علوم مهندسی معماری و عمران

ارائه راهکارهای معمارانه جهت کاهش مصرف انرژی در طراحی

kahesh_masraf_energhi

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلایدهای پاورپوینت: ۲۶ اسلاید راهکارهایی که برای کاهش مصرف انرژی در حوزه ساختمان پیشنهاد شده اند به طور کلی به دو دسته تقسیم میشوند. راهکارهای فنی و راهکارهای معماری. راهکارهای فنی عمدتاً در حوزه مهندسی بوده و به معماری ارتباط زیادی نمی یابند. بخش ساختمان به تنهایی مسئول۴۰ درصد از انرژی نهایی استفاده شده در بیشتر کشورها می باشد. از این میزان حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد صرف گرمایش و سرمایش ساختمان در فصول مختلف میشود. این دلیلی برای افزایش تاکید بر بازدهی ساختمان ها در فاز استفاده و بهره برداری میباشد.
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
1050 بازدید, 3 خرید

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “ارائه راهکارهای معمارانه جهت کاهش مصرف انرژی در طراحی”

ارائه راهکارهای معمارانه جهت کاهش مصرف انرژی در طراحی

اسلاید 1: دانشکده مهندسی-گروه معماریارائه راهکارهای معمارانه جهت کاهش مصرف انرژی در طراحیبهار 1397استاد:دانشجو :

اسلاید 2: بخش ساختمان به تنهایی مسئول40 درصد از انرژی نهایی استفاده شده در بیشتر کشورها می باشد. از این میزان حدود 50 تا 60 درصد صرف گرمایش و سرمایش ساختمان در فصول مختلف میشود. این دلیلی برای افزایش تاکید بر بازدهی ساختمان ها در فاز استفاده و بهره برداری میباشد.راهکارهایی که برای کاهش مصرف انرژی در حوزه ساختمان پیشنهاد شده اند به طور کلی به دو دسته تقسیم میشوند. راهکارهای فنی و راهکارهای معماری. راهکارهای فنی عمدتاً در حوزه مهندسی بوده و به معماری ارتباط زیادی نمی یابند.

اسلاید 3: اصول کاهش مصرف انرژی درطراحی ساختمان‌ها1- حتی‌المقدور احداث بنا در زمین‌های تخت و پرهیز از ساختمان بنا در زمین‌های شیب دار شمالی2- احداث بنا در قسمت‌های میانی زمین‌های با شیب تند (تپه‌ها) به جهت در امان ماندن از بادهای شدید قله‌ها و هوای سرد قسمت‌ های تحتانی3- طراحی فشرده با حداقل پوسته نسبت به حجم و در بناهای با وسعت نسبتاً زیاد دو طبقه کردن به جای گسترده نمودن4- بهتر است بناهای مجاور حتی‌المقدور از طرفین به یکدیگر چسبیده و از احداث بنا در میان زمین به صورتی که اطراف آن باز باشد پرهیز شود تا اتلاف حرارت به حداقل برسد.5- به حداقل رساندن پنجره‌ های تمامی جبهه ‌ها بجز جنوب (استفاده از پنجره‌های بزرگ در جبهه‌های جنوبی)6- استفاده از دو درب در ورودی‌ ها جهت جلوگیری از تبادل حرارتی7- استفاده از انواع روش‌های گرمایشی غیرفعال و طبیعی8- اصول فراهم کردن امکان نفوذ اشعه خورشید به داخل بنا9- عدم قرارگیری بنا زیر سایه درخت‌ها ساختمان‌ها و سایر عوارض طبیعی از نظر توپوگرافی10- پرهیز از کاشت درختان همیشه سبز در جبهه‌های جنوبی بنا

اسلاید 4: 8- اصول فراهم کردن امکان نفوذ اشعه خورشید به داخل بنا9- قرار دادن فضاهای اصلی در قسمت‌های جنوبی 10- پرهیز از کاشت درختان همیشه سبز در جبهه‌های جنوبی بنا11- احداث طول ساختمان در امتداد محور شرقی غربی12- ستفاده از نورگیرهای سقفی رو به جنوب به جای نورگیرهای سقفی افقی در بخش‌های تاریک یا شمالی بنا جهت نفوذ بیشتر نور خورشید13- بناعدم قرارگیری بنا زیر سایه درخت‌ها ساختمان‌ها و سایر عوارض طبیعی از نظر توپوگرافی14- حتی‌المقدور استفاده از پلان‌های باز جهت نفوذ بیشتر نور خورشید به داخل15- استفاده از رنگ‌های تیره در نمای ساختمان در مناطقی که دارای تابستان های خیلی گرم نیست.16- محافظت بنا از بادهای سرد زمستانی

اسلاید 5: راهکارهای معماری سنتی جهت آسایش حرارتی 1- بادگیر 5- حیاط مرکزی2- شناشیل 6- بادخان 3- شارمی 7- بادخور 4- شوادان 8- و...الف- بادگیر:- عملکرد بادگیر بدین صورت است که باد مطلوب را گرفته و آن را به داخل اتاق‌های اصلی ساختمان،آب انبار،مسجد یا سرداب هدایت می‌کند. - بعضی از بادگیرها هم از طریق جابجایی هوا و هم از طریق تبخیر این عمل را انجام می‌دهند؛ بدین صورت که جریان هوا پس از ورود به داخل ساختمان از روی یک حوض سنگی کوچک و فواره رد می‌شود و سپس از آنجا به سایر اتاق‌ها هدایت می‌گردد. - گاها نیز کانال ارتباطی بادگیر و خانه از زیر باغچه رد می شده است.- در بعضی از موارد نیز در روی دهانه بادگیر، حصیر، سفال یا بوته‌های خار قرار می‌دادند و روی آن آب می ‌پاشیدند و بدین طریق رطوبت و برودت‌های هوای ورودی را افزایش می‌دادند

اسلاید 6: بادخان نوعی بازشوی سقفی است که با استفاده از خاصیت مکش، جریان هوا را برقرار می‌کند. خروجی‌ها باید در بالاترین ارتفاع ممکن قرار گیرند. بادخورها برای گرفتن باد و هدایت هوای تازه به داخل ساختمان طراحی شده‌اند. برای آنکه وجود یک بادخور مؤثر باشد، باید دو سویه باشد.

17,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید