اینترنت
اسلاید 1: Topic:INTERNETDesigner & author: Mahdi habibi
اسلاید 2:
اسلاید 3: WHAT IS THE INTERNETاینترنت چیست ؟ اينترنت نام شبکه اي است که در آن ميليونها کامپيوتر از سراسر جهان به هم متصل شده اند. اين کامپيوترها يا براي شرکت هاي بزرگ مي باشند که تنها برنامه نويسان قادربه ارتباط با آنها هستند يا اينکه از جمله کامپيوترهايي هستند که در خانه مورد استفاده قرار مي گيرند.از اينترنت براي ارتباط و تبادل اطلاعات در فرم هاي مختلف استفاده مي شود.به عنوان مثال با استفاده ازEmail مي توانيد نامه ها و انواع مختلف فايل ها را به کاربر ديگري بفرستيد. در Froum ها افراد مختلف در مورد موضوع يا موضوعات خاصي بحث مي کنند. با استفاده از Chat ميتوان همانند تلفن نوشتاري با افراد ديگر ارتباط بر قرار کرد .علاوه بر اين در اين شبکه ميتوانيد به خريد آنلاین يا پيدا کردن کار نيز مبادرت ورزيد. در طي سفر خود در دنياي وب ممکن است با چيزهايي مفيد يا غير مفيد برخورد کنيد.
اسلاید 4: تاریخچه اینترنت: اینترنت توسط مردی به نام رابرت تیلور ، که برای «آژانس پروژههای تحقیقاتی پیشرفته» وزارت دفاع آمریکا در شهر واشنگتون دی سی کار میکرد شروع شد. او سه رایانه در دفتر کارش داشت که هر یک به یکی از پروژههای متعدد ARPA در ماساچوست، لس انچلس و منلوپارک وصل بود. تیلور از اینکه نمیتوانست از طریق یک رایانه با هر سه پروژه ارتباط داشته باشد و از اینکه سه پروژه امکان ارتباط مستقیم با هم و درمیان گذاشتن اطلاعات با یکدیگر را نداشتند، خسته شده بود. راه حل تیلور برای این مسئله، که بعدها اولین شبکه رایانهها شد، آپارنت نام داشت و اولین مأموریت خود را در شب ۲۹ اکتبر ۱۹۶۹ (۱۳۴۸ ه. ش) به نتیجه رساند، زمانی که جی.سی کلایندر از دانشگاه کالیفورنیا در لس آنجلس پیام “lo را به بیل دووال در منلوپارک فرستاد. این پیام قرار بود واژه LOGIN باشد، اما دستگاه بعد از دو حرف از کار افتاد و نتوانست کلمه را بهطور کامل ارسال کند. البته کمتر از یک ساعت بعد آنها توانستند پیام را بهطور کامل ارسال کنند.
اسلاید 5: پروتکول ها:زیرساخت ارتباطی پیچیده اینترنت، از اجزای سختافزاری به همراه سامانهای از لایههای نرمافزاری که جنبههای مختلفی از معماری آن را کنترل میکنند تشکیل شدهاست. از آنجا که سختافزار اینترنت را غالباً میتوان برای پشتیبانی از هر سامانه نرمافزاری دیگری استفاده کرد، اینترنت ویژگیهایش را مرهون طراحی معماری نرمافزار و پروسه استانداردسازی قوی این معماری است که زیربنای مقیاسپذیری و موفقیت آن را میسازد. مسئولیت طراحی معماری سامانههای نرمافزاری اینترنت بر عهده گروه ویژه مهندسی اینترنت(IETF) گذارده شدهاست IETF گروههای کاری استاندارد گذاری را در ارتباط با جنبههای مختلف معماری اینترنت مدیریت میکند که به روی هر فردی باز هستند. بحثهای حاصل و استانداردهای نهایی در قالب اسنادی به نام د درخواست نظر (RFC)به منتشر میشوند که به رایگان در وبگاه IETF قابل دسترسی هستند. روشهای اصلی شبکه بندی که اینترنت را راه میاندازند در RFCهایی میآیند که بهطور ویژهای متمایز شدهاند و استانداردهای اینترنت را تشکیل میدهند. سایر اسناد ضعیف تر اسناد اطلاعرسانی، آزمایشی و تاریخی هستند یا اسنادیاند که بهترین شیوههای رایج در پیادهسازی فناوریهای اینترنت را بیان میکنند.
اسلاید 6: انواع شبکههای رایانهای بر حسب وسعت جغرافیایینانومقیاسمیداننزدیکتنپوش (شبتن/بَن)شخصی (پَن)نزدیک من (نَن)داخلی (لَن)خانگی (هن)ذخیره سازی(سَن)مازهشهری (مَن)گسترده (وَن)ابری (یَن)اینترنتاینترنت میانسیارهایبی سیم(وای لَن)پردیسی (کَن)ما در ادامه در رابطه با شبکه داخلی یا همان محلی توضیحات مختصری خواهیم داد.
Mahdi habibi –
پاورپوبنت جالبی بود و جزئیات جالبی راجب اینترنت و مخصوصا اینترنت سیاه مطرح شده بود