gaz-saarin

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “گاز سارین”

گاز سارین

اسلاید 1: Sarin

اسلاید 2: نوع ماده،ترکیب شیمایی و فرمولاسیونسارین (یا GB) گازی است با فرمول C4H10FO2P که اکثرا به عنوان یک ترکیب فسفری مخرب،بسیار سمی و مرگبار در بین سایر مواد شیمیایی شناخته می شود. جرم مولی آن برابر با g/mol 140 است و دارای چگالی g/cm3 1.88در دمای 25 درجه سانتی گراد است؛دمای ذوب و جوش آن نیز به ترتیب برابر 158 و 56- درجه سانتی گراد می باشد. از ویژگی های ظاهری آن می توان به بی رنگی و بدون بو بودن آن اشاره کرد. فرمول ساختاری گاز سارین

اسلاید 3: سارین را در چ صنایعی خواهید یافت؟از آنجایی که غالبا نام این گاز سمی را شنیده اید اکثرا می دانید که این گاز در صنایع نظامی به کار برده شده است ؛ اما این گاز چگونه ساخته می شود؟

اسلاید 4: مادامی که اکثرمزارع در سال 1938 به آلمان نازی تعلق گرفت و در جریان جنگ جهای دوم دچار آفت های زیادی شده بودند،چن تن از شیمی دانان به سرپرستی گرهارد شرادر در آزمایشگاهی در شرق شهر دوسلدورف ماموریت یافتند تا تحقیقات خود را برای ساخت یک آفت کش قوی آغاز کند.اما این گروه در جریان تحقیقات خود به صورت اتفاقی به ماده ای برخورد کردند که بعد ها مجوز ساخت عمده آن توسط دولت وقت برای ارتش نازی اعلام شد اما تحقیقات جنگ جهانی دوم حاکی از آن است که این کشور هیچگاه از گاز سارین استفاده نکرده است. امروزه سارین را حتی در صنایع نظامی نیز نخواهید یافت چرا که بنابر کنوانسیون تسلیحات شیمیایی تمامی کشور ها می بایست تمامی ترکیباتی که به ساخت گاز سارین منجر می شوند مثل متیل فسفریل دیکوراید را امها کرده و یا از بین ببرند. تاکنون 163 کشور این کنوانسیون را امضا کرده اند.

اسلاید 5: درجه سمیت و سرطان زا بودن سارین همانطور که پیش از این هم اشاره شد گاز سارین به عنوان یک گاز عصبی بسیار خطرناک در جهان شناخته می شود.یکی از دلایل خطرناک بودن این گاز بی رنگ و بدون بو بودن آن است؛ یعنی اگر سارین در هوا پخش شود برخلاف دیگر گاز های سمی و عصبی از بو یا رنگ یا هیچ نشانه ظاهری نمی توانید آن را تشخیص دهید تا بتوانید حداقل زمانی برای حفظ سلامت خود و یا دیگران داشته باشید؛ بلکه زمانی متوجه خواهید شد که خود و اطرافیانتان به یکباره دچار عوامل شیمیایی شدیدی بشوید(که به آن اشاره خواهد شد ) و به زمین می افتید. در دسته بندی های مختلف گاز سارین را در دسته گاز ها و مواد Extremely Toxic طبقه بندی میکنند.

اسلاید 6: گاز سارین هم از طریق تنفس و هم از طریق منافذ پوستی جذب می شود.همانطور که می دانیم LC50 _ که دوز کشنده برای مواد سمی مختلف تعریف می شود_ رابطه عکس با سمیت ماده دارد یعنی هر چقدر که Lc50 کمتر باشد، سمیت ماده بیشتر خواهد بود. مقداردوز کشنده اندازه گیری شده برای گاز سارین Lc50=70mg/m3 برای انسان اندازه گیری شده است؛ که این مقدار برای زمانی که فعالیت و تنفس انسان بالا تر می رود تا مقدارmg/m3 20 پایین می آید و سمیت آن شدید تر می شود؛ پس بستگی به میزان جذب گاز سارین می تواند خطرناک تر شود اما به صورت عمومی ذکر می شود که فقط چن دقیقه استنشاق آن شما را می کشد و اگر هم زنده بمانید باید با مسایلی دست و پنجه نرم کنید که آرامش را از زندگی شما خواهد گرفت.

29,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید