وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای آشپزی خود را در آغوش بگیریم و دنیا را با غذاهایی که هر روز آماده میکنیم دگرگون کنیم.
آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟
۳ مهر ۱۳۹۷وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای …
نوشتههای مرتبط:
با استفاده از فناوری ساخت رباتها، فاصله سنجهای لیزری، GPS و ابزارهای هوشمند برای بازخورد اطلاعات، دنیس هنگ در حال ساخت ماشینی برای رانندگان نابیناست. این یک ماشین تمام خودکار نیست،او این نکته را متذکر می شود ، اما ماشینی که یک راننده ی نابینا می تواند سرعت ، نزدیکی و مسیر را به خوبی …
قاتلان سایکوپات یکی از آن دسته چیزهایی است که باید آنها را در تلویزیون تماشا کرد، اما چه چیزی آنها را انگشت نما می کند؟ جیم فالن، دانشمند عصب شناس، درخصوص اسکن مغزی و تجزیه ژنتیکی صحبت می کند که ممکن است از مدارهای معیوب فیزیولوژیک (و نیز پرورشی) قاتلان پرده بردارد. در یک چرخش …
آسمان خراشی که نسیم را انتقال میدهد… ساختمانی که اطراف یک آتشدان یک جمع را ایجاد میکند… جین گَنگ از معماری برای ایجاد روابط استفاده میکند. در این تور سرگرم کننده از کارهای او، گَنگ ما را به ساختمان های بزرگ و کوچک دعوت میکند، از یک مرکز اجتماع عمومی شگفت آور تا یک آسمان …
0 دیدگاه برای “آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.