پزشکی و سلامت مراقبت‌های بهداشتی

اصول بهداشتی در کافه قنادی ها (۴)

osoole_behdashti_dar_ghannadiha4_Web

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “اصول بهداشتی در کافه قنادی ها (۴)”

اصول بهداشتی در کافه قنادی ها (۴)

اسلاید 1: به نام خدا

اسلاید 2: اصول بهداشت درکافه قنادیها(4)(ویژه متصدیان و شاغلین درکافه قنادیها)تهیه و تنظیم از : مقصود امیرپوردکترای تخصصی ( PHD) مهندسی محیط زیستدانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغهEmail : m.amirpour1128@mrgums.ac.ir

اسلاید 3: ماده4 : كليه اشخاصي كه در اماكن و مراكز و وسائط نقليه موضوع اين آئين نامه كار مي كنند بايد ملبس به لباس كار و روپوش تميز و به رنگ روشن باشند .تبصره 1 - كليه تهيه كنندگان مواد غذايي نظير آشپزان ، نانوايان و مشاغل مشابه و نيز كارگران كارگاهها و كارخانجات توليد مواد غذايي و بهداشتي كه با اين مواد ارتباط مستقيم دارند ملزم به پوشيدن روپوش سفيد و كلاه و اشخاصي مانند شاغلين و فروشندگان اغذيه و ساندويچ ، آبميوه ، بستني ، شيريني جات، كله و پاچه ، جگركي و مشابه آنها علاوه بر روپوش و كلاه ملزم به استفاده از دستكش در حين كار مي باشند .تبصره 2 - در رستورانها و چايخانه هاي سنتي افراديكه در امر پذيرايي شركت داشته و با غذا سر و كار دارند ملزم به پوشيدن روپوش و كلاه سفيد بوده و ساير افراد مي توانند از لباس هاي محلي استفاده كنند .

اسلاید 4:

اسلاید 5:

اسلاید 6:

اسلاید 7: ماده 5 : متصديان اماكن و مراكز و كاركاهها و كارخانجات موضوغع اين آئين نامه موظفند براي هر يك از شاغلين خود  جايگاه محفوظ و مناسبي به منظور حفظ لباس و ساير وسايل در محل تهيه نمايند .ماده6 : متصديان مراكز و اماكن و كاركاهها و كارخانجات و وسائط نقليه موضوع اين آئين نامه موظفند از ورود و دخالت افراد متفرقه به امور توليد وطبخ و حمل ونقل و توزيع و فروش مواد غذايي جلوگيري نمايند .

اسلاید 8:

اسلاید 9:

اسلاید 10: ماده7 : متصديان مراكز و اماكن و كاركاهها و كارخانجات و وسائط نقليه موضوع اين آئين نامه موظفند به تناسب تعداد كارگران خود به ازاء هر كارگر حداقل5/2 متر مربع اطاق استراحت مطابق با موازين بهداشتي تهيه نمايند .تبصره 1- در هر حال مساحت اتاق استراحت كارگران نبايد كمتر از 5/7 متر مربع و ارتفاع سقف آن نبايد كمتر از 8/2 متر باشد .

اسلاید 11:

اسلاید 12: با تشکر از توجه سبزتان

2,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید