اهمیت تغذیه در دوران بارداری
اسلاید 1: اهميت تغذيه در دوران بارداريآرش رشيديانستيتو تحقيقات تغذيهاي و صنايع غذايي كشوردانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي
اسلاید 2: 2تغذيه و سلامت مادر و فرزندسلامت فرزندزمان بارداريآيندهكوتاهمدتبلندمدتبيننسلي ميانساليسلامت مادرزمان بارداريآيندهكوتاهمدتبلندمدت ميانسالي
اسلاید 3: 3سلامت مادر (1)زمان بارداري:كلسيم: فشارخون مادرآهن: سلامت عمومي مادرويتامين A: (شبكوري) بيماريهاي عفونيچاقي: ديابت/خطرات زايمان
اسلاید 4: 4سلامت مادر (2)آينده (كوتاهمدت):ذخيره چربي: شيردهيآهن: كمخوني بعد از زايمانويتامين A: (شبكوري) بيماريهاي عفوني
اسلاید 5: 5سلامت مادر (3)آينده (بلندمدت):كلسيم: استئومالاسي/پوكياستخوانانرژي: چاقي/ ديابت / بيماري كرونر قلبي
اسلاید 6: 6سلامت فرزند (1)زمان بارداري:يد: تكامل مغزي، رشد، سقط جنينفوليكاسيد: تكامل لولة عصبيآهن: تكامل مغزيانرژي و پروتئين: رشد كافي
اسلاید 7: 7
اسلاید 8: 8زمان كمبود يد و آسيب مغزيمكملياري با يد در يكي از روستاهاي داراي كمبود يد در چينمطالعه در 885 مورد بارداريشروع مكملياري در سه ماهة اول ويا دوم ويا سوم بارداريدرصد آسيب شديد عصبي تا سن دو سالگي
اسلاید 9: 9سلامت فرزند (2)آينده (كوتاهمدت):انرژي و بعضي از مواد مغذي: وزن زمان تولدآهن: كمخوني در نيمسال اول زندگي/تكامل مغزييد: تكامل مغزيويتامين A: خطر بيماريهاي عفوني
اسلاید 10: 10سلامت فرزند (3)آينده (بلندمدت ـ ميانسالي)
اسلاید 11: 11سلامت فرزند (4)آينده (بلندمدت ـ ميانسالي):نظرية Barker در مورد منشا جنيني بيماريها (Metabolic imprinting)مشاهدات انجام شده در فرزندان متولد شده از زنان نيمهگرسنة آلماني در ماههاي مختلف بارداري در نزديكي جنگ دوم جهاني از نظر ابتلا به چاقي بزرگساليارتباط سوءتغذية دوران حنيني و ابتلا بزرگسالي به ديابت نوع II، افزايش فشارخون، بيماريهاي قلبي و ساير بيماريهاي مزمنبررسي انجام شده در سال 1997 در كشور گامبيا در مورد اثرات بلندمدت كمغذايي بر دستگاه ايمني بدن و خطر مرگ ومير ناشي از بيماريهاي عفوني در سالهاي بعد از نوجواني......
اسلاید 12: 12سلامت فرزند (5)آينده (بلندمدت ـ بيننسلي):اثرات كمبود ويتامين A موش صحرايي باردار بر عدم تحمل گلوكز در دو نسل بعد (دكتر رضا وفا)
اسلاید 13: 13نتيجهگيريسوءتغذيه در دورة بارداري، اثرات شديدي بر سلامت مادر و فرزند در هر دو مقطع كوتاهمدت و بلندمدت دارد.بنابراين در هيچ دورهاي از بارداري نبايد نسبت به كمغذايي يا بيشخواري مادر بيتفاوت بود.
اسلاید 14: 14
اسلاید 15: 15كفايت، تنوع و تعادل در دريافت مواد غذايي: سه ركن اصلي تغذية مادران باردار
اسلاید 16: 16افزايش نيازهاي روزانهانرژي: 285+ كيلوكالريپروتئين: 1/7+ گرمويتامين A: 100+ ميكروگرمويتامين D: 5/7+ ميكروگرمويتامين B1: 1/0+ ميليگرمويتامين B2: 1/0+ ميليگرمفوليكاسيد: 250+ ميكروگرمويتامين B12: 4/0+ ميكروگرمكلسيم: 65/0+ گرمآهن: 60-120+ ميليگرميد: 50+ ميكروگرم
اسلاید 17: 17گروههاي غذاييشير و فرآورده هاي آن: 4 واحد (5 واحد در نوجوانان)گوشت و جانشينهاي آن: 3 واحد ميوهها و سبزيها: 4 واحدنان و غلات: 4 واحد
اسلاید 18: 18
اسلاید 19: 19با تشكر
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.