وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای آشپزی خود را در آغوش بگیریم و دنیا را با غذاهایی که هر روز آماده میکنیم دگرگون کنیم.
آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟
۳ مهر ۱۳۹۷وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای …
نوشتههای مرتبط:
گیور تالی، موسس مدرسه تینکرینگ، درباره پنج چیز خطرناکی که باید اجازه دهید بچه هاتون با آنها بازی کنند صحبت می کند. از دانشگاه تد در سال ۲۰۰۷.
در این سخنرانی کوتاه TED دانشگاهی، جواشیم دِ پوسادا یک آزمایش تعیین کننده در زمینه به تعویق انداختن لذت را توضیح می دهد . اینکه چطور از این طریق می توان میزان موفقیت افراد را پیش بینی کرد. همراه با نمایش فیلم بی نظیری از تلاش کودکان برای نخوردن مارشملو(نوعی شیرینی خمیری مانند)!
سخت کار میکنید ولی پیشرفت نمیکنید؟ فقط شما نیستید. Educator Eduardo Briceño یک راه ساده را برای بهتر شدن در کارهایی که انجام میدهید، ارائه میکند، چه در شغلتان، چه بهعنوان والدین و چه در سرگرمیهای خلاقانه. او تعدادی از روشهای مفید را به اشتراک میگذارد تا شما بتوانید به یادگیری ادامه دهید در حالی …
0 دیدگاه برای “آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.