survival analysis

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلایدهای پاورپوینت: ۳۲ اسلاید فایل مربوط درس اپیدمیولوژی است. بنابراین سعی شده از تعاریف بیشتر استفاده بشه و فرمول و محاسبات زیادی نداره. به جز توضیح مختصر تابع مخاطره، تابع چگالی احتمال و خود تابع بقا منابع و رفرنس هم در پایان موجود است.
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
740 بازدید, 0 خرید

امتیاز

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “آنالیز بقا”

آنالیز بقا

اسلاید 1: موضوع مربوطه : آشنایی با تحلیل بقا گردآوری: راضیه رستم تبار آهنگر فائزه صلواتی فاطمه یعقوبیاستاد مربوطه: خانم دکتر فارسانیبه نام خدا

اسلاید 2: مقدمهآنالیز یا تحلیل بقا یا survival analysis ، یکی از مباحث علم آمار است که در رشته های مختلفی از جمله علوم کامپیوتر، کشاورزی و اپیدمیولوژی کاربرد دارددسته ای از روش های آماری است که به مطالعه طول عمر خصوصا طول عمر افراد می پردازندوقایع می توانند شامل مرگ و میر، جراحات، شروع یک بیماری و یا وضعیت بهبود از یک بیماری باشدنقطه تمايز آن با ساير روش های آماری توجه کردن به مشاهدات سانسور شده می باشد که به دلایلی مانند محدوديت زمانی قادر يا علاقه مند به ثبت آنها نیستیم.

اسلاید 3: در اين جا به مرور مفاهیم پايه ای آنالیز بقا پرداخته و برخی روشهای مهم مانند روش کاپلان-مایر معرفی خواهند شد.لازم به ذکر است که روشهای مورد استفاده در آنالیز بقا محدود به مطالعات پزشکی نبوده و در بسیاری از زمینه ها مانند قابلیت اطمینان که در صنايع تولیدی و خدماتی مورد توجه است، قابل استفاده می باشد. برای بررسی بهتر این موضوع ابتدا مطالعات بقا و تحلیل بقا توضیح داده خواهد شد. و سپس به ترتیب به موضوعات دیگر پرداخته می شود

اسلاید 4: سیر تاریخی روش های آنالیز بقا و تاریخچه پیدایش آناولین تلاشهايی که برای تجزيه و تحلیل داده های بقا صورت گرفت شامل مشاهدات سانسور شده بود که توسط ستاره شناس معروف ادموند هالی در سال 1663 و جان گرانت در سال 1662 انجام شده است.هالی در دوره ای از زندگیش به ثبت مرگ هم شهری های خود پرداخت و جدولی از اين اطالعات فراهم کرد که نشان می داد چند درصد از انسانها در هر دوره سنی می میرند. امروزه به چنین جدولی، جدول عمر گفته می شود. از آنجا که در اولین تلاش های اين چنین پیامدی که بررسی می شد، مردن يا زنده ماندن افراد بوده، روش تحلیل اين داده ها را آنالیز بقا نام نهادند. اولین ديدگاههای تئوريک برای آنالیز بقا که مبتنی بر جداول عمر بود توسط کاپلان و مایر در سال 1623 ارائه شد. آنها در مطالعات خود با توجه به داده های سانسور شده روشی ناپارامتری برای برآورد احتمالات بقا ارائه نمودند. اين روشها سريعاً مورد توجه ساير آمار شناسان قرار گرفت. از جمله اين افراد اسوردارپ بود که در سال 1662 نه تنها از اين روش استفاده نمود بلکه برای اولین بار ضعف های اين روش را نیز مطرح نموده و استفاده از مدلهای مبتنی بر فرايندهای تصادفی را پیشنهاد نمود

اسلاید 5: اسوردارپ اعلام کرد افراد در طول زندگی خويش تا مرگ از مراحل مختلفی از سطوح سلامتی عبور می کنند، که زمان توقف هر فرد در هر سطح از سلامتی تصادفی بوده و طول عمر افراد از دنباله ای از فرايندهای تصادفی تشکیل شده است. به دنبال اسوردارپ، هوئم نیز در سال 1666 طی مقاله معروف خود ايده هايی را در مورد استفاده از فرايندهای تصادفی در مدل های آنالیز بقا مطرح نمود. او برای اولین بار امکان استفاده از فرايندهای زنجیر مارکف را اعلام کرد.در همین سالها کاکس مدل رگرسیونی که بعدها به نام خود او معروف شد را ارائه نمود، که تمامی ايده های مطرح شده تا آن زمان را تحت الشعاع خود قرار داد. با کاربرد اين مدل رگرسیونی امکان بررسی اثر متغیرهای مختلف بر طول عمر بطور همزمان فراهم گرديد. مدل های مختلفی که قبلا ارائه شده بودند تنها اين امکان را فراهم می کردند که طول عمر در دو يا بیش از دو گروه مقايسه شوند، اما مدل رگرسیونی کاکس به محققین اجازه داد که اثر چند متغیر را همزمان بر طول عمر بررسی کرده و اثر داده های سانسور شده نیز در اين مدل اعمال می شد.

14,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید