۸ نکته درباره امنیت ویندوز
اسلاید 1: 8 نکته درباره امنیت ویندوز
اسلاید 2: مقدمهدر فرهنگ رایانه سیستم عامل (به انگلیسی: Operating System) اساسیترین برنامه سیستمی است که مدیریت کلیه منابع سیستم را به عهده گرفته و بستری را فراهم می سازد که برنامههای کاربردی میتوانند بر روی آن اجرا شوند. دلایل ایجاد سیستم عامل: یک سیستم کامپیوتری پیشرفته از یک یا چند پردازنده ، مقداری حافظه اصلی ، دیسک ها ، چاپگر ها ، صفحه کلید ، صفحه نمایش ، واسط های شبکه ای و دیگر دستگاه های ورودی و خروجی تشکیل شده است . این اجزا در کنار یکدیگر یک سیستم پیچیده را به وجود آورده اند . نوشتن برنامه هایی که تمامی این عناصر را مدیریت کرده و از آنها به طور صحیح ، بهینه و کارآمد استفاده نماید ، کار بسیار مشکلی است . اگر هر برنامه نویس مجبور باشد با مفاهیمی نظیر نحوه کار دستگاه های ورودی خروجی گوناگون آشنا باشد ، بسیاری از برنامه ها هرگز نوشته نخواهد شد . به همین دلیل ، از سالها قبل به وضوح مشخص بود که باید روش هایی یافت که برنامه نویسان را از پیچیدگی های سخت افزار دور نگه دارد . تلاش های گسترده ، منجر به ایجاد یک لایه نرم افزاری روی سخت افزار شد که همه اجزای سیستم را کنترل نموده و کار برنامه نویسان را راحت تر کند . به این لایه نرم افزاری سیستم عامل می گویند. وظایف سیستم عامل: سیستم عامل دو کار عمده انجام میدهد : در نگرش پایین به بالا ، منابع منطقی ( مانند فایل ها ) و منابع فیزیکی ( مانند دستگاه های سخت افزاری ) رایانه را مدیریت و کنترل میکند . در نگرش بالا به پایین ، وظیفه سیستم عامل این است که یک ماشین توسعه یافته ( Extended Machine ) یا ماشین مجازی ( Virtual Machine ) را به کاربران ارائه کند تا آنها بتوانند آسان تر برنامه نویسی نمایند و درگیر پیچیدگی های سخت افزاری رایانه نشوند .
اسلاید 3: سیستم عامل
اسلاید 4: دانش سایبریپیشرفت روز افزون فناوری اطلاعاتی و گستردگی ابزار و تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری، اشکال جدیدی از جنگ را پدید آورده است. مسلما به دلیل اجبار کشورها/ارتش ها در بهره برداری از آخرین دستاوردهای فناوری، شناسایی و ورود به موقع و صحیح در عرصه های نوین به یکی از دغدغه های طراحان و بازیگران حوزه راهبرد و دفاع تبدیل گردیده است. جنگ سایبری یکی از این مقوله هاست که در فضای مجازی بین تجهیزات ارتباطی، مخابراتی، شبکه های رایانه ای و سیستم های مبتنی بر رایانه با شدت تمام توسط کشورهای صاحب فناوری بر علیه سایرین در جریان است. شناسایی اجمالی این فضا و بررسی فرصت ها و تهدید های موجود هدف از نگارش این مقاله می باشد.
اسلاید 5: یک برنامه ضد ویروس یا امنیت اینترنت استفاده کنید کامپیوتر ممکن است توسط آسیب پذیری کوچک مرورگر به صورت آنی آلوده شود یا افزونه های مرورگر و کرک های نرم افزاری آلوده ای را خودمان اجرا کنیم. این نوع تهدیدها زیاد رایج نیست اما ممکن است رخ دهد.حتی اگر مرورگر شما به روز و ایمن باشد، هنوز چاله های امنیتی زیادی در سیستم وجود دارد و روش حمله ویروس ها و هکرها بسیار خلاقه و بدیل است. بنابراین داشتن برنامه آنتی ویروس یک لایه امنیتی مهم است که برای محافظت از کامپیوتر در مقابل اینگونه آسیب پذیری ها استفاده می شود.
اسلاید 6: کنترل حساب کاربری کاربر (UAC ) را غیر فعال نکنید
اسلاید 7: نسبت به برنامه های غیرقابل اعتماد هوشیار باشیدبایستی زمان دانلود و نصب برنامه های جدید بر روی کامپیوتر خود احتیاط کرد، بخصوص برنامه های رایگان. من نمیگویم که همه برنامه های رایگان بدافزار هستند. هرچند خیلی از ویروس ها و بدافزارها را در برنامه های کاربردی رایگان تلفیق می کنند یا برنامه های رایگان را دانلود و ویرایش می کنند و به بدافزار تبدیل کرده، مجددا برای دانلود و نصب عرضه می کنند. به همین دلیل بایستی زمان دانلود و اجرای برنامه های رایگان هوشیار بود و تنها نرم افزارهای رایگان معتبر را دانلود و نصب کرد. همچنین بهتر است برنامه های رایگان را مستقیما از وبسایت خود برنامه دانلود کرد تا از سایت های دیگر.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.