آشپزیپزشکی و سلامتسایرطب سنتی

چند نسخه برای کاهش تشنگی در رمضان

صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
روزه داری و گرسنگی باعث افزایش صفرا در بدن می شوند و افزایش صفرا پیامدهایی مانند عطش (کوتاه مّت) ولاغر شدن(میان مدّت و بلند مدّت) را درپی دارد. راهکارهای زیر جهت کاهش عطش روزه داری بسیار مفیدند:

صفحه 4:
ماءالشعیر: ۰ گرم جوی پوست کنده سالم ‎dig Sy Ai)‏ نیمکوب) را با چهار لیوان آب لیک لیتر).با حرارت ملایم. آهسته بجوشانید تا وقتی که جوها به حالت شکفته و کاملا پخته برسند. این زمان به طور متوسط ۴۰ تا ۵۰ دقیقه طول می کشد. يس از ن, تا لین ترکیب سرد نشده. ّن را صاف کنید و در جای خنک قرار دهید تا سرد شود. از لين جهار ليوان بيش از سه لیوان ماءلشعیربه دست حى ليد كه حداکثر دو روز در یخچال قابل نگهداری است. aa

صفحه 5:
نوشیدن این مایع بهتر از هر نوشیدنی دیگری می تواند در برابر استرس گرمایی و تشنگی و تحلیل رطوبات. فرد را محافظت کند. البته کسانی که معده سرد وبا تر داشته باشند بهتر است در هر لیوان آن یک قاشق مرباخوری عسل حل کنند و سپس آن را بنوشند. ماء الشعیر طبی نباید غلیظ و ژله ای شود و الا تًثیر آن معکوس خواهد شد. اگر جو کاملاً مرغوب و مناسب باشد رنگ ماءالشعیر به سرخ ملابم و کمرنگ مایل می شود.

صفحه 6:
هنكام مصرف عادی, ماء الشعیر به دست آمده باید تکان داده شود تا ذُردی و بخش رقیق آن با هم مخلوط شوند و فرد از غذائیت ماء الشعیر نیز منتفع شود. در صورتی که نوشیدن ماء الشعیر همراه با رسوب آن برای خورنده خوشایند نباشد. می تواند فقط قسمت آبکی رقیق بالای آن را بنوشد و دُردی آن را دور بریزد. بدین ترتیب فرد از کیفیت سردی دهندگی و تری بخشی ماء الشعیر طبی بهره مند می شود ولی از غذائیت آن سودی نمی برد.

صفحه 7:
مصرف این فر آورده خانگی به فرد (به خصوص فردی که مزاج گرم و خشک دارد) کمک می کند تا از خشکی پوست. زردی رنگ پوست بدن. گودافتادگی چشم هاء یبوست. غلظت خون. تحریک پذیری عصبی: آزردگی های کلیوی احتمالی و ۰.. دور بماند. اين شربت در تسکین تشنگی و دفع اخلاط سوخته بسیار مناسب است.

صفحه 8:
52 شربت ليمو: مقدارى شكر(سرخ) را در ظرفى ريخته به اندازه اى آب ليموترش تازه به آن اضافه كرده تا رويش را بكيرد. سپس ۲۴ ساعت در ظرفی دربسته و دمایی معمولی نگهداری کنند و بعد. صاف کرده با قدری دیگر آب لیموترش تازه. قوام بياورند. این مایه شربت را در هنگام مصرف با آب رقیق کرده بنوشند.

صفحه 9:
شربت نارنج یا بالنگ: آب بالنگ پا نارنج را با دو سوم آن شکر(سرخ) روی حرارت ملایم قوام آورده. موقع مصرف با آب رقیق کرده بنوشند.

صفحه 10:
سکنجبین: دو قسمت عسلء دو قسمت عرق نعناع و یک قسمت سرکه انگور خانگی را با ۵ قسمت آب مخلوط کنید و افطار و سحر نصف لیوان با نصف لیوان آب میل کنید. برای خنک شدن بیشتر این شربت. می توانید به جای آب از عرق کاسنی استفاده کنید و به هنگام نوشیدن, کمی تخم خرفه هم اضافه كني

صفحه 11:
‎ee‏ حرفه: تخم خرفه را کوبیده در دوغ خیسانده بگذارید خشک شود و این ‏کار را ۲ تا ۷ بار تكرار كنيد. بر مصرف این پودر در افطار و سحر مداومت داشته باشید. ‎

صفحه 12:
شربت سماق: افراد گرم مزاج مى توانند از اين شربت در فاصله افطار تا سحر استفاده كنند: ۰ كرم سماق را شب در ۴۰۰ گرم گلاب خیسانده صبح صاف کرده با ۰ گرم آب گلابی و ۲۰۰ گرم شکر(سرخ) قوام آورده به صورت ‎Sides Gl Yeates)‏

صفحه 13:
شربت آبغوره+ربٌ انار: سه قسمت آبغوره بی نمک را را با دو قسمت رب انار خانگی مخلوط کرده چند دقیقه جوشانده در جای خنک نگهداری کنید. از این مخلوط هر شب سه قاشق غذاخوری تا نصف استکان را با یک استکان آب مخلوط و میل کنید. Shiateb.com ‏:منیع‎

صفحه 14:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
19,000 تومان