Pharmacokinetics

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “فارماکوکینتیک”

فارماکوکینتیک

اسلاید 1: به نام خدافارماکوکینتیکرسول جنتی

اسلاید 2: مقدمهفارماکوکینتیک و فارماکودینامیک دو اصل اولیه در فارماکولوژی می باشندفارماکوکینتیک: به کلیه اتفاقاتی گفته می شود که بدن بر روی دارو انجام می دهد؛ از زمان ورود دارو به بدن تا زمان خروج آن از بدن فارماکودینامیک:به کلیه اثراتی گفته می شود که دارو بر بدن می گذارد چرا لازم است فارماکوکینتیک را مطالعه کنیم؟برای شناخت ابزارهای لازم جهت رساندن دارو به محل اثر (نحوه مصرف دارو) برای ایجاد غلظت مناسب از دارو در محل اثر ( تعیین دوز دارو)تعیین فواصل مصرف دارو (dosage regimen)

اسلاید 3: اجزای فارماکوکینتیک کلیه فرایند هایی که در بدن بر روی دارو اتفاق می افتد (فارماکوکینتیک) شامل موارد زیر است:جذب (absorption)توزیع (distribution)متابولیسم (biotransformation)دفع (excretion) حذف (elimination)

اسلاید 4: جذب (Absorption)جذب (absorption): به کلیه مراحلی گفته می شود که دارو بعد از مصرف وارد گردش خون سیستمیک می شوداکثر دارو ها توسط مکانیسم انتشار (diffusion) ( در جهت شیب غلظت) جذب گردش خون می شوند. سایر مکانیسم های جذب شامل انتقال فعال ( با مصرف انرژی) و پينوسيتوز می باشد.فاکتور های موثر در جذب:میزان حلالیت دارو در چربی (lipid solubility)pH محیط: بسیاری از داروها اسید یا باز ضعیف می باشند. بنابراین نسبت فرم یونیزه و غیریونیزه آن ها بستگی به pH محیط داردفرم غیریونیزه دارو می تواند از غشا عبور کند و جذب شود.

اسلاید 5: جذب (Absorption) فاکتور های موثر در جذب: (ادامه)وزن مولکولی داروسطح جذب (absorption area)مساحت معده در انسان حدودا 2 متر مربع و مساحت روده حدودا 200 متر مربع می باشد. بنابراین روده محل جذب اصلی دارو ها است تحرک (motility) دستگاه GI در حالت های تهوع و استفراغ و اسهال ، مصرف خوراکی دارو توصیه نمی شود جریان خون (blood flow) و شیب غلظتی دارو هر چه جریان خون محل جذب بیشتر باشد، شیب غظتی دارو نیز بیشتر شده و دارو بیشتر و سریع تر جذب می شود

اسلاید 6: راه های تجویز دارو (Routes of drug administration)به طور کلی هدف از مصرف دارو رسیدن به اثر موضعی یا سیستمیک می باشد. برای اهداف موضعی از راه های تجویز موضعی و برای اهداف سیستمیک از راه های تجویز سیستمیک استفاده می شود در رسیدن به اثرات موضعی به دنبال جذب دارو به گردش خون نیستیم ولی در مورد اثرات سیستمیک ، دارو می بایستی وارد گردش خون شود

اسلاید 7: راه های تجویز دارو (Routes of drug administration) راه های تجویز موضعی: از طریق پوست: آنتی سپتیک ها، کرِم های نرم کننده و ...از طریق غشاهای مخاطی: مخاط دهانی (دهان شویه ها)، مخاط بینی ( قطره ضد احتقان)، مخاط چشم ( پماد و قطره چشمی)، مخاط تنفسی ( اسپری های ضد آسم)، مخاط واژینال (کرِم های واژینال)شیاف (suppository) از طریق رکتال استفاده می شود ولی کاربرد سیستمیک دارد چون دارو وارد گردش خون می شود راه های تجویز سیستمیک: شامل راه های انترال (enteral) و پارنترال (parenteral) می باشد

10,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید