پزشکی و سلامت بیماری‌ها

انتروبیوس ورمیکولاریس

entrobios_vermicolaris_kermak

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “انتروبیوس ورمیکولاریس”

انتروبیوس ورمیکولاریس

اسلاید 1: انتروبیوس ورمیکولاریس (کرمک)نام بیماری: انتروبیازیس، اکسیوریازیس، کرم سنجاقی، کرم نشیمنگاه.ریخت شناسیکرم ماده ی بالغ کوچک (4/0 میلی متر در 13ـ 8 میلی متر)دارای استاع باله ای کوتیکول در انتهای قدامی، یک بولب مری مشخص و دم طویل و نازک است.

اسلاید 2: رحم کرم بارور به وسیله تخمها اتساع یافته است. کرم نر که به طول 5ـ 2 میلی متر و دارای دم خمیده و یک اسپیکول است به ندرت دیده می شود.

اسلاید 3:

اسلاید 4: چرخه ی زندگیانسان تنها میزبان شناخته شده ی انتروییوس ورمیکولاریس است. جایگاه معمول کرم سنجاقی بالغ، سکوم وبخشهای مجاور آن در روده بزرگ و کوچک است.

اسلاید 5: کرمهای ماده و نر بالغ گاهی در رکتوم و قسمتهای تحتانی کولون دیده می شوند. کرمها گاهی ممکن است به طرف بالا حرکت کرده و به معده، مری و بینی برونده. تخمها در طی چند ساعت پس از دفع رسیده و عفونت زا می شوند.

اسلاید 6: پس از خوردن تخم، لارو مرحله ی اول در دئودنوم خارج می شود. لارو رابدیتیفرم آزاد شد، قبل از رسیدن به مرحله ی بلوغ در ژژنوم و قسمت فوقانی ایلئوم، دو بار پوست اندازی می کند.

اسلاید 7: همه گیر شناسیکرم سنجاقی (کرمک) وسیع ترین انتشار جغرافیایی را در بین کرمها دارد و این انتشار مرهون ارتباط نزدیک کرم با انسان و محیط او می باشد.

اسلاید 8: آسیب شناسی و نشانه شناسی علایم بالینی عمدتاً به علت تحریک ناحیه اطراف مقعد و پرینه و نیز واژن توسط مهاجرت کرمهای ماده ی بالغ و بسیار به ندرت به علت فعالیتهای روده ای کرم ایجاد می شوند. خارش موضعی و بیقراری می تواند منجر به بروز یک سری علایم بسیار آزار دهنده شود که ناشی از ایجاد اختلال در خواب است.

اسلاید 9: کرمهای ماده بارور ممکن است مهاجرت کرده و با گیر افتادن و مردن تشکیل گرانولوما بدهند و داخل رحم، شیپورهای فالوپ، محوطه صفاقی و حتی مثانه شوند. این کرمها به کرات در آپاندیس دیده شده اند ولی به ندرت، باعث آپاندیسیت می شوند.

اسلاید 10: تشخیصعفونت کرم سنجاقی (کرمک) در کودکانی که دچار خارش مقعدی، بیخوابی و بیقراری هستند مورد شک قرار می گیرد. تنها در قریب به 50% افراد آلوده تخم در مدفوع دیده می شود. تخمها به بهترین وجه با کمک سوابهای مقعدی به دست می آیند.

اسلاید 11: درماندرمان فرد آلوده بدون درمان سایر افراد خانواده در نتیجه باقی ماندن منابع عفونت، رضایتبخش نیست. بنابراین، توصیه می شود که در صورت عدم امکان تشخیص و درمان سایر افراد، تمام اعضای خانواده به طور همزمان درمان شوند.

اسلاید 12: مبندازول (ورموکس) با دوز واحد به صورت قرص جویدنی، برای بالغین و کودکان بالای دو سال، هر دو، تجویز می شودپیرانتل پاموات به صورت خوراکی و به صورت دوز

اسلاید 13: پیشگیریرعایت بهدشت فردی اساس پیگشیری است. ناخنها باید کوتاه شوند، دستها پس از توالت و قبل از صرف غذا باید کاملا شسته شود. ناحیه مقعدی در پایان دفع باید شسته شود.کودکان آلوده باید لباس زیر کاملا چسبان نخی بپوشند تا از تماس دست با ناحیه ی مقعدی ممانعت شده و ملافه ها آلوده نشوند.

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید