اصول بهداشتی در کافه قنادی ها (۶)
اسلاید 1: به نام خدا
اسلاید 2: اصول بهداشت درکافه قنادیها(6)(ویژه متصدیان و شاغلین درکافه قنادیها)تهیه و تنظیم از : مقصود امیرپوردکترای تخصصی ( PHD) مهندسی محیط زیستدانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغهEmail : m.amirpour1128@mrgums.ac.ir
اسلاید 3: شرايط ساختماني و بهداشتي در قنادی هاو کارگاه های شیرینی پزی
اسلاید 4: ماده16كف ساختمان بايد داراي شرايط زير باشد: الف) از جنس مقاوم ، صاف ، بدون درز و شكاف و قابل شستشو باشد . ب) داراي كف شور به تعداد مورد نياز ، مجهز به شتر گلو و نصب توري ريز روي آن الزامي است . ج) داراي شيب مناسب بطرف كف شوي فاضلاب رو باشد
اسلاید 5: * ساختمان ديوار از كف تا سقف از مصالح مقاوم بوده و طوري باشد كه از ورود حشرات و جوندگان جلوگيري به عمل آورد . تبصره 1: سطح ديوارها بايد صاف ، بدون درز و شكاف و به رنگ روشن باشد ماده 17
اسلاید 6:
اسلاید 7:
اسلاید 8: ماده 18ماده 18 : پوشش ديوارها بايد متناسب با احتياجات و لوازم مربوط به نوع كار و بر حسب مشاغل مختلف ، بشرح تبصره هاي ذيل باشد .تبصره 1- پوشش بدنه ديوار كارگاههاي تهيه مواد غذايي ، آشپزخانه ،آبدارخانه ، انبار مواد غذايي ، ميوه و سبزي فروشي ، حمام ، مستراح ، دستشويي ، رختشويخانه بايد از كف تا زير سقف و در مورد كارگاهها و كارخانجات توليدي مواد غذايي تا ارتفاع حداقل چهار متر كاشي ، سنگ ، يا سراميك و ديوار كارخانجات از ارتفاع چهار متر به بالا مي تواند از سيمان صاف و صيقلي به رنگ روشن باشد .
اسلاید 9: تبصره2- سطح ديوار سالنهاي پذيرايي تا ارتفاع حداقل 120 سانتيمتر از كف با سنگ هاي صيقلي يا سراميك و يا كاشي و از ارتفاع 120 سانتيمتري تا زير سقف با رنگ روشن قابل شستشو پوشيده شود .
اسلاید 10: ماده 19ماده 19 : سقف بايد صاف ، حتي الامكان مسطح ، بدون ترك خوردگي ، درز و شكاف و هميشه تميز باشد .تبصره- پوشش سقف آشپزخانه ها و هر نوع محل طبخ و همچنين گرمخانه و دوش حمام بايد از جنس قابل شستشو و برنگ روشن باشد .
اسلاید 11:
اسلاید 12: ماده20ماده 20 : وضع درها و پنجره ها بايد داراي شرايط زير باشد .الف) درها و پنجره ها از جنس مقاوم ، سالم و بدون ترك خوردگي و شكستگي و زنگ زدگي و قابل شستشو بوده و هميشه تميز باشد .ب) پنجره بازشو بايد مجهز به توري سالم و مناسب باشد به نحوي كه از ورود حشرات به داخل اماكن جلوگيري نمايد .ج) درهاي مشرف به فضاي باز بايد مجهز به توري سالم و مناسب و همچنين فنردار باشد بطوريكه از ورود حشرات و جوندگان و ساير حيوانات جلوگيري نمايد.
اسلاید 13:
اسلاید 14: ماده21ماده 21 : آب مصرفي بايد مورد تائيد مقامات بهداشتي باشد .آب آلوده میتواند عامل انتقال میکرو ارگانیسمهای عامل مسمومیتهای غذایی به فراورده های غذایی و محیط شود همچنین آب مصرفی باید با شرایط کاملا بهداشتی دفع شود واز ریختن به معابر و آبهای سطحی جلوگیری شود.
اسلاید 15: ماده22ماده 22 : كليه اماكن و مراكز و كارگاهها و كارخانجات مشمول اين آئين نامه بايد داراي سيستم جمع آوري (و در مورد هتلها و كارگاهها و كارخانجات سيستم تصفيه) و دفع بهداشتي فاضلاب مورد تائيد مقامات بهداشتي باشد .تبصره - هدايت و تخليه هرگونه فاضلاب و پساب تصفيه نشده اماكن و مراكز و كارگاهها و كارخانجات مشمول اين ائين نامه به معابر و جوي و انهار عمومي اكيدا ممنوع مي باشد.
اسلاید 16: ماده 23 و ماده 24ماده 23 : وضع و تعداد دستشوئي بهداشتي و متناسب باشد .ماده 24 : وضع و تعداد توالت و دستشوئي بهداشتي و متناسب باشدتبصره- دستشوئي ها بايد مجهز به صابون (ترحيحا صابون مايع) و خشك كن مناسب و بهداشتي بوده و وجود زباله دان در كنار دستشوئي الزامي است .
اسلاید 17: مقایسه کنید
اسلاید 18: ماده 25براي كارگران بايد دستوئي و توالت مجزا و مجهز به شير آب گرم و سرد و با شرايط لازم بهداشتي در محل مناسب و به تعداد مورد نياز به شرح جدول ذيل وجود داشته باشد .( 1-5 نفركارگر يك توالت و دستشوئي )تبصره - وجود توالت و دستشوئي بشرح مفاد ماده 25 و بندهاي 1 تا 6 ان براي كارگران مرد و كارگران زن بصورت كاملا مستقل و جدا از هم اجباري است.
اسلاید 19:
اسلاید 20: حمام مذكور در ماده 12 بايد داراي شرايط مندرج در مواد 15 لغايت 20 ، 27 ،30 ، 31، 37 و 38 اين آئين نامه بوده و تعداد آن نيز متناسب با تعداد كارگران بشرح جدول ذيل بوده و بايد مشابه توالت و دستشوئي براي كارگران مرد و كارگران زن بطور جداگانه محاسبه و اعمال و بصورت كاملا جدا و مستقل از هم در محل هاي مناسب وجود داشته باشد . 5 - 1 نفر كارگر يك دستگاه
اسلاید 21:
اسلاید 22: تقديم به شما
اسلاید 23: با تشکر از توجه سبزتان
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.