وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای آشپزی خود را در آغوش بگیریم و دنیا را با غذاهایی که هر روز آماده میکنیم دگرگون کنیم.
آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟
۳ مهر ۱۳۹۷وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای …
نوشتههای مرتبط:
اُرسِس وِرلی دیدگاه خود را درباره ی شکلی منظم تر از هنر، از طریق تجزیه ی مولفه های آثار نقاشی استادان هنر معاصر و طبقه بندی آن ها از نظر رنگ و اندازه، توضیح می دهد.
میهای چِکسِنتمیهایْ میپرسد، «چه چیزی به زندگی ارزشِ زیستن میدهد؟» با ملاحظه بر اینکه ثروت نمیتواند ما را خوشحال کند، او توجه اش را به اشخاصی میدهد که خوشی و رضایتِ بادوام را، در فعالیتهایی که شرایط فِلو بوجود میاورند، پیدا کرده اند.
وقتیکه او چهارده ساله بود، مخترع مالاوی ویلیام کامکوامبا به منظور تولید برق برای خانواده اش ، از وسایل یدکی و از روی نقشه های ساده که در کتابخانه پیدا کرد یک آسیاب بادی ساخت .
0 دیدگاه برای “آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.