پزشکی و سلامت

اعتباربخشی بیمارستان در ایران

Accreditation

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلایدهای پاورپوینت: ۲۷ اسلاید پاورپوینت مربوط به اعتباربخشی بیمارستانها در ایران و محور مدیریت و رهبری می باشد.
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
3331 بازدید, 71 دانلود

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “اعتباربخشی بیمارستان در ایران”

اعتباربخشی بیمارستان در ایران

اسلاید 1: بنام خدا درس : ارزیابی مراقبتهای بهداشتی و درمانی استاد : جناب آقای دکتر امیراشکان نصیری پور دانشجو : حسن رستمی مقطع و رشته : کارشناسی ارشد مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه : واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران

اسلاید 2: مقدمه بیمارستانها آخرین امید نیازمندان به خدمات تشخیصی و درمانی هستند که بیماران و مددجویان پرشماری را به خود جذب می کنند. بیمارستانها با ارزش ترین سرمایه های انسانی حوزه سلامت را همراه با تجهیزات و فناوری های مدرن و گران قیمت، به کار می گیرند تا با رعایت اصول اخلاق حرفه ای و عدالت، زمانی که جسم و جان باارزش انسانها در معرض آسیب است، آنان را درمان کرده و آسیب ها و دردها را از آنها دور کنند. برای حسن عملکرد بیمارستانها باید مقرراتی همه جانبه تنظیم شده و با دقت بر اجرای آنها نظارت شود. اعتباربخشی، ابزاری معتبر، جامع و سیستماتیک برای دستیابی به این مهم است و می تواند به عنوان نقشه راهنمایی برای مدیران و مجریان برای دستیابی به سازمانی با نتایج متوازن، ایمن و با کیفیت مورد استفاده قرار گیرد.

اسلاید 3: تعریف اعتبار بخشیAccreditation اعتبار بخشی اعتباربخشی فرآیندی است که در آن یک گروه یا سازمان، از طریق ارزیابی بوسیله چک لیستها، بر اساس استانداردها و سنجه هایی مشخص و از قبل تعیین شده، به یک بیمارستان، شهرت، اعتبار و رسمیت به منظور توانایی انجام خدمات خاصی به صورت استاندارد را اعطا می نماید.

اسلاید 4: تاریخچه اعتبار بخشی در جهاندرسال1913 کالج جراحان آمریکا به منظوربهبود وضعیت و استاندارد کردن خدمات بیمارستانی بنیاد نهاده شد.کالج جراحان نسبت به استقرار برنامه استاندارد بیمارستانی درسال1917مبادرت نمود. این وضع به تنظیم تعدادی از اصول و معیارهایی انجامید که مبنای تعیین اعتبار را تشکیل داد. تا سال 1949، بیش از نیمی از بیمارستان های ایالات متحده بصورت داوطلبانه در برنامه تعیین اعتبارشرکت کرده بودند.کالج جراحان آمریکا برای ارائه خدمات مربوط به تعیین اعتبار به بیمارستان ها، که تعداد درخواست ازسوی آنها رو به فزونی می رفت، با تعدادی ازسازمان های ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی به تشکیل شورای مشترک تعیین اعتبار بیمارستان ها مبادرت نمود(این شورا بعدها نام خود را به كميته مشترك اعتباربخشي سازمانهای مراقبت بهداشتی تغییر داد(JCAHO) . پس از آن در سال 1952 ،کانادا Canadian Commission On Hospital Accreditation و در 1974، استرالیا Australian Council On Hospital Standard به اجرای اعتباربخشی پرداختند.

اسلاید 5: کمیته مشترک بین المللی JCI)) در سال 1998 به عنوان شاخه ای از کمیته مشترک ایالت متحده به وجود آمده است و ویرایش جدید استانداردها مطابق با ماموریت ارتقاء ایمنی و کیفیت مراقبت بیمار در سراسر دنیا بازبینی مجدد شده است. از دهه ی 1950 تا اوایل 1990، برنامه های اعتباربخشی فقط در کشورهای پیشرفته وجود داشت. اما افزایش نیاز به ارتقاء کیفی خدمات بهداشتی درمانی و آمارهای رو به تزاید خطاهای پزشکی، منجر به گسترش چشمگیر آن در سالهای اخیر شد؛ به طوریکه در دهه 1990 دربرخی از کشورهای درحال توسعه نیز اجرا شد و تا سال 2004، تقریباً 60 کشور یا اجراکننده ویا در حال انجام پروسه های ایجاد برنامه های اعتباربخشی ملی مراقبت سلامت بودند .تاریخچه اعتبار بخشی در جهان

اسلاید 6: یک پیمایش جهانی global survey)) در سال 2000 و یک پیمایش اروپایی در سال 2002 ، نشان دادند که از سال 1951 تا 1991، در طول 40 سال، تنها 8 برنامه اعتباربخشی آغاز شدند؛ درحالیکه از 1991 تا 2001،طی 10 سال، این میزان تقریبا سه برابر شد که بیش از نیمی ازآنها ، مربوط به کشورهای اروپایی می باشد. به علاوه بر خلاف اولین برنامه های اعتباربخشی که بیشتر توسط سازمانهای غیر دولتی و گروههای مختلف متخصصان،راه اندازی می شد، برنامه های اعتباربخشی به سمت دولتی شدن پیش رفته و به عنوان روشی در مسیر ارتقاء کیفیت ملی، به کار گرفته شدند.تاریخچه اعتبار بخشی در جهان

اسلاید 7: تاریخچه اعتبار بخشی در ایرانAccreditation اعتبار بخشی - ارزيابي و تهيـه و تدوین ضـوابط و معيارهـاي (استانداردهای ارزشیابی) واحـدهاي درمـاني بـه هنگـام شـروع برنامـه سـوم عمراني (۱۳۴۱-۱۳۴۶) به صورت امري تازه و بديع و در قالب مجمو عه اي بر اساس چك ليست هايي با ۲۱ فهرست انجام می گرفت.- بر اساس ماده ۸ قـانون تشـكيل وزارت بهداشـت ، درمـان و آمـوزش پزشـكي مصـوب سـال ۱۳۶۴ ، تمام موسسه ها و واحدها ي بهداشتي– درمـاني كشـور كـه از طريـق بخـش خصوصـي و غيـر دولتـي در امر بهداشت و درمان فعاليت مي كنند ، تحت نظـارت ،كنتـرل و برنامـه ريـزي ايـن وزارتخانـه قـرار دارند. در مــرداد ، ۱۳۷۶در مســير تغييــر ضــوابط و اســتانداردهاي ارزشــيابي ، دســتورالعمل استاندارد و ضـوابط ارزشـيابي بيمارسـتانهاي عمـومي كشـور از سـوي معاونـت درمـان و داروي وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي تنظيم و از سـوي مقـام عـالي وزارت جهـت اجـرا بـه دانشـگاههاي علوم پزشكي ابلاغ گرديد. تا حدود ۱۰ سال قبل، بيمارسـتانهاي كشـور بوسیله دســتورالعمل مذکور، ارزشیابی می گردید.

رایگان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

دانلود رایگان