کسب و کارکامپیوتر و IT و اینترنتعلوم مهندسیعلوم انسانی و علوم اجتماعیکودک و نوجوانرسانه و شبکه‌های اجتماعیسایربرنامه‌ریزیتکنولوژی

افزایش آگاهی و شناخت مخاطرات فضای مجازی برای دانش آموزان مقطع ابتدایی و خانوده های آن ها

تعداد اسلایدهای پاورپوینت: 13 اسلاید پاورپوینت ساده و شیک درباره “افزایش آگاهی و شناخت مخاطرات فضای مجازی برای دانش آموزان مقطع ابتدایی و خانوده های آن ها ” کاری از گروه نوین پاور در عین سادگی بسیار مورد پسنده.

Mohsen Nasiri

صفحه 1:
افزایش آگاهی و شناخت مخاطرات فضای مجازی بوای دانش آموزان خانوده هاي آن ها كر دآور ندگان؛ :استاد مربوطه آذر ۱۳۹۹

صفحه 2:
مه مقن ميهة باتوجه.به كستردكى روزافزون استفاده از فضاى مجازى . آموزش استفاده بهينه از لين ظرفيت براى افراد جامعه على الخصوص كودكان و نوجوانانءبسيار حلئز اهميت است .از انجا كه لين مهم هنوز در جارت اموزشى مدارس جايكاه مهمى بيدا نكرده است واز انجا فضاى مدرسه و دوستان یکی از اصلى تريين عوامل شکل گیری ههیت در نوجوانان است. لازم دیدیم ا كاستى هاى آموزشى را در قالب طرح حاضر.جبران کنیم. هرفناورری‌با فراهم آوردن یکسری فرصت ها. چللش هلیی نیز پیش روی بشر قرار داده است کهبا توسعه فعالیت های فرهنکی و پیشگیری از وقوع ناهنجاری های فرهنگی و اجتماعی می توان مضرات لسن را به حداقل رساند.اینترنت و فضای مجازی مانند تلوزیون می تواند زمان لازم برای مطالعه. بازی. فعالیت های اجتماعی و بودن در دنیای واقعی کودکان را کاهش دهد. بنابرلین والبین بلید ساعات ورود کودکانبه ابنترنت را کنترل کنند و اجازه ندهند. کودک شان ساعت های طولانی در محیط بازی باشد. کار طولانی مدت با کامپیوتر صدمات بدنی زبادی برای کودکان دارد و در کنار این صدمات بدنی منزوی کردن کاربر و اعتیاد اینترنتتی را نباید نادیده گرفت که این امر تبعات جبران ناپذبری بر رفتار و عملکرد فرزندان دارد.

صفحه 3:
مهم مق مه والدین باید به جای ممنوع کردن کار با رایانه. راه و روش استفاده صحیح از اینترنت را به آنها بیاموزند. در کشور مابه دلیل اطلاعات محدود والدین از رایلنه. نمی توانند نظارتی دقیق بر عملکرد فرزندان خود داشته باشند. بنابراین باید فرزندان را تشویق کرد تا هر آنچه در اینترنت برایشان اتفاق می افتدبا والسین خود در میان بگذارند. اما عده ای از خانواده ها نداشتن وقت کافی را بهلنه قرار می دهند و بدون آگاه کردن کودک درباره محیط بازی‌به او اجازه می دهند تا ساعات زیادی را در اینترنت بگذرانند. والدین باید هوشمندانه برخورد کنند و به کودکان آموزش دهند که ممکن است کاربران فضای مجازی با اسم. سن و موقعیست واقعی خود وارد این محیط نشده باشند. بنابراین اعتماد به آنها خطرناک است. بنابرلین بلیدبه کودکان آموخت که هیچ یک از اطلاعات شخصی خود را در اینتینت ‎٩‏ ند وبه افراه‌ی که نمی شناسند پست الکترونیک ارسال نکنند.تنها گذاشتی فر ۱ ۲۲ فضای سایبری بسیار خطرناک است و برای خردسالان به جای نظارت باید همراهی صورت گیرد. والسین بلید سایت هلیی را در صفحه خانگی تعربف کنند که از محتوا و مطللب ّن کاملا آگاه باشند و سپس به فرزندان خود اجازه ورود به اینترنت را بدهند.

صفحه 4:
هدف کلی افزایش آگاهی والدین و دانش آموزان در حوزه .فضای مجازی با آموزشات لازم گروه هدف دانش آموزان مقاطع ابتدایی و خانواده هایشان اقدامات ۱- استفاده از پرسشنامه های معتبر در خصوص فضای مجازی و به کار گیری اقدامات مناسب در رابطه با نتیجه پرسشنامه ها(مثلا پرسشنامه اعتیادبه اینترنت کیمبرلی) ۱ ۳- ارلئه خدمات مشاوره و مددکاری در جهت آموزش و افزایش آگاهی والدین و دانش آموزان؛ ۲-کمک ‎OBS‏ از اهللی رسانه در جهت تولید محتوای آموزشی(فیلم کوتاه -برنامه کودک -تئاتر-داستان- کتاب و..)؛ ۴- برگزاری کلاس های آموزشی فعال و هفتگی به صورت مجازی یا حقیقی در جهت افزایش آگاهی و اموزش والدین ودانش آموزان؛ ۵- ایجاد گروه های خودیار(با کسک گرفتن از خوده بچه ها و والدين كن ها جهت پیشبرد اهداف و انجاه آموزش های گروهی در قللب کروه های خودیاربا هدف ارتقای مهارت ها و ظرفیت های افراد).

صفحه 5:
اهداف آموزش‌دادنسه ولامینو دلنش‌آموزلن‌دیمورد-1 چگونگی)ستفاده صحیح از ف ضایمجازوو لفزلیش سواد وسانه‌لی‌آن‌ها شاسليىمخاطرلتفضاىمجايوو تلثييلتى-2 کسه میت ولند بسرروودانشآموزلرو خانواده ها دلشته باشد و نحوم ی مقلبله با آن‌ها و همچنین آموزش‌پیگیریو شکلیماز مزاحمتها و سوعلستفاده گپلن‌سلیبری شناسلیی‌خانوادد های‌کم در آمنذخانوا ده ‎Be al‏ که تولنلییتامبروسلیل‌مورد نظر جبهلنجام آموزشمجازیر| ندایند و به همیربلیلبا مشکلات نرم میک نند) شاسلیی‌خیریرو لفراد نیکو کارلاز لیوفراد -4 بولی‌تسهیه وسلیلمورد نیاز آموزش‌مجازی‌می‌تولن ال 2 کوش لینترنتخانگیل ‎٠‏ بسته هاولينترننو

صفحه 6:
بادگیری. کارکردی است که باآسن. دانش. رفتارهفا توانمندی‌هایا انتخاب‌های نو یا موجود به ترتیسب. درک یا تقویت و اصلاح می‌شوند. که شاید به یک تغییر بالقوه در ترکیسب دادهها؛ عمق دانش. رویکرد یا رفتار نسبت به نوع و گستره تجارب منجر شود.توانایسی یادگیری. در دسسترس انسانها. جنبندگان و گیاهان و انواعی از ماشین ها قرار دارد. رونسد بادگیری در طول زمان. هرم یادگیری را دنبال مینماید. یادگیری به صورت آنی انجام نمیشود. بلکه بر پلیه دانسته‌های گذشته رشد می‌کند. ارزیابی و اقدامات بر همین پلیه. دید ما یادگیری می‌تولند در راستای یک روند تعریف شود تا مجموعه‌ای از دانسش شیوه انجام و گزاره‌هایسی بر مبنای واقعیست باشند. یادگیری, در نهایت به تغییراتی می انجامد که معمولاً دائمی هستند. در لین تحقیسق هدف مابرای بادگیری . اس‌تفاده مناسسب ازفضای مجازی و آشنایی با مخاطرات آنن برای کودکان مقطع ابتدایی برای کودکان و خانواده هایشان است. به این صورت که آگاهی افراد افزایش پیدا کند و ایسن ک افراد قادربه ایجاد تغییر هستند از لین رو میتوان‌با توجه‌به شرلیط کرهنا اقدامات اسلاید بعد را انجام داد. (چه به صورت حضوری و رعایت پروتکل های بهداشتى جه به صورت انلاين )

صفحه 7:
ارزیابی و اقدامات 11 استفاده از پرسشنامه های معتبر در خصوص فضای مجازی و به کار گیری اقدامات مناسب در رابطه با نتیجه پرسشنامه ها(مثلا پرسشنامه اعتیاد به اینترنت کیمبرلی) 9 _ارائه ی خدمات مشاوره و مددکاری در جهت آموزش و افزایش آگاهی والدین و دانش آموزان 9 کمک گرفتن از اهللی رسانه در جهت تولید محتوای آموزشی(فیلم کوناه سبرنامه کودک - تئاتر-داستان -کتاب ‎Gag‏ به منظور بادگیری كودكان 9 والدين برای چگونگی استفاده صحیح از فضای مجازی ۹ اس های آموزشی فعال و هفتگیبه صورت مجازی با حلیقی در جهتآفزلش آگاهی و اموزش والدین ودانش آموزان

صفحه 8:
ارزبابی و اقدامات مشارکت (9۲10108]1010])به معنای به کار گرفتن شخصیبه منظور سهیم شدن دریک اقدام جمعی میباشد. مشارکت.عملی جمعی, آگاهانه و داوطلبانه است که دربردارنده دخالت شهروندان در امور عمومی و در سطوح مختلف تصمیم گیری های اداری و سیاسی و انداختن رای به صندوق نا مساعدت مستقیم‌به ارضای نیازهای اجتماعی و همچنین دخللت مردم در کارکرد سازمانهایی است که حیات کاریشان به آن بستگی دارد. مشارکت.یکی از مفاهیم اساسی در تعریف دموکراسی است. دموکراسی: مشارکت توده مردم در زندگی سیاسی را به همراه دارد. ما در اقدامات پروژه ای ک انجام دادیم از بعد مشارکت.بسیار استفاده کرده ایم.

صفحه 9:
ارزبابی و اقدامات به عنوان مثال: (- در استفاده از پرسشنامه.از مشارکت همه جانبه افراد در پاسخگویی‌به پرسش ها استفاده شده است. تا به نتایج مورد نظر برسیم. ۲- در اقدام بعدی ک ارائه خدمات مددکاری و مشاوره به والدین و دانش آموزان میباشد نیز,بعد مشارکت وجود دارد.یعنی عملی جمعی و داوطلبلنه بین درمانگر و مددجو وجود داردتا آگاهی والدین و دانش اموزان در جهت اموزش بهتربالا رود. ۳- در کمک گرفتن از اهللی رسانه‌بازیگران-فوتبالیستها-افراد مشهور و..)میتولند مشارکت بزرگی باشد که افراد مشهور.همگی‌با مشارکت خود دلنش اموزان محتولیی آموزشی در جهت افزایش آگاهی افراد ایجاد کنند. ۴- برگزاری کلاسهای آموزشی مجازی که با مشار کت کادر مدارس و همکاری والدین انجام میشود را میتوان جهت افزایش آگاهی آنها به کار برد. ۵- ایجاد گروه های خودباربه صورتی ک از بعد مشارکت کمک گرفته شود.یعنی خود دلنش آموزان باهم در جهت رسیدن به اهداف مشارکت کنند.

صفحه 10:
بعد چهارم از ابعاد پنجگانه با عنوان «همکاری_تعاون» مطرح شده است و مسائل زير میپردازد: ایجاد ار تباطات مثبت بین گروها؛ ایجاد پیام مشترک؛ توسعه لیضک های با گروه های ملی(ساختار و دولت)؛ ارتقای کار مشارکتی. همچنین ارزشی که در این بعد نهفته است.افزاییش همکاری و تعاون بين افراد است.لذا برای ارزیابسی اقدامات تعيين شده در طرح حاضر.ما ابعاد مقاله ی نامبرده را ملاک ارزیابی قرار میدهیم. ارز بابی و اقدامات هم راستابا بعد همکاری و تعاون.یکی از اقدامات تکلیف شده ی ما درباره فضاری مجازی و مخاطرات آسسن.ایجاد گروه های خودیار می‌باشد. در پاسخ به لین پرسش که ایجاد گروه های خودبار چگونه بابهد تعاون و همکاری پیوند میخووند بلید گفت:گروه های خودیار اجتماعات کوک داوطلبانه ای هستند که اعضای آن با همدیگر یک عنصر مشترک دارند.لین ات مشکل,بیماری و یا یک هدف مثشل کاهش وزن باشد. این گروه توسط یک تسهیل‌گر و با هدف مشخصی تشک ل شده و محیطی فراهم میشود تا اعضا در آن به همدلی,تبادل نظر‌اشتراک گذاری تجربه ها و ارائه راه حل و مشورت بیردازند. وقتی یک عضوبا یک مشکل خاص وارد گروه خودیار میشود. احساس میکند تنها نیست؛درواقع از یک جور حمایت اجتماعی برخوردار ميشود. بنابر بروندادهاییی که از تشکیل گروه همیار نام خواهیم برد.به این نتیجه میریم که بسک بعهد اصلی لمن .همكارى و تعاون بین اعضا است و به از طرییق همین برونداد. اقدام ينجم طرح حاضر با بعد «همکاری تعاون» پیوند میخورد.

صفحه 11:
ارزیابی و اقدامات :برونداد های گروه های خودیار یکی از ابعاد توانمندسازی جامعه ای . فراگیر بودن است که ما در طرح خود سعی نمودیمبا بررسی و تشخیص‌بی عدالتی ها در زمینه ی آموزش و آگاه سازی افراد اقداملتی را نجام دهیم تا آموزش و آگاهی رسانی برای کودکان و نوجوانان به صورت فراگیرانجام شود. در بحث خدمات مشاوره و مددکاری سعی کردم لین بعد را پوشش دهیم‌عا تبعیضی بین افراد فيل رد و كودكان و والسين از لين خدمات برخوردار شوند. هم چنین با برگزاری کلاس های آموزشی فعال برای عموم و تشکیل گروه های خودیار و کمک گرفتن از فعالین رسانه ای در جهت تولید محنوا برآن بودیم که این بعد را در اقدامات خود رعایت کنیم .

صفحه 12:
ارزبابی و اقدامات بعد با نفوذ و تاثیر گذار: باتوجه به اینکه فعالیت حیلتی و اصلی در لین بعد. تشهیق و تجهیز گروه ها برای شرکت و تاثیرگذاری بر تصمیمات. خدمات و فعالیت ها است. یکی از اهداف و اقدامات اصلی طرح ماهم بر مبنای این اصل است. آرزش توسعه ی جامعه ای در لین بعد ایجاد عدللت اجتماعی میباشد. بنابرلین در پروسه ی طراحی طرح و اقدام بلید به این ارزش توجه کافی داشته باشیم و افراد توانمندساز و همچنین گروه هدف در راستای تحقق آن بکوشند. عا در لین راستای تحقق لین بعد و همچنین عدللت اجتماعی کوشیديم به گهنه ای رفتار کنیم تا گروه هدف احساس کنند نقش مهمی در رسیدن به اهداف سازمان را دارند و توانایی به کنترل در آوردن موانع و محدودیتها را دارند. همچنین عا کوشیدیم تا افراد احساس کنند که می تولند در استرلتژی ها و راهبردهای مدیریتی, پيامدها و نتلیج کلی نفوذ کنند. افراد بیید باور داشته باشند که مولنع بیرونی نمیتولند فعالیت های آنان را کنترل کند؛ بلکه لین ن ها هستند که میتوانند موانع بیرون را کنترل کنند؛ در واقع افراد باید احساس کنترل فعال داشته باشند نه منفعل. ما در طرح خود سعی کردیم با برگذاری کارگاه ها و كلاس های آموزشی فعال و با کمک خود گروه هدف (والدین. کودکان و نوجوانان). تشکیل گروه های خودبار و به صورت کلی لیجاد مشارکت توسط خود گروه هدف در تمام اقدامات طرح به افراد حس تاثیر گذاری و نفوذ را بدهیم.

صفحه 13:

10,000 تومان