مراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامتتغذیهطب سنتی

نکاتی در مورد خوردن سحری

صفحه 1:

صفحه 2:
در خوردن ی 0

صفحه 3:
(ico ap #۶ - ‏روزه هوس را می كُشدء شهرت و میل‎ 5 اق سرکش و افراطی مل وم ۱ حیوانی را می کشد. در روزه حیات ة هست. روزه موجب طهارت اعضا و جوارج می شود و...» علاوه ب اين فوایدبی شمار معنوی, با رعايت چند نکته ساده می توانیم جسم خود را هم در ماه رمشيان سالم كنيم؛ که همان بدنسالم و اعتدال مزاج مقدمه سي و سلوک سنوی است. ول بزرگان دینی است که ((روزه بگیررید تا سالم بمنید.»

صفحه 4:
۱- مهم ترین نکته. همان خوردن سحری است. روزه گرفتن بدون سحری می تواند منجر به نوعی روند خودهضمی در بدن شود که بیماری های متعددی را درپی خواهد داشت. بنابراین, خوردن سحری را حتی شده چند لقمه باشد. ترک نکنید.

صفحه 5:
۲- مثل هر غذای دیگری. بهتر است قبل از سحری هم آب نخوریم. در اين ميان كسانى كه طبع كرمى دارند و به واسطه حرارت کید و عطش زیادی که دارند کم اشتها می شوند می توانند قبل از سحری کمی آب بخورند تا اشتهای خوردن پیدا کنند.

صفحه 6:
۲- همیشه فاصله بین غذاخوردن و خوابیدن باید به اندازه ای باشد که غذا مراحل هضمی خود در معده را کامل کرده باشد. چرا که‌با خوابیدن. فعالیت هضمی معده بسیار كاهش حى يلبد و اكر درون آن غذليى باشد كه هنوز هضم نشده باشد. عدم هضم صحيح غذا؛ فساد غذا در معده. بوى.بد دهان. نفخ و ساير مشكلات كوارشى. ديدن كابوس. احساس ضعف و كرسنكى و ... را به دنبال خواهد داشت.

صفحه 7:
این که فاصله بین خواب و خوراک چقدر باشد بستگی به نوع غذای مصرفی دارد اما به طور متوسط. دو ساعت و نیم تا سه ساعت طول می کشد تا غذا به طور کامل از معده خارج شود. بنابراین باید سعی کنید که با بعد از صرف سحر نخوابید یا فاصله زمانی گفته شده را رعایت كنيد نکته:خوابیدن پس از سحری. عملا ضعف روزه دار را افزايش می دهد ولذا به عنوان یک توصیه برای کاهش گرسنگی, به هیچ وجه فایده ای ندارد.

صفحه 8:
۴- مهمترین دلیل احساس گرسنگی و تشنگی بیش از حد در طول روز. پرخوری سحر است. پس کم بخورید. ۵- استفاده از شیرینی های طبیعی و خوراکی هایی مانند عسل, آب عسل, انواع مغزهاء جوانه هاء برگه هاء خشکبار خام. زیتون. خرما و .... به ویژه در وعده سحر. به کاهش ضعف و گرسنگی طول روز کمک می کند. ۱

صفحه 9:
۶- پرهیز از غذاهای سرخ کردنی و غذاهای بسیار چرب. شور. شیرین. تند و پرادویه هم فراموش نشود. * _ هلیم کله پاچه و ماهی ازجمله غذاهایی هستند که تشنگی را زیاد می کنند. مصرف ادويه. فلفل و سیر را در غذاهای این ماه و به ویژه سحر کاهش دهید. *_ چای, قهوه و کاکائو هم به دلیل خاصیت ادرارآوری خود می توانند تشنگی را بیفزایند.

صفحه 10:
۷- داروهای خشک کننده مثل آنتی بیوتیک ها تشنگی را افزایش می دهند. اگرچاره ای از استفاده آنها ندارید سعی کنید.در وعده سحر از آنها اجتناب کنید. ۸- مصرف برنج یکی از شایعترین دلایل ایجاد ضعف در روزه داران است. برنج را همراه سبوس آن مصرف کنید.

صفحه 11:
‎-٩‏ وجود فیبر در غذا باعث می شود که روند هضم و آزاد شدن انرژی مواد غذایی به تدریج انجام شود و اين مسأله به کنترل ضعف روزه دار کمک شایانی می کند. ‏علاوه بر مواد غذایی حاوی فیبر. از نان های سبوس دار (نان سنگک و بربری) به ویژه در وعده سحر استفاده کنید. ‎

صفحه 12:
مقداری سبوس گندم تهیه کنید(راحت ترین کار. خرید سبوس از نانوایی های بربری ! هر شب یک قاشق غذاخوری از آن را در یک لیوان آب خیسانده در وعده سحر میل کنید. راحت تر این است که سبوس را به آب غذاهای آبکی مانند آبگوشت. آش. خورش ها و ... اضافه کنید. Shiateb.comgiio:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
19,000 تومان