هک و هکرها
اسلاید 1: هک و هکرها
اسلاید 2: مقدمهقصد داریم با شما در مورد هک و هکرها صحبت کنیم. اوایل برنامههای کوچکی توسط برنامهنویسان بنام “ ”Hacksنوشته میشد که شوخیهای بیضرر، دسترسیهای بیاجازه و برگرفته از احساس “ جلوی من حصار نکش” بود، اما اکنون تبدیل به زیانهای جدی شده است که به سیستمها وارد میشود. بهرحال در بعضی اوقات، هکرها برای سازمانها مفید هستند و بعنوان افراد آشنا شویم. بنابه تعریفمحافظ عمل میکنند. بد نیست که با فرهنگ و برنامههای این گروه از ، آنها افراد یا گروههایی از افراد با انگیزههای متفاوت هستند که امنیت یک سازمان یا یک فرد را به مخاطره میاندازند. آنها کاوشگران قلمروهای جدید هستند. بعضی برای منافع شخصی و بعضی برای سودرساندن به دیگران. اطلاع داشتن از تاریخ هک راه و آینده احتمالی آن را مشخص میکند. مطالعه در مورد هکرهای برجسته و داخلشدنهای بیاجازه آنها به سیستمها به افزایش آگاهی در این مورد کمک میکند.
اسلاید 3: اصطلاح “هک” به میانبر ایجاد شده در یک برنامه برای انجام سریعتر کار، اشاره میکند. ( این تعریفی است که با پیدایش این کلمه همراه آن بوده است ) طبق یک خردهفرهنگ، هکرها سعی در پنهان کردن هویت واقعی خود میکنند، هرچند مطالعات نشان داده است که بعضی از آنها از تحسین شدن بدلیل ماجراهایی که بوجود میآورند، لذت میبرند. بیشتر آنها از اسامی مستعار مانند Hacking wiz یا Hyper Viper استفاده میکنند. آنها خود را افراد ماهر و هنرمندی میدانند که گاهی خود را از ویروسنویسان جدا میکنند. در حقیقت، برای مشخصکردن یک هکر، تعریف مشخصی وجود ندارد. آنها دارای زمینههای متفاوتی هستند و دلایلی که پشت هک وجود دارد گستره وسیعی را میپوشاند، اما باعث تهدیدهای مشترکی میشوند. هکرها افراد باهوشی هستند و از اینکه کامپیوترها را به انجام کاری که دوست دارند وامیدارند، لذت میبرند.ما ناشناس هستیممقدمه
اسلاید 4: هکر واقعی، شخصیتی گروهگرا ندارد. هکر کسی است که با سیستمهای کامپیوتری آشناست و میتواند با روشهای خاص (بدون اجازه) وارد آنها شود.آنان افرادی هستند که میخواهند بدرخشند اما برای اهداف عادی اهمیتی قائل نیستند.هکر ها و کرکرهاهکرهای واقعی، آنان که هنوز هم به فرهنگ و منش هکرها باور دارند و از درک عمیق عملکرد یک سیستم، کامپیوتر و یا شبکهٔ کامپیوتری لذت میبرد و نفوذگر و خرابکاراند را کراکر مینامند. این واژه معمولا به اشتباه برای اعمال تحقیر آمیزی به کار میرود که واژهٔ کراکر برای آن مناسبتر است.کرکرهدفش از نفوذ به سیستمها، خرابکاری و ایجاد اختلال در سیستمهای کامپیوتری است.
اسلاید 5: انواع هکرهای کلاه رنگی(طبقه بندی هکر ها)(White Hats) : دسته اول ، یکی از بهترین نوع هکرها هستند که دعای مردم همیشه پشت سرشان بوده است . این نوع از هکرها ؛ همیشه به دنبال راههای ورود و نفوذ به شبکه را مییابند اما هیچ اطلاعاتی را نمیدزدند ، بلکه نحوه ورود به شبکه را به وبمستر آن نتورک گزارش میدهند تا جلوی نفوذ بیشتر گرفته شود.: گری هتها (Gray Hats) افرادی هستند که برای آنها شرایط خاصی وجود ندارد ، بسته به علاقه آنها در همان لحظه هک کردن ، یا وایت هت میشوند یا بلک هت . این نوع هکرها بعضی وقتها از قوانین پیروی میکنند و بعضی وقتها قانون شکن میشوند. (Black Hats): این نوع از هکرها ، فقط به قصد خرابکاری ، دزدیدن اطلاعات و اعمالی از این قبیل وارد سیستمهای شخصی و سایتها میشوند و همیشه قوانین را زیر پا میگذارند !
اسلاید 6: گروه اول هکرهای مدرسهای قدیمی که به دادههای فنی مانند کدهای برنامه یا آنالیز سیستمها علاقمند هستند. این گروه علاقمند به درگیرشدن در تحصیلات عالیه مرتبط با علوم کامپیوتر هستند.گروه دوم هکرهایی هستند که به مجرمان شباهت بیشتری دارند. آنها در فضای وب میگردند و برای اثبات خودشان سایتها را هک میکنند و مساله ساز میشوند. بهرحال اخیرا، تعدادشان اضافه شده است و نوجوانان بیشتری به هک مشغول شدهاند. این مساله بعبارتی حالت تفریح در فضای سایبر را برای آنها دارد. آنها ابزار خود را توسط روشها و هکهایی که از منابع غیرقانونی، مانند وبسایتهایی که به هک تخصیصیافته، بدست میآورند. این افراد برای جامعه امنیتی امروز مسالهای جدی محسوب میشوند.گروه سوم مجرمان حرفهای هستند. افراد این گروه اغلب اهداف مالی دارند. آنها مهارت دسترسی به سیستمهای مورد هک و یا افراد با این توانایی را دارند. در فرهنگ هکرها، یک “آیین هکری” وجود دارد که در حقیقت مجموعهای از قوانین نانوشتهای است که فعالیتهای آنها را هدایت میکند و خط مشی آنها را تعیین میکند. مهمتر اینکه، این مجموعه به تایید فعالیتهای انجام شده توسط هکرها کمک میکند. هر گروه برای خود یک آیین هکری دارد که از آن تبعیت میکند.انواع هکرهای کلاه رنگی(طبقه بندی هکر ها)
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.