صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
“ور بالا بردن/كارليى از طريق لفز ميزان رشد يابهبود ضريبه1 ‎٠‏ ‎gute dai‏ دلهايى كداز نظر ب ى سلم بوده و غذلى . کافی دریافت‌می‌در لند اين موادجز غذا ها نیییتند و تاثیر مثبت خود را در دامهائی بر جای بمی گذازرند,پوکه ,دام ‎ae‏ بوده و جیره ای متعادل حاوی مقدار کافی . از, ‎ala‏ ار 9 غذایی دریافت می کنند جا در بريلير استيوسهاى محيطى و تولنايىمبارزه در -2 ۰ لبر یب ‎seca.‏ ازبروز بيماريهاى لمعنى ولقعى محرك رشد نيستند wes” 56

صفحه 4:
فرآورده های محرکین رشد را می توان به عوامل ضد_پاکتریایی (آتتی بیوتیک ها )و آنبولیکها ‎aT 5 37‏ ما ۰ .(استروزن ها آندرون ها ) تقسيم بندى كرد إن يدن اد زر ۰ 2" افزودني غذايى | 931ب | ايميلنتهاي زير بوستي

صفحه 5:
افزودني هاي غذايي ‎We stant‏ ؟-خير يونوفرها

صفحه 6:

صفحه 7:
تركيباتي که به طوان محرك هاي رشد مورد استفاده قرار مي گیرند را مي توان به شرح زیر تفضسیم بندي کرد »6 ضد ميكروبّها مانند لنتى بيوتيكها ى غير يونوفريىو-1 تركييات ص ةا اكتريائى یکهای یونوفری2

صفحه 8:
‎gin gees‏ که بعنران افزودنی غذایی مورد توجه قرار گرفتند و عوامل ضد تاه می پابند و منجر به افزایش ‏بودند . اثرات ‏ دزهای پایین آنتی بیوتیکها : حمدتا در مجرا يا ره ‏سطح روده شده با برخی از پرو؟ ‎al‏ ‏۰ غذایی ‏انتي ‎a ‏ها

صفحه 9:
مکانیسم های اولیه ای که عوامل ضد میکروبی محرک رشد به : توسط آنها عمل میکنند عبارتند از ‎٠‏ ‏6 ‏صضرفه جويى در لجزاء غذليىو استفادهد بهينه از لنها .-1 ۳0 ©- لثرلتمتابوليك ‎١ 4‏ ۰« فیط وی

صفحه 10:
: عرامل ضد میکرویی محرک رشد بایستی خصوصیات زیر را دارا باشد . رشد یبا تسولید را از نظر کسمیو کسیفی بهبود بسخشد -1 > ‏از زا ای گرانقینتماند ویب هب2‎ SAS wees ay Set Lalit oy ala ‏رس تسایس بر لولدم دشته. باشند و از بروز بیمار یهای ویژد لوکه در مراحل اولیه زندگی-3‎ ‏آیجاد می‌شوند پرشگیری‌نمایند‎ 4- ‏شراب 06 ساعت باز زر ليو يبه غذا » مقدار بسيار كمى از لن در بافتهاى خورلکی‌دلم. باقى‎ ‏شمام نز لاه دلم حلفشواد‎ ‏تراسا مارب‎ باشئد . يسعنوان مثالل وقتى كه همرلم. بسا مواد دفمیدلها ورد خاکمی‌شوند عطيه -5 .باكترىئظاومولد متان عمل ‎ees Gay‏ عل نکنند-6 ‏. با سایرموادیک 4 برلی‌درآمان بکر می‌روند ولکنش متقاطع. نداشته. بباشند بو ‏. براعدلمها مصرفكنندم > سايركونه ها و پرستل آمددد کنندد غذا سمی‌نباشند -8 ۰ . بعد از آمادم کردنغذا ببخصوصپس‌ از پلت کردن » برلیمدت‌طولانی پایداری‌خود را کنند -9 ‎

صفحه 11:
آنتی بيوتيكها ممكن است نياز به‌بعضی از اجزاء غذایی رابه ترسط یکی از روشهاى زير كاهفش تحریک رشد بعضی از میکروار ‎es‏ مطلوب که می توانند ویتامینها یا اسید آمینه بسا ‎gals GIO‏ جمعيت بعضی از میکزوارگتیسمها که در جهت جذب مواد غذایی با دام میزان را در سترس قرار داین هر چه مواد عذایی از طریق ترکیب شدن با آنها . افزایش جذب مواد غذایی در روده کند و از این طریق باعث دی آن تک 09 زین م‌دد ر سچین الا برژی س برای تولید پروتینن لآگیربی مورد نیاز است افزایش می دهد

صفحه 12:
تيك ها مسق كه سلحتمان مولكولي الشعابي دار و ن خاص اتمهاي اکسیژن شان مشخص مي باشند. و نام آنها قابل با يونهاي فلزي و طرز قرارگرفتن به عنوان توانند از عرض غشا ها عيور كنند مشتق شده است ‎Se) Se eS‏ آل زوالوسيد,سيالينومايسين يونوفرها 26 بواسطه طرز قراره از شيوه عمل أنها د

صفحه 13:
ee ‏موننسین باكتري تولید مي شود‎ ‏,ساختمان مولكولي آن نشان دهنده اين است که قابلیت امتزاج با يونهاي هیدروژن و سدیم است‎ ساینومایسین توسط باكتري تولید مي شود .مکانیسم دعماش شناخته شده نیست

صفحه 14:
مکانیسم عمل پونوفرها الف)روي جریان پروتوني ب)پمپ کردن کاتیونها ‎&e‏ فرها با گرفتن یون هیدروژن ز بیرون از دیواره باکتریها عبور می نماييند اين عمل به آنها اجازه ورود به داخل باکتری را می‌دهد . در د اخل باکتری .قدرت الکترو استاتیک تغییر می نماید. یونوفر با تعویض یک یون هیدروژن با یک کاتیون معدنی ؛ مثل پتاسیم که یون به طرف خارج باکتری انتقال می یابد . خروج بون پتاسیم در نتیجه عمل موننسین ؛ همراه تجمع بون سدیم در داخل باکتری می باشد . بدین شکل ببونوفرها پاره ای از درجه کاتیونی لازم برای ادامه زندگی و رشد باکتری ها را تغییر می دهند

صفحه 15:
موثر بودن این فرآیند بستگي به نفوذ پذيري انتخابي غشا باكتري (H) &e

صفحه 16:
, در شرايط نرمال این پمپ کردن موجب ورود يون بتاسيم مى كردد و الزام این پدیده شامل تنظیم * ( سه يون سديم ) در تبادل إ] موجب خروج عوهم]جماسمزى و انتقال محلولها مى كردد , يمب كردن و با ورود دو يون بتاسيم با استفاده مى كردد , اين تبادل موجب افزايش بولاريزاسيون غشا ۶ مى شود عاملى كه سهولت ورود متابوليت هادر جهت مخالف بارها مى كردد , كلوكز مثالى از اين متابوليت هاى ضرورى براى باكترى است , گلوکز از غشاء بواسطه يك آنزيم ‎٠‏ ‏بعت باردار بودن (پولاریته ) غشاء مى نمايد, اين نوع بمب كردن هلإتغيير مكان با همراهى يون سديم را با تغبیر درجه کاتیونی بعضی عناصر ختثی نمایند ۳۲

صفحه 17:

صفحه 18:
-4 کاهش تخمیر در شکمبه

صفحه 19:
لثر بر روی میکروببهایگرم. مثبت(بر میکروبهای گرم منفی تاثیر ندارد )-15 كاف مقادير اضافى يون هيدروثن (صرفه جويى در اثرذى) ‎٠‏ ‏4 افزايش نفوذ ووو عاد در برابر يبعضى أل ‎٠‏ = = #| موئنسین در شکمیه ارات متلوعی دارد و به همین دلیل برای | درمان کتوز گاوان شیری و کنترل نفخ در گاوان شیری کا در مرتع تغذیه می کنند ؛استفاده می شود . برای مورد اخیر مولئسین به شکل کپسولهایی که مقدار مشخصی دارو را آزاد می کنند (۴۰۰میلی گرم دارو در روژ ) به مدث ۱۰۰ روز تجويز مى شود . vv ©

صفحه 20:
reas استفاده در گله های گاوان پروری (در سال ۱۹۷۶) و گله های گاوان ۴0۸موننسین اولین یونوفری بود که داشتی (در سال ۱۹۷۸) تایید کرد |

صفحه 21:
اثرات استفاده از مونئسین ‎٠‏ اين دارو در طیور ار ضد کوکسید یوز و در سراسر جهان به عنوان جزنی از جیره عذایی طیور محسوب ميشود ‏در گاوان گوشتی تولید اسید پروپپونیک را که انرژی بپشتری نسبت به اسبد استیک و اسبد بوتبریک دارد افزایش می دهد و بدین طریق کارآبی رشد را در حدود ۱۵۱۱۰ در صد بالا مى برد ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‏قن 1 ‎OES as er‏ » .كوكسية عوك كن كنوسانك قاو يرم ها موياشد ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‏— ‏موننسین نه تنها اثر انتخابی بر روی باکتریها ی مولد پروپیونات ۰ دارد همچنین از نظر متابولیکی نیز آنها را طوری تنظیم میکند که ‏پروپیونات بیشتری تولید کنند ‎ ‎

صفحه 22:
ائر ال استفاده از لاز آلوننید ه جیره های غذایی گاوان پرواری با کاهش ۰ مصرف غذا (بدون داشتن اثر نا مطلوب بر روی رشد ) ضریب تبدیل غذايى را بهبود می بخشد

صفحه 23:
اثرات استفاده از سالینومایسین 2 نشخوارکنندگان و غیر نشخوارکننگان (خوکها ) عمل . كند غلظت اسید پروپیونیک را در مایعات شکمبه افزایش دلده و ‎aT Cen‏ تا( تجزیه سلولز می گردد ‎ ‏سالينو مايسين باعث كاهش كاتابوليسم يروتئينهاى جيره غذايى در شکمبه میشود

صفحه 24:
نتيجه كيرى هاى حاصله از ترجمه مقالات لانين موننسینآبر مقتابولیسم حیواناتی که تحت تاثیر استرس گرمایی هستند با بهبود تخمیر غذایی شکمبه . افزايش قابلیت هضم و ژن ابقا له در ارگانیسم حیوانی و ارتقا بهتر بازدهی غذایی و افزایش وزن تاثیر می گذارد

صفحه 25:
جایگزینی 00./, از کلسانتره مخلوط با اوره طبق فرآیند سرد ملاس با پلوک معدنی پا حملکرد رشد گوساله را مبتتی بر مصرف کا افزایش می دهد مکمل آستراژی موثر بر افزایش مصرف ماده خشک کاه است در حالی که 77 7 .حفظ صملکرد حیوان را نیز بر عهده دارد در مقابل مکمل مونتنسین هیچ تالیری بر ماده خشک مصرفی کاه نداشته اما سبب افزایش پروتئین و رسوب انرژی و تمایل به افزایش وزن روزانه و + .افزایش خوراک دارد

صفحه 26:
بروز پاسخ های در صورت استفاده از مو درآمریکا .آزمایشات زیادی درمورد اثرات موننسین بر کارآیی ‎eee‏ جوا مواد دانه ای استفاده می کنند ؛انجام شده است . آزمایشات بعترين ممقدار حور تيس مقردراردترو اوت كبر 208کیرکهارچولنه مک توق تي ام مى ‎che LP QTD p> yl pa dg ee ath‏ بهابويد مى بخشد | لین (حتعینبا کور باون یارگیه نیزر رهای گلاانی که فدارمرژیادن».لواد تخت می تکزیند می کنند دیده می شود بطوری تکهدبهت نیزا وصولیف گهذای..آنمار کاهشنفاتویاد تغییر نمی کند ولی افزایش وزن روزانه درحدود ۲0/6 در صد بوده و ضریب تبدیل غذایی در ‎ye‏ حدود 0/09 در صل بهبود می یابد . در دامهای مرتعی افزودن روزانه 00000 میلی ۳۸ گرم دزیر کار آیی رشد باعث شده که در 060 در صد از دامداری های ایالات .متحده از این ارو درجیره گاوان پروری استفاده شود

صفحه 27:
اگر یونوفرها بیش از مقدار توصیه شده همراه با غذا تجویز شوند می | توانند مستقیما برای گوسفندان ۰ گاوان و اسبان سمی باشند . همچنین ممکن است که تداخلات دارویی شدیدی را ایجاد کنند . تداخلات دارویی سمی بين موننسین و چندین آنتی بیوتیک استفاده شده در بوقلمون ها » ماکیان »خوکها و گوساله ها مشاهده شده است . نظیر این تداخلات در ماکیان بین ناراسین و تیامولین و سالینومایسین و تیامون نیز مشاهده شده است . مواردی از مسمومیت بالینی با موننسین در اسب در تغذیه تصادفی اسبها با مکمل های غذایی طیور یا گاو یا خوراندن جیره . آلوده شده به اين دارو كزارش شده است ا

صفحه 28:
مسمومیت با موننسین ممکن است بر حسب نوع گونه و اینکه چه اندامهایی بیشتر ۰ در گیر شده اند ۰ علایم بالینی و آسیب شناسی متنوعی را بوجود آورد از علالم بر جسته این مسمومیت می توان به بی اشتهایی .اتاکسی ۰ افسردگی سختی تنفس : فلجی و میو ۶ گلوبینوری اشاره کرد ۰ مسمومیت با آنتی بیوتیکهای بونوفری ممکن است منجر به مرگ و میر شدید در ۰ شود 1 - 0 ۰ در کالبد گشایی نشان داده شده که در تمام گونه ها در عضلات قلبی و اسکلتی دام تلف شده »نكروز بوجود آید

صفحه 29:

صفحه 30:

صفحه 31:
اند نشان دهنده _آسيبٍ وارد راز سوي 1 .آسیب اسکلتی باعث میشود غلظت کرا سرم به مقدار ‎Gein yaaa‏ اقزایش يابد 0 506 آنزيم سيتوزولى است غلظت أن در آوايل مسموميت افزایش رام غلظت آنزيمهايى نظير لاكتات دهيدرورنناز ( 1011) بعدا افزايش مى يابد. ‎ae eee Cy‏ ا ا 06 كلبولهاى ]10 ايزو آنزيم ا ا ا ا ا ا ا ل ۳ »جزع عمده اين آنزيم را در سرم تشكيل مى دهد . یی قلبى نيز به دليل آسيب وارده به عظلات و سلولهاى كبدى اقزايش 57م غلظت مى يابد . لازم ‎Pee 0 eae‏

صفحه 32:

صفحه 33:
همان طور که شرح داده شد .آنتّی پوتیک های یوئوفری حاشیه © سلامتی كمى دارند (شریب در مانی آنها ‎aly‏ است ) و در صورت

صفحه 34:
واه نز شور نب محتت داری ننار دوستت کن امّا هرچه اطمینان داری به پای او مریز

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
34,000 تومان