پزشکی و سلامت بیماری‌ها

تغذیه و اختلالات تغذیه ایی در نوزادان و نوپایان

taghzie-va-akhttalalt-taghziei-dr-nozadan

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “تغذیه و اختلالات تغذیه ایی در نوزادان و نوپایان”

تغذیه و اختلالات تغذیه ایی در نوزادان و نوپایان

اسلاید 1: تغذیه و اختلالات تغذیه ایی در نوزادان و نوپایان

اسلاید 2: تغذیه مناسب در پیشرد رشد و تکامل طبیعی اطفال،نقش اصلی را دارد. شیرخواران کودکان و نوجوانان در حال بلوغ به دلیل رشد سریعشان نیاز به مواد غذایی اصلی و غیر اصلی دارند بیماری های همراه با التهاب ،تروما،بدخیمی،سوجذب و....موجب به هم خوردن تعادل غذایی نیازهای تغذیه ای و انرژی میشوند اختلالات تغذیه ای منحصر به کودکان مناطق قحطی زده نیست کمبود یا مصرف بیش از حد مواد غذایی از مشکلات شایع در شیرخواران و کودکان آمریکایی است

اسلاید 3: ترکیب بدن و رشدتغذیه در رشد و تغییر ترکیب بدن تقش اصلی را ایفا میکند رشد و تکامل از هنگام لقاح آغاز و در پایان بلوغ خاتمه میابد بدن جنین 95%آب دارد که در هفته بیست و هشتم حاملگی به 80%کاهش میابد طی سه ماهه سوم هنگامی که چربی به طور قابل ملاحضه ای تجمع میابد میزان آب بدن به 72%میرسد. در سن هشت سالگی میزان آب بدن به حد بالغین ینی60%میرسد. طی دوران جنینی، میزان مایع خارج سلولی بسیار بیشتر از مایع داخل سلولی میباشد . قبل از شش ماهگی مایع داخل سلولی افزایش و خارج سلولی کاهش می یابدنکته:حجم نسبتا زیاد مایع خارج سلولی در شیر خواران کم سن و سال منجر به آسیب پذیری آنها در اثر از دست دادن غیرطبیعی مایع در طی بیماری میگردد

اسلاید 4: کلیات راجب شیر مادر سریع ترین دوره رشد کودک در زمان شیر خوارگی است . تغذیه شیر خواران تفاوت های زیادی با تغذیه بزرگسالان دارد و نیاز های غذایی آنان باید بر اساس نمودار رشد طبیعی تنظیم گردد . ترکیب شیر مادر کاملا منطبق بر نیازهای شیر خوار بوده و لذا مناسب ترین نمودار رشد را در کودکان تامین میکند

اسلاید 5: مزایای شیر مادر1-عوامل مختلف و مواد تشکیل دهنده شیر مادر موجب میشوند که شیر مادر غذای کاملی برای شیر خوار باشد و رشد مطلوب او را تامین کند.2-چربی و پروتئین های موجود در شیر مادر بهتر از چربی و پروتئین های سایر شیرها هضم و جذب میشود3-حساسیت به شیر گاو در کودکانی که از این شیر استفاده میکنند در کودکان وجود دارد3-میزان املاح و پروتئین شیر مادر به حدی است که به کلیه های کامل نشده نوزاد هیچ صدمه ای وارد نمی اورد4-شیر مادر پاکیزه دارای درجه حرارت مناسب و عاری از آلودگی میکروبی است5-برگشت رحم به اندازه طبیعی، در مادران ی که به نوزادشان شیر میدهند سریع تر انجام میشود6-میزان ابتلا به سرطان پستان در مادران شیر ده بسیار کمتر از مادرانی است که کودکان خود را با بطری تغذیه میکنند

اسلاید 6:

اسلاید 7: تغذیه شیر خوار با غذای جامداضافه کردن غذاهای تکمیلی در غذای روزانه شیر خواری که از شیر مادر تغذیه میکند ممکن است سبب کاهش جذب موادغذایی حیاتی و نیز نقصات اثر ضد عفونی کننده شیر مادر شودشیر مادر تا سنین 4-6ماهگی به تنهایی بدون افزودن هیچ نوع تغذی ه کمکی برای رشد طبیعی شیر خوار کافی است بعد از این سنین نیاز های غذایی شیر خوار، فقط با شیر برآورده نمیشود و زمانی است که باید غذاهای نیمه جامد و جامد را همراه با شیر مادر شروع کرد.

39,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید