره و تاریخ نامه باید با شماره و تاريخ درج شده 7 3

صفحه 15:
مشخصات قید شده روی نمونه مطابقت داشته باشد» #** مدارك ارسالى براى مواد اوليه در ‎nd Jeet ae‏ موارد ذيل باشد ۱۳ Ss ator a Rr cs Ror nT ca ۲ اصل برک آنالیز با تصویر برابر اصل شده توسط مر کز ارسال تموئه:

صفحه 16:
تاریخ تولید وانقضای مصرف - نام كار خلنه سازنده ‎er Ow‏ رک وارداتى بودن) - حالت فیزیکی نمونه ee nerd ‎Sear e eS‏ ا ا

صفحه 17:
eS te Pema ane ne ee ‏مورد مصرف ماده اولیه ( در صور تیکه نمونه ماده اولبه باس‎ - 7 7 re Sierra eT Sil

صفحه 18:
۲ رل *حالت فیز یکی نمونه سوت ال رتست ۱۳ ee Ne ce at ‏*نام و آدرس كارخانه سازنده محصول‎ ‏فرمول ساخت محصول‎ *

صفحه 19:
*ریز ازمابشات انجام شده با د کر نتایج * تاريخ انجام آزمايشات *برگ آنالیز مواد اولیه بکار رفته درفرمول ساخت محصول ‎PES nee ere Neen‏

صفحه 20:
00 *پروانه ساخت قبلی محصول ا ا ا ‎eee re ao‏ *فرم ارسال نمونه با ذکر مشخصات لازم و ۱ شده باشد:

صفحه 21:
uM ows رد تمرم سح بل نوع بسته بندى ‎Les)‏ ا ا ل ل ل رز محدوده قابل قبول مرجع مورداستفاده براى انجام آزمون ا 0 Se OTe ee Bd

صفحه 22:
ل ل و ره تدای ‎fp a Jo)‏ ا ا ۳ نشانی کامل محل توليد 4 ا ا لت ا م 5 تاريخ توليد كالاء به روز ماه سال

صفحه 23:
۲-نام کلیه تر کیبات محصول ۸ شماره سری ساخت ‎ee POE ed) ee‏ ‎Sey ee rey ee‏ 00

صفحه 24:
- ..— سود وس ای ..

صفحه 25:
*مواد غذایی که بصورت کنسرو در فوطی تهبه بی ‎ene ner ee ee ares‏ اختصاصى كارخانجات مربوطه تهيه و به بازار عرضه مى كردن نمونه با بسته بندى كارخانه اى برداشت شود. * نمونه بردارى از كوشت و ماهى و غذاهاى دريايى و نظلئر لن بايث بوسيله كارك و جنكال و قاشق استريل يااره هاى مناسب انجام شوة.

صفحه 26:
برداشت كرده و در شيشه دهان كشاد درب دار 0 های فریزر استفاده نشده قرار دهید و در شراییط مناسب زد آزمايشكاه ارسال داريد. 3 * شير خشك و كرده هاى غذايى را بهتر است بصورت بسته كامل 9 نشده انتخاب و ارسال دارید. درصورتبکه این امر میسر نباشد ‎SO‏ ‏نمونه را با رعايت اصول بهداشتى ودر مجاورت شعله در شيشه هاى ‎lr Se)‏ ل ل ل ار

صفحه 27:
ال 1 ‎stg‏ را ‎Ge‏ رك ال لكا داق تریلرها باید از سوآپهای استریل استفاده نمود.( ۲ سواپ از برداشته و در لمله های سترون و یا لمله هاییکه محتوی مقدار "که .بيتنه است قرار داده و به آزمايشكاه ارسال داريد:

صفحه 28:
نمونه برداى كب بيد ار ‎alicd‏ ات سر نمونه آب کلرینه را بلید در شيشه های حاوی ۱/۰ میلی لیتر محلول 117 ‎ee mec p ey)‏

صفحه 29:
برای استریل شیشه های حاوی تیوسولغات سدیم ضروو اتو کلاو استفاده کرد.

صفحه 30:
نمونه آب بلافاصله پس از نمونه برداری بایستی به آزمابشگاه ارسال تا مورد آزمون قرار گیرد. چنانچه بهر علت امکان آزمون فور: میسرنباشد بایستی شیشه های حاوی نمونه را در بخچال بادهای ۱3 ‎oo‏ قرار ذاد. ‎eo ae ey SIR TO MET Rel Sr eh r ey‏ ‎Ue ena Sector Sy ene) eerrey seca‏ است.

صفحه 31:
لست بلى اتيلن جهت لمونه بردارق ا ا ل ‎Cre‏ ‏ظروف را از نمونه آب پر کرد بطوریکه به هیچ وجه هوای 31 ‎eurye rep‏ ۱۳| اگر نمونه اب به منظور اندازه گیری نیترات و نیتریت برداشت می مى بايست بازاى هر ليتر آب ‎١‏ م ل اسيد سولفوريك غليظ به نمونه اضافه شود.

صفحه 32:
perce من بلا | وزابلا | ازاك ‎ck‏ و ‎ ‏ی ‎ous ‎sary ‏گرم‎ ‏توت ‏م ‏اوزن بل 1 کل گرم ‎ay ‏گرم سته | گرم ۲ سته | قم ۲بسته ‏| اه ‎ ‏قي ان “م ‎au.‏ | از بالات | ازان با ۲ | اوزان بالات برع | مش | مدش | مه ب ۴ ‎Eat‏ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 33:
_ مشادير لاق ‎shy‏ ۷ 712۲ ار از

صفحه 34:
أنواع رب ‎Sly‏ ا ل و

صفحه 35:

صفحه 36:

صفحه 37:
ب) بسته هایی کوجک مانند بسته هایی چای انواع شیر شک ها و مشابه آنان نمونه های انتخاب شده باید کاملاً سته بوده و قبلاً باز نشده باشد.

صفحه 38:

صفحه 39:

صفحه 40:

صفحه 41:

صفحه 42:
ندا د كارئن بير تعدا و نعئيكد بابد يردائته قود

صفحه 43:
2

صفحه 44:
ا تداقل دار تسو كر ال سراكز نميه و توزیم و شر

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
32,000 تومان