سایر آشپزی

بسته بندی بهداشتی مواد غذایی

baste_bandi_behdashti_mavad_ghazaee

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “بسته بندی بهداشتی مواد غذایی”

بسته بندی بهداشتی مواد غذایی

اسلاید 1: بسته بندی بهداشتی مواد غذاییمهدی کدیوراصفهان اسفند ماه 1388

اسلاید 2: بسته بندی بهداشتی مواد غذاییجایگاه بسته بندی و بهداشت آنبسته بندیفروشتوليدمصرفارگونومی، روانشناسی،شناخت رنگ و ..بهداشت.

اسلاید 3: بسته بندی بهداشتی مواد غذاییاهداف انجام بسته بندی و پوشش مواد غذایی:پوشش حفاظتیپوشش ارتباطی

اسلاید 4: بسته بندی بهداشتی مواد غذاییارزش بسته بندی در جوامعجلوگیری یا کاهش آسیب به مواد غذاییکاهش ضایعاتکاهش هزینه هاکاهش یا حذف تقلب و ناخنک زدنارائه اطلاعات مهم در مورد غذا یا سایر مواردایجاد زمینه رقابتدسترسی به مواد غذایی در سراسر سال و در همه جاافزایش عمر نگهداریصرفه جویی در مصرف انرژی ارائه مواد غذایی به صورت بهداشتی

اسلاید 5: بسته بندی بهداشتی مواد غذاییاعمال مورد انتظار از یک بسته:جا دهیحفاظتنگهداریارائه اطلاعاتسهولتنماارتقا فروشمسئولیت در قبال محیط زیست

اسلاید 6: بسته بندی بهداشتی مواد غذاییوضعیت مواد غذایی در درون بستهماهیت فیزیکیماهیت شیمیایی وبیوشیمیاییابعادآسیب پذیری تنزل کیفیت مواد غذایی در درون بستهکاهش خصوصیات حسیتغییرات شیمیاییتغییرات بیوشیمیاییآلودگی به میکروب ها نیازهای ماده غذایی در حین نگهداریمتوسط عمر نگهداریجنبه های تکنیکی

اسلاید 7: بسته بندی بهداشتی مواد غذاییخطرات فیزیکی تهدید کننده بسته شوک- ضربه های افقی وعمودیتکان خودرن خرد شدن وفشرده شدنساییده شدنسوراخ شدنتغییر شکل دادنپاره شدن خطرات میکروبی تهدید کننده بستهمیکروبهاآفات

اسلاید 8: بسته بندی بهداشتی مواد غذاییروشهای حفاظت از مواد غذاییهدف عمده افزایش عمر نگهداریعامل اصلی تخریب میکروبهاترجیح روشهای ترکیبی (Hurdle)درجه حرارت بالاآنزیم بریفرآیند حرارتیفرآیند حرارتی مداوم ( Aseptic)شکل دهی-پرکردن ودر بندی(FFS) پاستوریزه کردن

اسلاید 9: بسته بندی بهداشتی مواد غذاییدرجه حرارت پایینسرد وخنک نمودنانجمادخشک کردنحفاظت با استفاده از مواد شیمیایینمک سود کردنشور کردندود دادنتخمیرفشار بالاگرمای اهمیکپرتو دهیفرآیندهای غشاییمایکروویوبسته بندی وتغییراتمسفر

اسلاید 10: بسته بندی بهداشتی مواد غذاییعوامل تهدید کننده محتوای بستهعوامل درونی –فعالیت آبی-اسیدیته-فلور میکروبی –پتانسیل اکسیداسیون احیا-شیمی وبیوشیمی طبیعی فراورده –فرمول محصول –واکنش با بسته –افزودنیهاعوامل بیرونی –رطوبت نسبی –تاثیر نور –ترکیب گاز درون بسته –نحوه نگهداری –درجه حرارت واکنشهای شیمیایی بیوشیمیاییاکسیداسیونتاثیر بر عطر وطعمتاثیر بر رنگمصرف اکسیژن توسط قلع محلول درمحصولبیرنگ شدنتغییر رنگ در گوشت فعالیت آنزیمیمیوه های کلیماتریک –سیب –گوجه فرنگیتولید اتیلنتنفسحذف اتیلن توسط زغال فعال یا پرمنگنات پتاسیمبسته بندی با استفاده از روش MAP

اسلاید 11: بسته بندی بهداشتی مواد غذاییچند مثال ازاثر بسته بندی در حفاظت مواد غذاییقوطی ها –ترکیب حرارت وزمانانجمادایجاد خلاء یا فضای تغییریافتهماده بسته بندی دارای اثر ضد میکروبیقابل مهاجرتغیر قابل مهاجرت تغییرات فیزیکی یا فیزیکوشیمیایی پس از بسته بندیآسیب های فیزیکیآسیب ناشی ازآفاتتغییرات رطوبتجذب یا از دست رفتنکاهش وزنجذب بوکاهش عطروطعم

اسلاید 12: بسته بندی بهداشتی مواد غذاییمهاجرت مواد ازبسته به ماده غذاییخصوصا دربسته های پلی مریافزایش نگرانی در این زمینهترکیبی بودن بسته های پلیمریمثال ها:بسته های شیر حاوی23تا 233 میکروگرم درکیلوگرم استیرنبسته های مارگارین1-60 میکروگرم بر کیلوگرم استیرنمقدار استیرن دریافتی 03/0 تا 05/0 میکروگرم بر کیلوگرم وزن بدنمقدار قابل تحمل40 میکروگرم بر کیلوگرم وزن بدن

اسلاید 13: بسته بندی بهداشتی مواد غذاییافزودنی ها به پلی مر هانرم کننده ها استفاده از نوعی پی وی سی به عنوان پوشش خودچسب (Cling)نرم کننده مصرفی دی-2- اتیل هگزیل آدیپاتافزایش مهاجرت با افزایش زمان تماس ودرجه حرارتکاهش ضخامت فیلم مصرف هیدرو کربن ها-پارافین ویا موم های میکروکریستال بعنوان کمک فرآینددر پوشش پنیر تا 150پی پی ام دیده شده اندانتقال جوهر چاپ به درون ماده غذاییدر معرض اشعه UV رادیکال آزاد تشکیل داده با منومر واکنش می دهد

اسلاید 14: بسته بندی بهداشتی مواد غذاییمهاجرت چسب هابه صورت چسب گرم –حساس به فشار-چسب سرد- محلول در آب- محلول در حلال-بدون حلال-اکریلیکی و پلی اورتانیاثر بر عطر و بوعوامل موثر بر انتخاب چسبنوع محصول-در بارهای شکلاتی از چسب گرم استفاده نشودنوع بسته مورد استفاده-تزریق مواد خوشبو کننده در برخی محصولات –چسب سرد وجود چسب های پلی اورتانی در حد 10تا100میکروگرم در هر 10سانتی متر مربعنگرانی دیگر اثر ترکیبی عوامل در فیلم های چند لایه است

اسلاید 15: بسته بندی بهداشتی مواد غذایینگرانی در بسته های کاغذی ومقواییآلودگی به مواد ضد عفونی کننده –کلروفنول هاتا 520پی پی بی در کیلو گرم پودر کاکائو در بسته های کاغذیدر لبه های چسب خورده تا 40000 میکروگرم بر کیلوگرم 2و4دی کلروفنل -2و4و6 تری کلروفنل و2و3و4و6تتراکلروفنول در موقع رنگبری خمیر چوب بوجود می آیندپنتا کلروفنول بعنوان میکروب کش اضافه می شود کلروآنیزول ها از طریق متیله شدن کلروفنول توسط قارچ ها حاصل می شودآستانه چشایی کمتری در دارند بوی نا ایجاد می کنند در کاغذ های انباری دیده شده است

اسلاید 16: بسته بندی بهداشتی مواد غذایینگرانی در باره مصرف کاغذ های بازیافتیوجود دی ایزو پروپیل نفتالن هاامکان مهاجرت به غذاهای خشک-پاستا و آرد ذرتلامینت کردن و جلوگیری از مهاجرت مهاجرت از لاک قوطیبیشترین نگرانی در ارتباط با بیسفنول Aو F BADGE- BFDGEبرای انتقال آنها درجه حرارت باید از 105 درجه سانتی گراد فراتر رود.با مواد غذایی واکنش می دهند.در حد 97 درصد با ماهی تونا

اسلاید 17: بسته بندی بهداشتی مواد غذاییآلودگی بعدی از نوع Catty taintبوی شبیه به ادرار گربه!مشتقات سولفوره حاصل از اکسید مزیتیل- خو حاصل استونترکیب اکسید مزیتیل به راحتی با هیدروژن سولفید-ایجاد بو!در بسته های cook in the bag دیده شده در رقت پایین این بو را می دهد.در غلظت بالا بوی گوگردی شدید دارد.در بسته های حاوی چسب استون دار

اسلاید 18: بسته بندی بهداشتی مواد غذاییعوامل موثر بر مهاجرت:مقدار ماده قابل مهاجرتسطح تماس پوشش با مواد غذاییزمان تماس پوشش با مواد غذاییمقدار چربیاستیرن که خود هیدروفوب استتا 320 ppm در پودر کاکائو دیده شده. وزن مولکولی ماده قابل مهاجرت

اسلاید 19: بسته بندی بهداشتی مواد غذاییتاثیر Glass Transition Temperatureدمایی که در آن وضعیت پلی مر از حالتی به حالت دیگر در می آید.در هر دو دمای پایین و بالا دیده می شود.انتخاب پوشش باید بر حسب دمای نگهداری ماده غذایی انجام شود. عدم رعایت آن دو خطر عمده دارد:فراهم نمودن مقدمات مهاجرت در Tg با لاعدم انجام حفاظت در Tg پایین تاثیر Orientationیک یا دو طرفه

اسلاید 20: بسته بندی بهداشتی مواد غذایی

اسلاید 21: بسته بندی بهداشتی مواد غذاییانتخاب بسته جهت جلو گیری از مهاجرت مواد بسته بندی به غذامحدود نمودن مقدار موادی که قابلیت مهاجرت را دارند.انتخاب مناسب بسته بر حسب نوع محصولشدت تاثیر مواد قابل مهاجرت بر غذاروشهای نظارت بر مهاجرت مواد بسته بندی به غذاروشهای حسیروشهای دستگاهیمزایا و معایب

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید