آزمایش فیلترها
اسلاید 1: به نام خداآزمایش فیلترهاویرایش:13880121 محمدصادق فیضرسانه آزاد، استفاده از این رسانه برای همه آزاد می باشد.
اسلاید 2: فیلترهادر این آزمایش فیلترهای بالا گذر، پایین گذر، میان گذر، میان نگذر، انتگرال گیر و مشتق گیر را بررسی می کنیم
اسلاید 3: انواع فیلترهاپایین گذربالا گذرمیان گذرمیان نگذر
اسلاید 4: فیلترهای بالا گذر و پایین گذردر مدار RCدر صورتی که خروجی از دوسر مقاومت گرفته شود، فیلتر، بالاگذر و در صورتی که خروجی از دوسر خازن گرفته شود، فیلتر، پایین گذر است.یک فیلتر بالا گذر
اسلاید 5: در اینصورت نمودار ولتاژ خروجی بر حسب فرکانس اینگونه خواهد بود: (نمودار، در کاغذ نیم لگاریتمی رسم شده)فیلتر بالا گذرفیلتر پایین گذرفیلترهای بالا گذر و پایین گذر
اسلاید 6: فرکانس نیم قدرت
اسلاید 7: نوع دیگری از فیلترهای بالا گذر و پایین گذرآیا می توانید بگویید کدامیک از فیلتر ها بالا گذر و کدامیک پایین گذر است؟
اسلاید 8: مدار انتگرال گیرمدار RC زیر را در نظر بگیرید:فرض کنید ولتاژِ اعمال شده ی اسیلاتور به صورت زیر باشد:در ادامه می خواهیم ولتاژ دو سر خازن را به دست آوریم.
اسلاید 9: مدار انتگرال گیرمقاومت کل و فاز اولیه به این صورت به دست می آیند:با اعمال شرط زیر، مقادیر تقریبی مقاومت کل و فاز اولیه به دست می آیند:
اسلاید 10: مدار انتگرال گیربرای جریان داریم:بنابر این ولتاژ خروجی خواهد بود:
اسلاید 11: مدار انتگرال گیرولتاژ خروجی ضریبی از انتگرال ولتاژ اعمال شده است.
اسلاید 12: مدار مشتق گیرمدار RC زیر را در نظر بگیرید:فرض کنید ولتاژِ اعمال شده ی اسیلاتور به صورت زیر باشد:در ادامه می خواهیم ولتاژ دو سر مقاومت را به دست آوریم.
اسلاید 13: مدار مشتق گیر مانند قبل مقاومت کل و فاز اولیه به این صورت به دست می آیند:با اعمال شرط زیر، مقادیر تقریبی مقاومت کل و فاز اولیه به دست می آیند:
اسلاید 14: مدار مشتق گیربرای جریان داریم:بنابر این ولتاژ خروجی خواهد بود:
اسلاید 15: مدار مشتق گیرولتاژ خروجی ضریبی از مشتق ولتاژ اعمال شده است.
اسلاید 16: فیلتر میان گذراز ترکیب سریِ دو فیلتر بالاگذر و پایین گذر، یک فیلتر میان گذر درست می شود. این فیلتر بازه محدودی از فرکانس ها را از خود عبور می دهد.بالاگذر پایین گذرفیلتر میان گذرآیا می توانید نحوه کار آن را شرح دهید؟
اسلاید 17: فیلتر میان گذر این فیلتر را می توانیم با استفاده از یک مقاوت، یک خازن و یک سلف نیز بسازیم. به صورت زیر:آیا می توانید نحوه کار آن را شرح دهید؟
اسلاید 18: فیلتر میان نگذرکار این فیلتر این است که بتواند یک محدوده فرکانسی را عبور ندهد ولی پایین و بالای این محدوده را عبور دهد.به فرض اینکه محدوده فرکانسی که می خواهیم حذف کنیم بین 25 تا 26 باشد ، ما نخست باید با یک فیلتر بالاگذر فرکانس های بالاتر از 26 را که از منبع می آید عبور دهیم و بعد با یک فیلتر پایین گذر که آن هم مستقیماً به منبع فرکانس وصل می شود،فرکانس های پایین تر از 25 را عبور دهیم.
اسلاید 19: فیلتر میان نگذریک فیلتر میان نگذر در شکل زیر نشان داده شده. این فیلتر بازه محدودی از فرکانس ها را از خود عبور نمی دهد.آیا می توانید نحوه کار آن را شرح دهید؟
اسلاید 20: مراحل آزمایشحالا همه این مدارهایی را که گفتیم امتحان می کنیم ببینیم درست کار می کنند یا نه!
اسلاید 21: قسمت اولفیلتر بالاگذر و پایین گذر را با مقاوت و خازن زیر و یکبار هم دو تا فیلتر پایین گذر، که پشت سرهم هستند امتحان می کنیم
اسلاید 22:
اسلاید 23: چه فرقی می کند با وقتی که فقط یک فیلتر باشد؟
اسلاید 24: قسمت دومیک فیلتر میان گذر می بندیم و ولتاژ خروجی را بر حسب ولتاژهای مختلف ورودی رسم می کنیم.
اسلاید 25: قسمت سومفیلتر میان نگذر
اسلاید 26: قسمت چهارممدار انتگرال گیر – فرکانس 1000 هرتز
اسلاید 27: قسمت پنجممدار مشتق گیر – فرکانس 400 هرتز
اسلاید 28: پایان
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.