صفحه 1:
صفحه 2:
شناسائی یک نمونه قند که مشکوک به یکی از
قندهای گلوکزء گالاکتوز و گزیلوز می باشد
روش آزمایش:
)- آماده كردن تانک کروماتوگرافی
2 آماده كردن كاغذ كروماتوكرافى
خشک کردن کاغذ کروماتوگرافی» رنگ آمیزی و
خشک کردن کاغذ کروماتوگرافی و ظهور لکه های رنگی
<- تشخیص قند مجهول
صفحه 3:
کروماتوگرافی چیست؟
رولومظ) به معنینمودار
کروماتوگرافی روشی برای تشخیص » جداسازی ترکیبات مهم
بیولوژی است
صفحه 4:
انواع و اصول کروماتوگرافی
انواع کروماتوگرافی:
کروماتوگرافی کاغذی- کروماتوگرافی ستونی
0- کروماتوگرافی نازک لایه)- کروماتوگرافی
گازی
اصول انواع كروماتوكريافى:
فازهای کروماتوگرافی - فاز ثابت- فاز متحرک
صفحه 5:
کاربردهای کروماتوگرافی کاغذی: تشخیص و جداسازی
مواد مجهول
عوامل موثر: نوع حلال و درجه حرارت محیط
فاز متحرک : ایزوپروپانول و اسید استیک
فاز ثابت: کاغذ کروماتوگرافی
اساس جداسازی: حلالیت و سرعت
حرکت
صفحه 6:
اصول کروماتوگرافی ستونی
استوانه شیشه ای با انتهای باریک و حاوی ژل
فاز ثابت: ژل(سلولز +دکسترینسیلیکات منیزییوم وغیره)
فاز متحرک: بافرب مخصوص
صفحه 7:
(ne
es
فى
الا
مات
كرو
J
|
|
)
J
5
يه اخت
یکنواخ
2
لاي
وبا
سيد
يوشيا
GS
۱
شيشه
صفحه د
صفحه 8:
اصول کروماتوگرافی گازی
فاز ثابت: مایم یا جامد
فاز متحرک: گاز آرگون یا نیتروژن
صفحه 9:
گزارش کار
0- عنوان آزمایش: شناسانی یک نمونه قند که مشکوک به یکی از قندهای گلوکزه گالاکتوز و گزیلوز می باشد
0 روشهای شناسانی قند مجهول
الف-مشاهده: مقایسه کردن رنگ لکه قند مجهول با قندهای معلوم
ب- محاسبه:مقایسه کردن ضریب حرکت(ررمل۴ (Rate oP 38
مجهول با قندهای معلوم
سط جسم. (RPS
مساقت طی شده توسط حلال متحرک
نتیجه آزمایش نام قند مجهوله