کری ناجنت عضو گروهی از دانشمندان شکارچی سیارک است که بر روی کشف و طبقه بندی قدیمی ترین همسایگان کیهانی ما کارمیکنند. چرا باید سیارک ها رو مطالعه کرد؟ در این سخنرانی کوتاه ولی سرشار از حقایق علمی، ناجنت توضیح میدهد که چطور اصابت سیارکها میتواند سیاره ی مارا متحول کند و چطور پیدا کردن آن ها در زمان درست حداقل موجب حفظ حیات در زمین میشود.
سرگذشت یک شکارچیِ سیارک
۳ مهر ۱۳۹۷کری ناجنت عضو گروهی از دانشمندان شکارچی سیارک است که بر روی کشف و طبقه بندی قدیمی ترین همسایگان کیهانی ما کارمیکنند. چرا باید سیارک ها رو مطالعه کرد؟ در این سخنرانی کوتاه ولی سرشار از حقایق علمی، ناجنت توضیح میدهد که چطور اصابت سیارکها میتواند سیاره ی مارا متحول کند و چطور پیدا کردن …
نوشتههای مرتبط:
در TEDxUSC (دانشگاه کالیفرنیا) پژوهشگر گرافیک رایانه ای «پال دبوک» درباره فناوری چهره سازی پشت «امیلی دیجیتالی» توضیح می دهد، چهره انسانی بسیار واقعی نما که به صورت دیجیتالی٬ با مراحل متعدد در تولید ساخته شده است.
تا سال ۲۰۵۰، ۱۰۰ میلیارد حیوان اهلی برای تولید گوشت، لبنیات، تخم مرغ و چرم جمعیت جهان مورد نیاز خواهد بود. نگهداری از این تعداد دام، آسیب جبران ناپذیری به زمین وارد خواهد ساخت. اگر راه متفاوتی وجود داشته باشد چه؟ در این مکالمهی روشنگرانه، بنیانگذار تولید بافت جانوری مصنوعی، اندریاس فورگاکس توضیح می دهد …
طبق اطلاعات سازمان ملل متحد، از هر سه نفر در سطح جهان، یک نفر در کشوری زندگی میکند که با کمبود آب مواجه است و کمتر از پنج درصد مردم جهان در کشورهایی زندگی میکنند که امروزه در مقایسه با ۲۰ سال پیش ذخائر آب بیشتری دارند. لانا مزاهره در اردن بزرگ شده است، کشوری …
0 دیدگاه برای “سرگذشت یک شکارچیِ سیارک”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.