نحوه ساخت پاورپوینت

قسمت ۳: آشنایی کلی با اسلایدها و نحوه‌ کار با آن‌ها

۲۳ بهمن ۱۳۹۶

برای ایجاد یک سند پاورپوینت ابتدا باید چند اسلاید ایجاد نمایید که این اسلایدها صفحات سند شما را تشکیل می‌دهند. همچنین می‌توانید به راحتی در هر بخش هر تغییری را اعمال کنید که در آینده با این مفاهیم بیشتر آشنا می‌شوید. شما می‌توانید بر روی هر یک از اسلایدهایی که ایجاد کردید کادرهای متنی، تصاویر، …

برای ایجاد یک سند پاورپوینت ابتدا باید چند اسلاید ایجاد نمایید که این اسلایدها صفحات سند شما را تشکیل می‌دهند. همچنین می‌توانید به راحتی در هر بخش هر تغییری را اعمال کنید که در آینده با این مفاهیم بیشتر آشنا می‌شوید. شما می‌توانید بر روی هر یک از اسلایدهایی که ایجاد کردید کادرهای متنی، تصاویر، آبجکت‌ها و دیگر موارد مورد نیاز خود را قرار دهید و با اعمال انیمیشن، صوت و دکمه‌های دستوری اسلاید را در نمای اجرا (اسلایدشو) به یک حالت پویا و متحرک تبدیل نمایید تا یک کار زیبا، متنوع و تعاملی را داشته باشید.
معرفی بخش‌های یک اسلاید
در هر اسلاید چند نقطه‌چین مستطیلی شکل وجود دارد که شما می‌توانید با استفاده از هریک از آن‌ها اسلاید خود را به طور دلخواه تغییر دهید و متن خود را وارد کنید.

بخش title: در این بخش عنوان یا تیتر متن خود را وارد می‌کنید.عنوان پاورپوینت

  • بخش subtitle: در این بخش متن اصلی را وارد اسلاید می‌کنید.

زیرعنوان پاورپوینتایجاد اسلاید جدید

برای ایجاد اسلاید جدید از بخش HOME بر روی گزینه‌ی New Slide کلیک کنید و اسلاید مورد نظرتان را مطابق با نیاز کار خود انتخاب کنید.

ایجاد اسلاید جدید

یکی از خدمات مجموعه‌ی ppt.ir ساخت پاورپوینت‌های حرفه‌ای برای کسب‌وکارها و سازمان‌های مختلف است. در این خصوص می‌توانید به صفحه سفارش ساخت پاورپوینت سر بزنید یا با ما تماس بگیرید.
info@ppt.ir

0 دیدگاه برای “قسمت ۳: آشنایی کلی با اسلایدها و نحوه‌ کار با آن‌ها”

دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.

اولین دیدگاه را برای “قسمت ۳: آشنایی کلی با اسلایدها و نحوه‌ کار با آن‌ها” بنویسید.

نوشته‌های مرتبط:

علوم پایه

اقیانوس شناس پنی چیشلم یک موجود کوچک شگفت انگیز را به ما معرفی می‌کند: پروکلروکوکوس، فراوان ترین فتوسنتزکننده در این سیاره است. یک میکروب دریایی که برای میلیون‌ها سال وجود داشته است، پروکلروکوکوس تا اواسط دهه ۱۹۸۰ کشف نشده بود — اما کد ژنتیکی باستانی آن ممکن است سرنخ هایی را برای چگونگی کاهش وابستگی ما …

روانشناسی و روانپزشکی

گِور تولی با استفاده از عکس و فیلم درسهای با ازرشی را که کودکان در مدرسه ی سرهم بندی (Tinkering School) وی یاد می گیرند شرح می دهد. وقتی ابزار، متریال و راهنمایی لازم در اختیارشان قرار داده می شود؛ این تخیلات جوان وحشی می شوند و “حل مساله” ی خلاقانه کنترل را به دست …

علوم اجتماعی و جامعه‌شناسی

اعتماد شالوده همه کارهایی است که انجام می‌دهیم. اما وقتی از بین برود چه باید کرد؟ در سخنرانی آگاهی بخش، فرانسس فری، پروفسور مدرسه کسب و کار هاروارد، در یک دوره کوتاه و فشرده در باب اعتماد می‌گوید: چطور آن را بسازیم، از آن نگهداری کنیم و دوباره آن را بسازیم. چیزی که وی در …