پزشکی و سلامت مراقبت‌های بهداشتی

اصول بهداشتی در کافه قنادی ها (۸)

osoole_begdashti_dar_ghanadiha_8

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “اصول بهداشتی در کافه قنادی ها (۸)”

اصول بهداشتی در کافه قنادی ها (۸)

اسلاید 1: به نام خدا

اسلاید 2: اصول بهداشت درکافه قنادیها(8)(ویژه متصدیان و شاغلین درکافه قنادیها)تهیه و تنظیم از : مقصود امیرپوردکترای تخصصی ( PHD) مهندسی محیط زیستدانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغهEmail : m.amirpour1128@mrgums.ac.ir

اسلاید 3: بهداشت لوازم و ابزار کار

اسلاید 4: ماده 66: ظروف مورد استفاده بايد داراي شرايط زير باشد   . * ظروف شكستني بايد تميز ، بدون ترك خوردگي و لب پريدگي باشد* وسايل و ظروف فلزي كه برا ي تهيه و نگهداري و مصرف مواد غذايي بكار مي روند بايد سالم ، صاف و بدون زنگ زدگي باشد.    * وسايل و ظروف غذا بايد پس از هر بار مصرف شسته ، تميز و بر حسب ضرورت ضدعفوني گرديده ودر ويترين يا گنجه مخصوص كه محفوظ باشد ، نگهداري شود.

اسلاید 5:

اسلاید 6: ماده 67استفاده از ظروف و وسايل مشروحه زير ممنوع مي باشد:   * ديگ و ظروف مسي اعم از اينكه سفيد كاري شده يا نشده باشد    * گوشت كوب و قاشق چوبي و سربي  * قندان بدون در پوش مناسب   ظروف فاقد در ثابت و مخصوص براي عرضه موادي از قبيل نمك ، فلفل، سماق، شكر و امثال آنها هر نوع ظروف و ابزاري كه توسط وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي غير مجاز شناخته و آگهي شود.

2,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید