دندانپزشکیپزشکی و سلامت

پوسیدگی دندان

صفحه 1:
نعريف يوسي دكى يس از خوردن غذا جنانجه بهداشت دهان و دندان رعايت نشود لايه اى ميكروبى بر روى سطوح دندانها تشكيل مى شود كه با كذشت زمان ميكروبهاى موجود در اين لايه مواد قندى را به اسيد تبديل مى كنند .اين اسيد ميناى دندان را بمرور حل كرده و يوسيدكى ايجاد مى شود .

صفحه 2:
چرخه عوامل موثر در ایجاد پوسیدگی

صفحه 3:
Help Prevent Cavities By Brushing and Flossing Daily.

صفحه 4:
عدم رعایت صحیح وبه موقع بهداشت دهان و دندان مصرف نا مناسب مواد قندی ‎IS‏ 3۳-۷ نمای پلاک میکروبی که با قرصهای آشکار کننده مشخص شده اند

صفحه 5:

صفحه 6:
محیط دهان تا 0 ساعت به حالت اسیدی باقی می ماند درصورت شستشو این زمان تقلیل می یابد

صفحه 7:
محلهای شایع پوسیددگی ۰ شیارهای سطح جونده ۰ سطوح بین دندانی * طوق دندان یا ناحیه اتصال با دندان

صفحه 8:

صفحه 9:
علايم يوسي دكى دندان ‎٠‏ تغيير رنك ميناى دندان ‏* سوریاخ شدن دندان ‎٠‏ بوى بد دهان ‏* حساس بودن یا درد گرفتن باخوردن غذاهای سرد /ترش يا شيريين ‏* حساس بودن يا درد كرفتن دندان هنكام فشار دندانها ‎٠‏ كير كردن مواد غذايى بين دندانها و يا باره شدن نخ دندان

صفحه 10:
مراحل تشکی ل آبسه دهانی به علت پوسیدگی دندان و ایجاد تورم در صورت

صفحه 11:

صفحه 12:

صفحه 13:

صفحه 14:

صفحه 15:
لثه منورم که با کوچکترین تماسی به شدت دچار خونریزی می شوند

صفحه 16:

صفحه 17:
علت بیماری لثه

صفحه 18:
عوامل موثر در پیشرفت بیماری لثه * قدرت سیستم دفاعی بدن ۰ وضعیت قرار گیری دندانها ‎٠‏ بیماریهای سیستمیک ( مانند دیابت / ايدز و .....) ‎٠‏ استعمال دخانيات و الكل

صفحه 19:
بوی بد دهان عوامل داخل دهانی آن عبارتند از: عدم رعايت بهداشت دهان و دندان (وجود پلاک میکروبی و وجود جرم دندانی) اشکال در ترشح بزاق و یا قطع ترشح بزاق دندانهای پوسیده عفونی ناهنجاریهای دندانی و ردیف نبودن دندانها در فکین و گیر غذایی lad ‏بیماریهای‎ زبان (به علت وجود شیارها بر روی آن و تمیز نشدن آنها) پروتزهای دنداتی نامناسب جراحی‌های دهان و کشیدن دندان و عدم توجه به توصیه‌های دندانپزشک ضایعات بدخیم دهانی

صفحه 20:
عوامل خارج دهانی بوی بد دهان عبارتند از: بیماریهای بینی سینوزیت بیماریهای دستگاه تنفسی فوقانی پیماریهای ریوی بیماریهای دستگاه گوارش اختلالات و تغییرات هورمونی زمان بلوغ يا حاملگی دیابت مصرف الکل و انواع دخانیات سایر بیماریهای سیستمیک

تعریف پوسیدگی پس از خوردن غذا چنانچه بهداشت دهان و دندان رعایت نشود الیه ای میکروبی بر روی سطوح دندانها تشکیل می شود که با گذشت زمان میکروبهای موجود در این الیه مواد قندی را به اسید تبدیل می کنند .این اسید مینای دندان را بمرور حل کرده و پوسیدگی ایجاد می شود . چرخه عوامل موثر در ایجاد پوسیدگی عوامل پوسیدگی : عدم رعایت صحیح و به موقع بهداشت دهان و دندان مصرف نا مناسب مواد قندی مقاومت شخص و دندان محیط دهان تا 1ساعت به حالت اسیدی باقی می ماند درصورت شستشو این زمان تقلیل می یابد محلهای شایع پوسیدگی • شیارهای سطح جونده • سطوح بین دندانی • طوق دندان یا ناحیه اتصال با دندان عالیم پوسیدگی دندان • • • • • • تغییر رنگ مینای دندان سوراخ شدن دندان بوی بد دهان حساس بودن یا درد گرفتن باخوردن غذاهای سرد /ترش یا شیرین حساس بودن یا درد گرفتن دندان هنگام فشار دندانها گیر کردن مواد غذایی بین دندانها و یا پاره شدن نخ دندان مراحل تشکیل آبسه دهانی به علت پوسیدگی دندان و ایجاد تورم در صورت خصوصیات لثه سالم لثه متورم که با کوچکترین تماسی به شدت دچار خونریزی می شوند علت بیماری لثه عوامل موثر در پیشرفت بیماری لثه • قدرت سیستم دفاعی بدن • وضعیت قرار گیری دندانها • بیماریهای سیستمیک ( مانند دیابت /ایدز و )..... • استعمال دخانیات و الکل بوی بد دهان

51,000 تومان