صفحه 1:
جهت اطمینان از سلامت آن.
* براى كنترل كالاهاى وارداقى موجود در كمر كات و د
ie) ee) 9 ل ا Be) PE
*برای تایید سلامت کالای تولیدی و صدور پرولنه های ساخت 3
eerie] ا Pe OS
COTE Ieee On ear pe] et ا ا ا BI
صفحه 2:
ری ور
۱
*چراغ الکلی و پنبه و کبریت. الکل. نخ و كاغذ
و
* شيشه هاى دهان كشاد ۱
ا 0
تل re
*فلاسک بخ
* فرمهاى مخصوص ثبت اطلاعات
ا م ا ا fe) eee
خواهد شد.
صفحه 3:
ae
۶ لذا بلید پس از نمیز و خشکت کردن طبق یکی از روشای
3 سترون سازى آن نمود.
در جه سانتى كرات بهذا 1150-1١1٠ قرار دادن در هواى كرم اب-١
ساعت
۲-با قرار دادن در بخار اب در حرارت ۱۲۱ درجه سانتی گراد بمدت
دقیقه در فشار ۱۵ اتسفر (اتو کلاو) ۵
ا م
4- با قرار دادن در اكسيد اتيلن.
صفحه 4:
CENCE RC eee sls سر
می توان طبق یکی از روسهای زیر عقل رد ۸ ۱۳
مر ۳
۱ و
تا ل ا ل ا ا ا رد
Le ا ا ات ا rr
میلیون کلر بمدت ۱۰ دقیقه غوطه ور سازید و سپس بگذارید خشک شود
صفحه 5:
برداشت for gc ور
NO ae ICS ed تست سر سر ۰
لین ظروف بلید کاملاً تمیز و خشک بوده و درصورت لزوم بر
ل ا ا 0
موجودات ذره بینی ننماید.
ظروفیکه برای نمهنه های جامد یا نیمه جامد(خمیری شکل) و فر آور3ة
بت سس مس لس رت سس مب له(
درب آنها کاملاً جزم باشد تا محتوی درون آنها ببرون نریزد.
صفحه 6:
ا sy CS مذکور دردسترس نباشد
استفاده می شود.
تعداد ظرهای بهر را ((8) و تعداد نمونه موردنیاز را (1۱) در نظر 3
ار
Seenuny seer ال 000
Se le dS Re eM ae)
صفحه 7:
نمايى و اين ۳ رل دم تعد اد نمونه مور- 2
شود.
ا 7
2
ا ا ل ل
نمونه شاهد جهت صاحب كالا
صفحه 8:
حوبدارمی نود یک محموله می yp eg FS
Jy)
see) 0 rug y Wee Uren I ee rene i peewee
Ce were Se rs men nee re)
ee eee)
مقدار نمهنه ای که از هر یک از بسته های انتخاب شده یک بهر بدست
مى آيد.
صفحه 9:
ud :
ا ال ا
سس تسرد سود
أ. نمونه آزمايشكاهى
۲ نمونه شاهد جهت نمونه بردار
py Career Wear eS or ty ea
تلا ۱
مقدار معینی از نمونه معرف است که برای آزمایشگاه ارسال می شود.
صفحه 10:
۱- مقدار یا تعداد نمونه ارسالی باید مطابق با شراقط تمونه بر
استاندارد باشد.
۲- نمونه بصورت لاک و مهر شده به آرمایشگاه ارسال شود
COS eee UN Se eae ene heen
رطوبت....) مطابق با شرائط استاندارد ملی ایران و ضوابط مربوطه باشد»
ATO | nb) Ren 7
صفحه 11:
-نام کارخانه اشر کت وارد کننده کالا
نام کارخانه و کشور سازنده کالا
- تاریخ تولید و تاریخ انقضای اعتبار مصرف
-سری ساخت
ل
- شماره و تاريخ نامه يا فرم ارسال نمونه,
ل
صفحه 12:
ا در
- نامه شماره و تاريخ داشته باشد
00 3 digas Sol pb -
- حالت فیزیکی نمونه چیست؟ (پودر . گرانول, مایع. ..)
تعداد يا مقدار نمونه
ie ee رت اس
۳0
صفحه 13:
- نوع بسته بندى اصلى نموته
co ا ا 0
hah Nan ل ل ل دبس ند
ed لاصو سس سس Ce
خا ا ۱ 2
- محل نمهنه برداری( اماکن عمومی. کار گاه ها . شر كتهاء کار خانجات.
Cee Ard
صفحه 14:
۲ شماره و تاریخ نامه باید با شماره و تاريخ درج شده
7 3
صفحه 15:
مشخصات قید شده روی نمونه مطابقت داشته باشد»
#** مدارك ارسالى براى مواد اوليه در nd Jeet ae
موارد ذيل باشد
۱۳ Ss ator a Rr cs Ror nT ca
۲ اصل برک آنالیز با تصویر برابر اصل شده توسط مر کز ارسال تموئه:
صفحه 16:
تاریخ تولید وانقضای مصرف
- نام كار خلنه سازنده er Ow رک
وارداتى بودن)
- حالت فیزیکی نمونه
ee nerd
Sear e eS ا ا
صفحه 17:
eS te Pema ane ne ee
مورد مصرف ماده اولیه ( در صور تیکه نمونه ماده اولبه باس -
7
7 re Sierra eT Sil
صفحه 18:
۲ رل
*حالت فیز یکی نمونه
سوت
ال رتست
۱۳ ee Ne ce at
*نام و آدرس كارخانه سازنده محصول
فرمول ساخت محصول *
صفحه 19:
*ریز ازمابشات انجام شده با د کر نتایج
* تاريخ انجام آزمايشات
*برگ آنالیز مواد اولیه بکار رفته درفرمول ساخت محصول
PES nee ere Neen
صفحه 20:
00
*پروانه ساخت قبلی محصول
ا ا ا
eee re ao
*فرم ارسال نمونه با ذکر مشخصات لازم
و ۱
شده باشد:
صفحه 21:
uM ows
رد
تمرم سح بل
نوع بسته بندى
Les) ا ا ل ل ل رز
محدوده قابل قبول
مرجع مورداستفاده براى انجام آزمون
ا 0
Se OTe ee Bd
صفحه 22:
ل ل و ره تدای
fp a Jo)
ا ا
۳ نشانی کامل محل توليد
4 ا ا لت ا م
5 تاريخ توليد كالاء به روز ماه سال
صفحه 23:
۲-نام کلیه تر کیبات محصول
۸ شماره سری ساخت
ee POE ed) ee
Sey ee rey ee
00
صفحه 24:
- ..—
سود وس ای ..
صفحه 25:
*مواد غذایی که بصورت کنسرو در فوطی تهبه بی
ene ner ee ee ares
اختصاصى كارخانجات مربوطه تهيه و به بازار عرضه مى كردن
نمونه با بسته بندى كارخانه اى برداشت شود.
* نمونه بردارى از كوشت و ماهى و غذاهاى دريايى و نظلئر لن بايث
بوسيله كارك و جنكال و قاشق استريل يااره هاى مناسب انجام شوة.
صفحه 26:
برداشت كرده و در شيشه دهان كشاد درب دار 0
های فریزر استفاده نشده قرار دهید و در شراییط مناسب زد
آزمايشكاه ارسال داريد. 3
* شير خشك و كرده هاى غذايى را بهتر است بصورت بسته كامل 9
نشده انتخاب و ارسال دارید. درصورتبکه این امر میسر نباشد SO
نمونه را با رعايت اصول بهداشتى ودر مجاورت شعله در شيشه هاى
lr Se) ل ل ل ار
صفحه 27:
ال 1 stg را
Ge رك ال لكا داق
تریلرها باید از سوآپهای استریل استفاده نمود.( ۲ سواپ از
برداشته و در لمله های سترون و یا لمله هاییکه محتوی مقدار "که
.بيتنه است قرار داده و به آزمايشكاه ارسال داريد:
صفحه 28:
نمونه برداى كب بيد
ار
alicd ات سر
نمونه آب کلرینه را بلید در شيشه های حاوی ۱/۰ میلی لیتر محلول 117
ee mec p ey)
صفحه 29:
برای استریل شیشه های حاوی تیوسولغات سدیم ضروو
اتو کلاو استفاده کرد.
صفحه 30:
نمونه آب بلافاصله پس از نمونه برداری بایستی به آزمابشگاه ارسال
تا مورد آزمون قرار گیرد. چنانچه بهر علت امکان آزمون فور:
میسرنباشد بایستی شیشه های حاوی نمونه را در بخچال بادهای ۱3
oo قرار ذاد.
eo ae ey SIR TO MET Rel Sr eh r ey
Ue ena Sector Sy ene) eerrey seca
است.
صفحه 31:
لست بلى اتيلن جهت لمونه بردارق
ا ا ل Cre
ظروف را از نمونه آب پر کرد بطوریکه به هیچ وجه هوای 31
eurye rep ۱۳|
اگر نمونه اب به منظور اندازه گیری نیترات و نیتریت برداشت می
مى بايست بازاى هر ليتر آب ١ م ل اسيد سولفوريك غليظ به نمونه
اضافه شود.
صفحه 32:
perce
من بلا | وزابلا | ازاك
ck و
ی
ous
sary
گرم
توت
م
اوزن بل 1
کل گرم
ay
گرم سته | گرم ۲ سته | قم ۲بسته
| اه
قي ان “م
au. | از بالات | ازان با ۲ | اوزان بالات
برع | مش | مدش | مه
ب ۴ Eat
صفحه 33:
_ مشادير لاق shy ۷ 712۲ ار از
صفحه 34:
أنواع رب
Sly ا ل و
صفحه 35:
صفحه 36:
صفحه 37:
ب) بسته هایی کوجک
مانند بسته هایی چای انواع شیر شک ها و مشابه آنان
نمونه های انتخاب شده باید کاملاً سته بوده و قبلاً باز نشده باشد.
صفحه 38:
صفحه 39:
صفحه 40:
صفحه 41:
صفحه 42:
ندا د كارئن بير تعدا و نعئيكد بابد يردائته قود
صفحه 43:
2
صفحه 44:
ا تداقل دار تسو كر
ال سراكز نميه و توزیم و شر