بیماری‌هامراقبت‌های بهداشتیتغذیهطب سنتی

پرهیزات کلی برای همه سردردها

صفحه 1:
4 muh ay = ‏ی‎ a

صفحه 2:

صفحه 3:
درطب سنتى سردردها به ۴ دسته کلی تقسیم میگردد که عبارتند از: ۱- سردردهای صفراوی. ۲-سردردهای دموی. ۳- سردردهای بلغمی. ۴- سردردهای سوداوی.

صفحه 4:
پرهیزات ضروری برای بیماران مبتلا به سردرد: الا در ادامه مواردی که مفید است تا مبتلایان به انواع سردرد از آن پرهیز کنند؛ را ذکر میکنیم:

صفحه 5:
غذاهای نفاخ؛ ۰ غذاهای دیرهضم؛ مواد غذایی ترش (مخصوصاً س رکه)؛

صفحه 6:
پرهیز از موادی که فاسد کننده مزاج مغز هستند مثل مصرف زیاد خرماء شنبلیله. عدس پرهیز از خواب بعد از غذا و زیادی خواب شب پرهیز از مصرف غذاهای بخار زا مثل سیر پیاز, تره. خردل و نفاخ و دير هضم

صفحه 7:
* پرهیز از غذاها و ادویه های سردرد آور: گردو شاهدانه. زعفران. دارچین * پرهیز از شیر برای مبتلایان به ضعف مغز ** نکته: ماساژ و مشت و مال به عنوان درمان مشترک در اکثر انواع سردرد استفاده می شود.

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
34,000 تومان